• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie ārlietu ministra - Alfrēds Gomolka. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.1999., Nr. 171/172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24665

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Triju Zvaigžņu ordeņi - savu īpašnieku rokās

Vēl šajā numurā

26.05.1999., Nr. 171/172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie ārlietu ministra —

Alfrēds Gomolka

Vakar, 25. maijā, ārlietu ministrs Valdis Birkavs pasniedza atzinības rakstu par ieguldījumu Latvijas labā Alfrēdam Gomolkam — Eiropas Parlamenta deputātam, ES un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas Eiropas Parlamenta delegācijas vadītājam.

Abas puses pārrunāja šībrīža galvenās aktualitātes: Eiropas Savienības paplašināšanās problēmas, Eiropas Parlamenta vēlēšanas, Kosovas krīzes ietekmi uz paplašināšanās procesu.

EP deputāts informēja V.Birkavu par gaidāmajām EP vēlēšanām (deputātus ievēlē uz četriem gadiem) no 10 līdz 13. jūnijam. Jūlija beigās jau būs zināmi oficiālie vēlēšanu rezultāti, un reāli jaunie deputāti savus pienākumus sāks pildīt septembra vidū. Eiropas Tautas partijas sarakstā pirmais ir A.Gomolka.

A.Gomolka arī atgādināja, ka Vācija atbalsta Baltijas valstu iekļaušanos ES un cer, ka jau šā gada beigās ar Latviju tiks uzsāktas iestāšanās sarunas ES. Jau šā gada sākumā ES un Latvijas apvienotā parlamentārā komiteja atzinīgi novērtēja Latvijas attīstību, un, lai veicinātu Eiropas Parlamenta pozitīvo rekomendāciju pieņemšanu sarunu uzsākšanai ar Latviju, nākamā komitejas sēde paredzēta jau šā gada oktobrī vai novembrī.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!