• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - tiekoties ar Baltijas un Amerikas partnerattiecību fonda pārstāvjiem - lemjot par Bērnu klīniskās slimnīcas un P.Stradiņa klīniskās slimnīcas pārveidi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.1999., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24700

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu Satversmes tiesa - Eiropas konstitucionālo tiesu apritē

Vēl šajā numurā

27.05.1999., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— tiekoties ar Baltijas un Amerikas partnerattiecību fonda pārstāvjiem

Vakar, 26.maijā Ministru prezidents Vilis Krištopans tikās ar Baltijas un Amerikas partnerattiecību fonda (BAPF) valdes pārstāvjiem.

Sarunas sākumā V.Krištopans apsveica BAPF ar darbības uzsākšanu Latvijā. Fonda organizatoriskā un strukturālā izveide noslēgusies nesen, un tā jaunizveidotās valdes pašreizējais Latvijas apmeklējums ir iepazīšanās brauciens. BAPF valde nosaka fonda darbības jomas un vadlīnijas, pārvalda un iegulda līdzekļus, kā arī nosaka kritērijus un sadala līdzekļus starp trijām Baltijas valstīm. Baltijas un Amerikas partnerattiecību fonda galvenais mērķis ir turpināt sniegt ASV palīdzību Baltijas valstīm ekonomikā. Tāpat BAPF uzdevums ir palīdzēt nevalstiskajam sektoram aktīvāk iesaistīties valsts pārvaldē, kā arī padziļināt demokrātiskās un ekonomiskās reformas valstī.

BAPF valdes pārstāvji informēja Ministru prezidentu par plānotajām aktivitātēm un iespējamām sadarbības formām ar Latvijas valdību. Abas puses vienojās, ka sadarbībai būtu jāizvēršas sabiedrības integrācijas veicināšanas programmas un korupcijas novēršanas jomā, kā arī lauku attīstības projektu izstrādāšanā.

— lemjot par Bērnu klīniskās slimnīcas un P.Stradiņa klīniskās slimnīcas pārveidi

1999.gada 17.maijā Ministru prezidenta V.Krištopana vadībā notika darba sanāksme, kurā tika izskatīts Bērnu klīniskās slimnīcas un P.Stradiņa klīniskās slimnīcas statuss. Ministru kabinets ir saņemis priekšlikumus un vērtējumus minētajā jautājumā.

Ministru prezidents uzdevis labklājības ministram Vladimiram Makarovam, veselības valsts ministram Viktoram Jaksonam, kā arī Medicīnas akadēmijas rektora pienākumu izpildītājam Vitālijam Zirdziņam veikt slimnīcu juridiskā statusa pārveides procesu, stingri ievērojot atklātības un ieinteresēto pušu līdzdalības principu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!