• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ventspils pilsētas domes 2012. gada 2. marta lēmums Nr. 37 "Par saistošo noteikumu Nr.8 "Ventspils pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi" apstiprināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2012., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246789-par-saistoso-noteikumu-nr-8-ventspils-pilsetas-sabiedriskas-kartibas-noteikumi-apstiprinasanu

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kanceleja: Par normatīvajiem aktiem administratīvā sloga mazināšanai

Vēl šajā numurā

20.04.2012., Nr. 62

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ventspils pilsētas dome

Veids: lēmums

Numurs: 37

Pieņemts: 02.03.2012.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ventspils pilsētas domes lēmums Nr.37

Ventspilī 2012.gada 2.martā (prot. Nr.4; 8.§)

Par saistošo noteikumu Nr.8 "Ventspils pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi" apstiprināšanu

Nolūkā nodrošināt Ventspils pilsētas iedzīvotājiem un tās viesiem drošu – sakārtotu pilsētvidi, Ventspils pilsētas pašvaldība aktīvi risina jautājumus par Ventspils pilsētas infrastruktūras izveidi un Ventspils pilsētā esošo infrastruktūras objektu, kā arī nekustamo īpašumu sakārtošanu un uzturēšanu. Saistošie noteikumi "Ventspils pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi" (turpmāk – Noteikumi) ir izstrādāti, vadoties no sabiedrības interesēm, ņemot vērā valsts institūciju un nevalstisko organizāciju, kā arī Ventspils pilsētas iedzīvotāju priekšlikumus un iebildes. Noteikumu uzdevums ir nodrošināt Ventspils pilsētā sabiedrisko kārtību un uzturēt sanitāro tīrību, aizsargāt personu tiesības un likumīgās intereses. Noteikumi piemērojami gadījumos, kad pārkāpums, par kuru paredzēta administratīvā atbildība saskaņā ar Noteikumiem, izdarīts Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā neatkarīgi no tā, kā īpašumā vai valdījumā tas izdarīts.

Lai Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā nodrošinātu sabiedrisko kārtību, teritorijas sakoptību un sanitārās tīrības uzturēšanu, apstādījumu aizsardzību, tīrības un kārtības uzturēšanu sabiedriskajās vietās, dzīvojamās un koplietošanas telpās, pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 43.panta pirmās daļas 5. un 6.punktu, kā arī ņemot vērā Ventspils pilsētas Nekustamā īpašuma sakārtošanas un namīpašumu remontdarbu kvalitātes vērtēšanas komisijas 2011.gada 4.augusta ieteikumus, Ventspils pilsētas domes Likumības komisijas 2011.gada 21.aprīļa ieteikumus, Ventspils pilsētas Vides aizsardzības komisijas 2011.gada 22.februāra ieteikumus, Ventspils pilsētas domes Pilsētas attīstības komisijas 2011.gada 14.decembra ieteikumus un Pilsētas attīstības jautājuma komitejas 2012.gada 27.janvāra lēmumu, Ventspils pilsētas dome

nolemj:

1. Apstiprināt Ventspils pilsētas saistošos noteikumus Nr.8 "Ventspils pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi" saskaņā ar pielikumu.

2. Atzīt par spēku zaudējušiem Ventspils pilsētas saistošos kārtības noteikumus Nr.6 – ar lēmuma 1.punktā minēto saistošo noteikumu spēkā stāšanās brīdi.

Sēdes vadītājs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja
1.vietnieks infrastruktūras jautājumos J.Vītoliņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!