• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Par ministrijas reorganizāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2012., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245836

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aicinot ikvienu piedalīties valsts Lielajā talkā 21.aprīlī

Vēl šajā numurā

27.03.2012., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Par ministrijas reorganizāciju

Pirms mēneša iesāktā ministrijas reorganizācija tiks turpināta un pabeigta atbilstoši iepriekš izdiskutētajam un apstiprinātajam plānam, uzsver vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs. Savu akceptu tā īstenošanai devis arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Ministrijas pašreizējās struktūras pārveide paredz striktu dalījumu atbilstoši ministrijas pārraudzītajām jomām – vides aizsardzība, reģionālā attīstība un informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, kā arī investīcijas un attīstības instrumenti jeb Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu izmantošanas projektu plānošana un īstenošana būtiskai daļai no Latvijai pieejamās kohēzijas aploksnes. Lai veicinātu šo jomu efektīvāku un koordinētāku darbību, turpmāk par katru no tām atbildību uzņemsies valsts sekretāra vietnieks.

Visi valsts sekretāra vietnieki tiks izraudzīti atklātos amata konkursos – tas nodrošinās spējīgāko un kvalificētāko profesionāļu izvēli šim atbildīgajam darbam. Pagājušonedēļ beigusies pieteikšanās uz valsts sekretāra vietnieka amatu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jautājumos, šonedēļ plānotas klātienes intervijas ar labākajiem no kandidātiem. Konkurss uz pārējiem trim valsts sekretāra vietnieku amatiem tiks izsludināti tuvāko dienu laikā.

“Reorganizācijas mērķis ir pārskatāmas, efektīvas un darboties spējīgas struktūras izveide, kuras darbinieki nodrošinās kvalitatīvu un profesionālu rezultātu. Darba organizācija jaunās struktūras ietvaros arī sekmēs politikas veidotāju, to īstenotāju, kā arī sociālo partneru un nevalstisko organizāciju pārstāvju aktīvu un produktīvu iesaisti ministrijas kompetencē esošo jautājumu sekmīgā risināšanā tā, lai katrs lēmums un darbs mērķtiecīgi uzlabotu Latvijas reģionu un iedzīvotāju dzīvi,” skaidro E.Sprūdžs.

Inese Auniņa, ministra padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!