• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2012.gada Lieldienās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.2012., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246408

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Par gatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienībā

Vēl šajā numurā

11.04.2012., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2012.gada Lieldienās

Valsts prezidents Andris Bērziņš:

Godātie Latvijas ļaudis!

Lieldienu svētki ir apliecinājums dzīvības spēkam. Ik gadu Lieldienu laikā par to atgādina norises dabā, kad pēc ziemas sasaluma un tumsas saule uzsāk savu uzvaras gājienu, modinot jaunam pavasarim un dodot augšanas spēku visam dzīvajam. Tāpat arī kristīgajā pasaulē šie ir svētki nemirstībai un atdzimšanai, ko iemieso vēstījums par Kristus augšāmcelšanos un mūžīgo dzīvi. Lai vai kādās tradīcijās un pārliecībā Jūs svinētu šos svētkus, novēlu tos pavadīt ģimenes un tuvinieku vai draugu lokā! Lai Lieldienu vēstījums dara prieku ikvienam! Jauku atpūtu un jaunus spēkus nākamajam darba cēlienam!

 

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis:

Pavasaris iezīmē jaunu atmodu dabā, kas jau otro pavasari izpaužas arī ražošanas un eksporta pieaugumā, un pakāpeniski stabilizējas arī labklājības pieauguma tendence. Galvenā uzmanība valdības darbā ir atbalsts attīstībai, uzņēmējdarbībai un jaunu darba vietu veidošanai – nodrošinot ekonomisku izrāvienu visos Latvijas novados. Esmu pārliecināts, ka, mērķtiecīgi strādājot, tuvāko gadu laikā Latvija, Baltijas valstis un Skandināvijas reģions būs starp dinamiskākajiem Eiropas reģioniem. Mums vēlreiz jābūvē Latvijas veiksmes stāsts, bet šoreiz ar pārdomātu ilgtermiņa stratēģiju un galveno mērķi – nodrošināt labklājību Latvijas tautai. Svētkos visiem Latvijas iedzīvotājiem novēlu, lai dabas atmoda un kristīgo tradīciju apsolījums Lieldienās sniedz iedvesmu un jaunu enerģijas lādiņu. Lai šie svētki ir ticības labajam, ģimeniskuma un savstarpēja atbalsta piepildīti!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!