• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Zviedrijas divpusējo sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2012., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par projekta Rail Baltica detalizētu tehnisko izpēti

Vēl šajā numurā

27.03.2012., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Zviedrijas divpusējo sadarbību

22.martā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs uzrunāja Zviedrijas tirdzniecības kameras biedrus tās ikgadējā sanāksmē, akcentējot Latvijas un Zviedrijas ciešo politisko un ekonomisko dialogu, kas izveidojies starp abām valstīm. Savā uzrunā ministrs uzsvēra abu valstu kopīgo redzējumu Eiropas Savienības finanšu krīzes risināšanā un stingrākas fiskālās disciplīnas ieviešanā, kā arī dalījās pieredzē par Latvijas valdības paveikto finanšu krīzes pārvarēšanā, ekonomikas stabilizēšanā un uzņēmējdarbības vides uzlabošanā.

E.Rinkēvičs pozitīvi raksturoja Latvijas un Zviedrijas divpusējo ekonomisko sadarbību, paužot gandarījumu par savstarpējās tirdzniecības dinamiku un Zviedrijas īpašo vietu Latvijā ienākošo ārvalstu tiešo investīciju jomā. Ministrs aicināja Zviedrijas uzņēmējus turpināt investēt Latvijas ekonomikā, kā nozīmīgu minot investīciju nepieciešamību ražošanā, it īpaši sektoros ar augstu pievienoto vērtību.

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs norādīja, ka viena no viņa darbības prioritātēm ir Latvijas ārējo ekonomisko interešu īstenošana kā investīciju piesaistes, tā arī eksporta veicināšanas jomā. Ministrs informēja par ārējās ekonomiskās politikas koordinācijas padomes izveides iniciatīvu un iecerētajiem darba uzdevumiem.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!