• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ķīnas nacionālās aizsardzības ministra vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2012., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247851

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Uzbekistānas ekonomiskajām attiecībām

Vēl šajā numurā

17.05.2012., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ķīnas nacionālās aizsardzības ministra vizīti Latvijā

15.maijā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs tikās ar Ķīnas Tautas Republikas aizsardzības ministru ģenerāli Ļanu Guanļi. “Latvija ļoti novērtē mūsu valstu politisko dialogu visos līmeņos, abpusējo vizīšu dinamiku, kā arī politiskos un parlamentāros kontaktus. Latvija vienmēr ir redzējusi Ķīnu kā svarīgu ekonomiskā dialoga un sadarbības partneri,” sarunā uzsvēra E.Rinkēvičs. Tikšanās gaitā tika pārrunātas abu valstu divpusējās attiecības, sadarbība kultūrā un izglītībā, ekonomiskā sadarbība, kā arī Eiropas Savienības un Ķīnas stratēģiskās partnerības attiecību dinamika. Puses bija vienisprātis, ka, neskatoties uz viedokļu atšķirībām atsevišķos jautājumos, ir jākoncentrējas uz sadarbību visās iespējamās jomās, bet tur, kur valda domstarpības, ir konstruktīvi jādiskutē.

Sarunas laikā puses skāra arī Tibetas un cilvēktiesību jautājumus, konstatējot, ka Latvijas un Ķīnas nostājas šajos jautājumos atšķiras.

Ārlietu ministrijas
Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!