• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2012., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245916

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.03.2012., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Paziņojums

Pamatojoties uz "Atkritumu apsaimniekošanas likuma’’ 18.panta 8.punktu, Nīcas novada dome informē Nīcas novada administratīvās teritorijas fiziskās un juridiskās personas, ka Nīcas novada teritorijā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu uzsāks iepirkumu konkursa NND 2011/22 rezultātā uzvarējušais uzņēmums SIA"L&T", ar kuru 28.02.2012. tika noslēgts "Līgums par tiesībām apsaimniekot fizisko un juridisko personu radītos sadzīves atkritumus Nīcas novadā Nr.NND 2011/2/4".

Ar 2012.gada 1.maiju "L&T" apsaimniekos Nīcas novada domes administrētos atkritumus, bet ar 2012.gada 1.jūniju apsaimniekos pārējos fizisko un juridisko personu radītos atkritumus.

Nīcas novada domes 08.07.2010. apstiprinātie saistošie noteikumi Nr.15 "Par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Nīcas novada administratīvajā teritorijā" 4.1.punkts nosaka, ka "Visa Nīcas novada administratīvā teritorija veido vienu sadzīves atkritumu apsaimniekošanas zonu"

Sīkāka informācija: www.nica.lv sadaļā pašvaldība/sadzīves atkritumu apsaimniekošana.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!