• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aicinājumu sniegt idejas Latgales reģiona izaugsmei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2012., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245933

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts atbalstu uzņēmējdarbības veicināšanai laukos

Vēl šajā numurā

28.03.2012., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija:
Par aicinājumu sniegt idejas Latgales reģiona izaugsmei

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) turpina saņemt un apkopot idejas un ierosinājumus Latgales reģiona izaugsmei.

Jau iepriekš aicinājām reģiona iedzīvotājus, uzņēmējus, investorus un citas ieinteresētās puses izteikt savus piedāvājumus, kas varētu sekmēt Latgales uzplaukumu. Līdz šim esam saņēmuši vairāk nekā 300 priekšlikumus gan no iesaistītajām ministrijām, gan uzrunātajām sabiedrības grupām.

VARAM joprojām aicina ikvienu izteikt savas idejas Latgales reģiona izaugsmei, aizpildot anketu ministrijas interneta vietnē www.varam.gov.lv/lat/latgale. Ierosinājumus ministrija turpinās saņemt un analizēt līdz marta beigām, kad tos paredzēts izvērtēt un iekļaut valdībai iesniedzamajā rīcības plānā Latgales reģiona attīstīšanai.

11.aprīlī plānotais forums “Iespēju Latgale” ir daļa no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas iniciatīvas – politikas un plānošanas vidi padarīt par iespējami atvērtu procesu, kurā piedalīties aicināts ikviens interesents. Forums sniegs iespēju kopīgiem spēkiem apspriest un izvērtēt priekšlikumus par uzņēmējdarbība atbalstu, izglītības pieejamību un pārkvalifikācijas iespējām, cilvēkkapitālu, sociālajai un ekonomiskajai aktivitātei atbilstošu infrastruktūru, kā arī efektīvu pārvaldību.

Kopā mēs varam radīt risinājumus, lai Latgali padarītu par iespēju reģionu katram, kurš šeit jau dzīvo, strādā vai mācās un savu nākotni saista ar Latgali.

Kopā mēs VARAM!

Ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!