• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Turkmenistānas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2012., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Nacionālo bruņoto spēku komandieri

Vēl šajā numurā

28.03.2012., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Turkmenistānas vēstnieku


Foto: Valsts prezidenta kanceleja
 

Valsts prezidents Andris Bērziņš 27.martā darbam Latvijas Republikā akreditēja Turkmenistānas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Berdimuratu Redžepovu.

Tikšanās laikā ar jauno vēstnieku Valsts prezidents uzsvēra Latvijas gandarījumu par Turkmenistānas lēmumu nozīmēt darbam Latvijā vēstnieku, kas noteikti kalpos par pamatu abu valstu savstarpējo ekonomisko un politisko attiecību attīstīšanai. Sarunā ar Turkmenistānas vēstnieku A.Bērziņš uzsvēra, ka būtiski ir attīstīt abu valstu sadarbību tieši ekonomikas jomā. Abas amatpersonas apmainījās ar viedokļiem par drošības situāciju reģionā un izteica cerību, ka situācija Afganistānā turpinās pakāpeniski uzlaboties. Valsts prezidents izteica ielūgumu Turkmenistānas prezidentam apmeklēt Latviju. Turkmenistānas vēstnieks rezidēs Berlīnē.

Berdimurats Redžepovs dzimis 1957.gadā. Studējis ekonomiku Kijevā. Ieņēmis dažādus amatus Turkmenistānas valdībā, bijis Lebapas reģiona gubernators un Ašhabadas mērs. Kopš 2003.gada ir Turkmenistānas vēstnieks Vācijas Federatīvajā Republikā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!