• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par satiksmes ministra darba vizīti ASV. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2012., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246962

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par disciplinārlietas ierosināšanu pret IZM amatpersonām

Vēl šajā numurā

25.04.2012., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par satiksmes ministra darba vizīti ASV

Satiksmes ministrs Aivis Ronis darba vizītes Amerikas Savienotajās Valstīs laikā kopīgi ar ASV Gaisa spēku ģenerāli, ASV Transporta virspavēlniecības (USTRANCOM) komandieri Viljamu Freizeru (attēlā) apmeklēja USTRANSCOM vadības centru Skota Gaisa spēku bāzē Ilinoisā.

ASV Transporta virspavēlniecība uzsver: "Latvija kļuvusi par arvien nozīmīgāku ASV un Koalīcijas spēku partneri, ņemot vērā, ka liela daļa Ziemeļu piegāžu tīkla (Northern Distribution Network (NDN)) kravu plūsmas iet caur Rīgas ostu."

A.Ronis pateicās V.Freizeram par viņa atbalstu Ziemeļu piegāžu tīkla kravu plūsmas virzīšanā caur Latviju un uzsvēra priekšrocības, ko NDN sniedz Latvijas ostām, lidostām un dzelzceļam, kā arī ekonomiskos ieguvumus Latvijas tautsaimniecībai.

Tikšanās laikā satiksmes ministrs norādīja uz Latvijas gatavību un priekšrocībām Afganistānas reverso kravu piesaistē, izmantojot multimodālus transporta risinājumus. Tāpat atzinīgi tika novērtēta USTRANSCOM sadarbība ar Latviju kopumā, kas sekmējusi vēsturisko Eiropas un Centrālāzijas savienojošo tirdzniecības maršrutu atdzimšanu.

 

Satiksmes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa
Foto: Bob Fehringer, USTRANSCOM/PA

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!