• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzjūtību Krievijai sakarā ar aviokatastrofu pie Tjumeņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.2012., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246254

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

04.04.2012., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzjūtību Krievijai sakarā ar aviokatastrofu pie Tjumeņas

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtījis vēstuli Krievijas Federācijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam, kurā izsaka visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un bojāgājušo tuviniekiem saistībā ar pie Tjumeņas notikušo aviokatastrofu. Cietušajiem Valsts prezidents novēl drīzu izveseļošanos.

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 2.aprīlī nosūtījusi līdzjūtības vēstuli Krievijas Federācijas Valsts domes priekšsēdētājam Sergejam Nariškinam un Krievijas Federācijas padomes priekšsēdētājai Valentīnai Matvijenko saistībā ar lidmašīnas katastrofu Tjumeņas apkārtnē.

Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kas traģiskajā aviokatastrofā pāragri zaudējušas tuviniekus.

Saeimas preses dienests

 

Ministru prezidents:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis izteicis līdzjūtību Krievijas premjerministram Vladimiram Putinam un Krievijas tautai saistībā ar 2.aprīlī Tjumeņā notikušo aviokatastrofu. Latvijas valdības vadītājs paudis visdziļāko līdzjūtību nelaimes gadījumā bojāgājušo tuviniekiem un novēlējis drīzu izveseļošanos traģēdijā cietušajiem.

Mārtiņš Panke, Ministru prezidenta preses sekretārs

 

Ārlietu ministrs:

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ir nosūtījis vēstuli Krievijas ārlietu ministram Sergejam Lavrovam, kurā izteicis visdziļāko līdzjūtību par aviokatastrofu, kas notika pie Tjumeņas: "Šajā skumjajā brīdī lūdzu Jūs nodot vispatiesākos līdzjūtības apliecinājumus bojāgājušo ģimenēm un tuviniekiem, bet cietušajiem novēlēt ātru un veiksmīgu izveseļošanos."

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!