• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas valstu transporta ministru tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2012., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245748

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministrs: Par pedagogu algu paaugstināšanas problēmu

Vēl šajā numurā

23.03.2012., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas valstu transporta ministru tikšanos

22.martā Briselē notika triju Baltijas valstu transporta ministru darba brokastis, kuru laikā tika pārrunāta projekta Rail Baltic virzība un Eiropas Savienības Transporta, telekomunikāciju un enerģētikas ministru padomē izskatāmie jautājumi.

Briselē pirms ES Transporta, telekomunikāciju un enerģētikas ministru padomes sēdes tikās trīs Baltijas valstu transporta ministri – Latvijas satiksmes ministrs Aivis Ronis, Igaunijas ekonomikas un komunikāciju ministrs Juhans Parts un Lietuvas transporta un komunikāciju viceministrs Arturs Štars – un pārrunāja aktuālākos transporta nozares sadarbības jautājumus. Ministri vienojās, ka tiks stiprināts projekta Rail Baltic darba grupas mandāts, lai sekmētu projekta virzību un koordināciju. Tāpat Baltijas valstu transporta ministri bija vienisprātis, ka Polijas puses pārstāvju aktīva un ātra iesaistīšana Rail Baltic projekta darba grupā, sekmēs projekta turpmāku virzību. Šajā sakarā Baltijas valstis vienojās nosūtīt Polijas pusei vēstuli ar aicinājumu iesaistīties Rail Baltica darba grupā.

 

Aivis Freidenfelds, satiksmes ministra biroja vadītājs

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!