• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot jaunievēlēto Francijas Republikas prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2012., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247392

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot valsts augstākos apbalvojumus – Triju Zvaigžņu ordeni, Viestura ordeni un Atzinības krustu – 4.maijā

Vēl šajā numurā

08.05.2012., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot jaunievēlēto Francijas Republikas prezidentu

Valsts prezidents Andris Bērziņš 7.maijā nosūtījis apsveikumu jaunievēlētajam Francijas Republikas prezidentam Fransuā Olandam (attēlā), vēlot izturību un panākumus, pildot grūtos un atbildīgos, vēlētāju uzticētos amata pienākumus.

Tāpat Valsts prezidents vēstulē norādījis, ka cer uz ciešo un draudzīgo Latvijas un Francijas attiecību attīstību un ciešāku sadarbību starp abām valstīm gan divpusējā līmenī, gan starptautisko organizāciju ietvaros. "Mums kā partneriem Eiropas Savienībā ir jārod risinājumi svarīgākajiem Eiropas aktuālajiem jautājumiem," vēstulē uzsver A.Bērziņš. Viņš piebilst, ka, tikai esot vienotiem savos lēmumos, mēs spēsim sasniegt labākos rezultātus gan Eiropas Savienības ietvaros, gan arī risinot drošības jautājumus kā NATO sabiedrotie. "Lai tas notiktu, ir nepieciešamas abpusēji ieinteresētas sarunas," atzīmē Valsts prezidents, aicinot jaunievēlēto Francijas prezidentu vizītē apmeklēt Latviju, lai attīstītu Latvijas un Francijas sadarbību gan politiskajā līmenī, gan veicinātu ekonomiskos sakarus.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!