• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 10.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.1999., Nr. 169/170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24619

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija un Slovākija - divas valstis sadarbības ceļā uz Eiropas Savienību

Vēl šajā numurā

25.05.1999., Nr. 169/170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 10.burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar trīspadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 15. un 22.aprīlī, un vienpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 13. līdz 27.aprīlim. Saeima pieņēmusi un apstiprinājusi 1950.gada 4.novembra Eiropas Cilvēktiesību un pamatbrīvību aizsardzības konvencijas 6.protokolu, kas paredz nāvessoda atcelšanu. Šīs konvencijas 1.,2.,4.,7. un 11.protokolu Saeima ratificēja jau 1997.gada 4.jūnijā un Valsts prezidents izsludināja "Latvijas Vēstnesī" 13.jūnijā. Grozījumi izdarīti likumā "Par 1985.gada 15.oktobra Eiropas vietējo pašvaldību hartu", kuru Saeima pieņēma 1996.gada 12.februārī. "Latvijas Vēstnesī" tā izsludināta 1996.gada 28.februārī. Grozījumi izdarīti arī likumos "Par zemes reformas pabeigšanu lauku apvidos", "Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās", "Par valsts pensijām", "Par pievienotās vērtības nodokli", "Par valsts un pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā", "Par ārvalstnieku un bezvalstnieku ieceļošanu un uzturēšanos Latvijas Republikā" u.c.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par sporta laukumu un būvju neaplikšanu ar nekustamā īpašuma nodokli, par valsts nodevu par pasu un citu personu apliecinošu dokumentu izsniegšanu, Izglītības un zinātnes ministrijas nolikumā, Korupcijas novēršanas padomes nolikumā un rīkojumā par bezpeļņas organizāciju valsts akciju sabiedrību "Tiesu namu aģentūra". Izdoti jauni noteikumi par valsts nodevu par vīzu un uzturēšanās atļauju izsniegšanu un par muitas iestāžu pakalpojumu valsts nodevu. Noteikumos par automobiļu izplatīšanas un apkopes līgumu atbrīvošanu no Konkurences likumā noteiktā vienošanās aizlieguma minēti nosacījumi, kādos gadījumos piemērojams atbrīvojums un kādos to nevar piemērot. Saskaņā ar Būvniecības likumu izdoti noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 206—99 "Koka konstrukciju projektēšanas normas". Tie stāsies spēkā ar šā gada 1.jūliju, taču būvprojekti, kuri tiks akceptēti līdz 30.jūnijam, nebūs jāpārstrādā atbilstoši jaunajam būvnormatīvam. Būvnormatīvs attiecas uz koka konstrukcijām jaunceļamās un rekonstruējamās ēkās un būvēs un uz elektropārvades gaisa līniju balstu konstrukcijām, bet neattiecas uz hidrotehnisko būvju un tiltu konstrukcijām. Izmantojamo materiālu un savienojumu veidi atkarībā no paredzamās slodzes nosakāmi pēc deviņpadsmit tabulām, gandrīz septiņdesmit aprēķinu formulām un ilustrēti ar zīmējumiem. Sešos pielikumos noteiktas prasības koksnei un dotas tabulas ar koeficientiem, kā arī galveno apzīmējumu — simbolu un indeksu — skaidrojums. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!