• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2012., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246826

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

20.04.2012., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde" brīdina IGORU IVANOVU, dzim.1965.gada 18.aprīlī, par to, ka uz 2012.gada 1.aprīli ir izveidojies parāds par dzīvojamo telpu Dārza ielā 7-12, Jelgavā, īri. Ja viena mēneša laikā netiks samaksāts parāds par dzīvojamo telpu Dārza ielā 7-12, Jelgavā, īri un komunālajiem pakalpojumiem, tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

 

SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde" brīdina KASPARU NEIBURGU, dzim.1984.gada 16.decembrī, par to, ka uz 2012.gada 1.aprīli ir izveidojies parāds par dzīvojamo telpu Ausekļa ielā 38-2, Jelgavā, īri. Ja viena mēneša laikā netiks samaksāts parāds par dzīvojamo telpu Ausekļa iela 38-2, Jelgavā, īri un komunālajiem pakalpojumiem, tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

 

SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde" brīdina ALEKSANDRU PJATŅICU, dzim.1988.gada 2.martā, par to, ka 2011.gada 15.novembrī apsekojot dzīvojamo telpu Asteru ielā 4-69, Jelgavā, konstatēts, ka dzīvojamajā telpā patvarīgi dzīvo citas personas. Par dzīvojamo telpu Asteru iela 4-69, Jelgavā, īri uz 2012.gada 1.aprīli ir izveidojies parāds. Ja viena mēneša laikā netiks pārtraukta nelikumīgi iemitināto personu uzturēšanās dzīvoklī Asteru iela 4-69, Jelgavā, un netiks samaksāts parāds par dzīvojamo telpu Asteru ielā 4-69, Jelgavā, īri un komunālajiem pakalpojumiem, tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

 

SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde" brīdina INGU LAGANOVSKU, dzim.1966.gada 3.decembrī, un AINĀRU LAGANOVSKI, dzim.1984.gada 2.jūnijā, par to, ka uz 2012.gada 1.aprīli ir izveidojies parāds par dzīvojamo telpu Pasta ielā 44-24, Jelgavā, īri. Ja viena mēneša laikā netiks samaksāts parāds par dzīvojamo telpu Pasta ielā 44-24, Jelgavā, īri un komunālajiem pakalpojumiem, tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!