• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jēkabpils pilsētas domes 2012. gada 1. marta saistošie noteikumi Nr. 10 "Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2008.gada 21.augusta saistošajos noteikumos Nr.12 "Kārtība bērnu reģistrācijai un uzņemšanai Jēkabpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2012., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246787

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jēkabpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.13

Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2008.gada 24.jūlija saistošajos noteikumos Nr.8 "Sociālās palīdzības pabalsti un to piešķiršanas kārtība Jēkabpils pilsētā"

Vēl šajā numurā

20.04.2012., Nr. 62

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jēkabpils pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 10

Pieņemts: 01.03.2012.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jēkabpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.10

Jēkabpilī 2012.gada 1.martā

Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2008.gada 21.augusta saistošajos noteikumos Nr.12 "Kārtība bērnu reģistrācijai un uzņemšanai Jēkabpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs"

Apstiprināti ar Jēkabpils pilsētas domes
01.03.2012. lēmumu Nr.89
(prot. Nr.6, 17.§)

Izdoti saskaņā ar Vispārējās izglītības likuma
26.panta pirmo daļu,
likuma "Par pašvaldībām"
15.panta pirmās daļas 4.punktu,
43.panta trešo daļu

Izdarīt Jēkabpils pilsētas domes 2008.gada 21.augusta saistošajos noteikumos Nr.12 "Kārtība bērnu reģistrācijai un uzņemšanai Jēkabpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs" šādus grozījumus:

1. Aizstāt Noteikumu 9.punktā vārdus "7.punktā" ar vārdiem "8.punktā".

2. Aizstāt Noteikumu 11.punktā vārdus "konsultantei izglītības un jaunatnes lietās (turpmāk tekstā – konsultante)" ar vārdiem "Izglītības nodaļas izglītības darba speciālistam (turpmāk tekstā – Izglītības nodaļa)".

3. Izslēgt Noteikumu 12.punktā vārdus "uzskaites kartīti" un vārdus "(1.pielikums)".

4. Izteikt Noteikumu 17.punktu jaunā redakcijā:

"17. Izglītības nodaļa 10 darba dienu laikā no iesnieguma saņemšanas dienas par iesnieguma reģistrāciju reģistrā rakstiski paziņo iesnieguma iesniedzējam uz norādīto adresi vai pēc iesnieguma iesniedzēja pieprasījuma nosūta atbildi elektroniski (bez droša elektroniskā paraksta) uz iesniegumā norādīto elektroniskā pasta adresi. Ja paziņojums pēc iesnieguma iesniedzēja norādes sniegts uz elektronisko pastu, tad paziņojums papildus papīra formā netiek sniegts.".

5. Izslēgt Noteikumu 19.3.apakšpunktā vārdus "saskaņojot to ar Jēkabpils pilsētas domes Izglītības, kultūras, sporta un jaunatnes lietu komiteju;".

6. Izslēgt Noteikumu 19.4.apakšpunktu.

7. Izslēgt Noteikumu 20.punktu.

8. Aizstāt Noteikumu 24.punktā vārdu "saskaņošanas" ar vārdu "sastādīšanas".

9. Izteikt Noteikumu 24.1 apakšpunktu jaunā redakcijā:

"24.1. iesnieguma iesniedzējam paziņo rakstiski vai pēc iesnieguma iesniedzēja pieprasījuma nosūta atbildi elektroniski (bez droša elektroniskā paraksta) uz iesniegumā norādīto elektroniskā pasta adresi par piedāvājumu uzņemt bērnu konkrētajā PII (grupā), informāciju, kur jāgriežas un kādā termiņā uzņem bērnu PII, kādas sekas iestājas, ja 2 (divu) mēnešu laikā pēc paziņojuma saņemšanas vecāki neieradīsies iesniegt dokumentus konkrētajā PII. Ja paziņojums pēc iesnieguma iesniedzēja norādes sniegts uz elektronisko pastu, tad paziņojums papildus papīra formā netiek sniegts;".

10. Izteikt Noteikumu 34.punktu jaunā redakcijā:

"34. Ja vecāki vēlas mainīt PII, vecāki rakstiski iesniedz iesniegumu, norādot iemeslu un lietas apstākļus, Jēkabpils pilsētas pašvaldībā Vienas pieturas aģentūrā Brīvības ielā 120, Jēkabpilī. Šo iesniegumu izskata Izglītības nodaļa un 10 darba dienu laikā no tā saņemšanas brīža sniedz atbildi. Atbilde tiek sniegta uz iesnieguma iesniedzēja norādīto adresi vai pēc iesnieguma iesniedzēja pieprasījuma atbildi nosūta elektroniski (bez droša elektroniskā paraksta) uz iesniegumā norādīto elektroniskā pasta adresi. Ja atbilde pēc iesnieguma iesniedzēja norādes sniegta uz elektronisko pastu, tad tā papildus papīra formā netiek sniegta.".

11. Izslēgt Noteikumu 37.punktu.

12. Izslēgt Noteikumu 38.punktu.

13. Aizstāt Noteikumu tekstā vārdu "Konsultante" attiecīgajā locījumā ar vārdiem "Izglītības nodaļa" attiecīgajā locījumā.

14. Izslēgt Noteikumu 1.pielikumu.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs L.Salcevičs

 

 

Saistošo noteikumu Nr.10 "Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2008.gada 21.augusta saistošajos noteikumos Nr.12 "Kārtība bērnu reģistrācijai un uzņemšanai Jēkabpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs""
paskaidrojuma raksts

Izstrādāts saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43.1 pantu

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Mainoties pašvaldības struktūrai ir nepieciešams precizēt iesnieguma izskatīšanas un paziņojuma sniegšanas kārtību.
2. Īss projekta satura izklāsts Saistošie noteikumi nosaka bērnu uzņemšanas kārtību Jēkabpils pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs.
Grozījumi precizē iesnieguma izskatīšanas un paziņojuma paziņošanas kārtību.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošie noteikumi nerada izmaiņas pašvaldības budžetā.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošo noteikumu regulējums attieksies uz Jēkabpils pilsētas iedzīvotājiem.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Konsultācijas netika veiktas.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs L.Salcevičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!