• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrija: Par Kompetences centru atbalsta programmas pilnveidošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2012., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247061

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrija: Par Veselības aprūpes sniedzēju plāna apspriešanu

Vēl šajā numurā

26.04.2012., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrija: Par Kompetences centru atbalsta programmas pilnveidošanu

Ekonomikas ministrija (EM) ir saņēmusi Finanšu ministrijas vēstuli, kas apliecina, ka tā atbalsta EM piedāvāto darbības plānu Kompetences centru atbalsta programmas pilnveidošanai un līdz ar to tiek atjaunota programmas darbība.

No 23.aprīļa tiek atjaunota maksājumu veikšana finansējuma saņēmējiem Kompetences centru atbalsta programmas ietvaros attiecībā uz tiem pētījumiem, kuri ir uzsākti līdz programmas apturēšanas brīdim, t.i., līdz 2011.gada 22.decembrim.

EM piedāvātais darbības plāns programmas pilnveidošanai un iepriekš konstatēto risku novēršanai ietver divu grozījumu izstrādi Kompetences centru atbalsta programmu regulējošajos MK noteikumos (MK 13.04.2010 noteikumi Nr.361).

Jau šobrīd Ekonomikas ministrija ir izstrādājusi un nosūtījusi saskaņošanai pirmos grozījumus, kas paredz skaidrāku procedūru iepirkumu veikšanai no trešajām personām un kārtību, kādā tiek kompensētas kompetences centru sadarbības partneru faktiskās izmaksas (izņemot peļņu), ja sadarbības partneris projekta īstenošanā ir iesaistījies ar tā mantu vai cilvēkresursiem.

Līdz jūnijam tiks izstrādāti otrie grozījumi iepriekšminētajos MK noteikumos, kas nodalīs nozares interesēs veiktus pētījumus no individuāla komersanta interesēs veiktiem pētījumiem.

 

Ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!