• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.05.1999., Nr. 174/176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24808

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Vēl šajā numurā

28.05.1999., Nr. 174/176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

AMATU KONKURSI

Lielrīgas reģionālā vides pārvalde izsludina konkursu

uz vakantajiem ierēdņu amatiem:

* vecākais eksperts,

* vecākais inspektors (5 vakances).

Pretendentiem izvirzītas šādas prasības: augstākā izglītība atbilstošā specialitātē un darba pieredze vides aizsardzībā, labas angļu valodas zināšanas, iemaņas darbā ar datoru. Pretendentiem jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu" 6. panta prasībām. Pretendenti 30 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas var iesniegt rakstisku pieteikumu un autobiogrāfiju Lielrīgas RVP Personāla daļā Rīgā, Rūpniecības ielā 25, 3. stāvā, tālrunis 7323202.

Latvijas Republikas Valsts zemes dienests izsludina konkursu

uz vakantām valsts civildienesta ierēdņu amata vietām

* Latvijas Zemes kadastra centrā — direktors

Nepieciešama augstākā izglītība (ar specialitāti automātiskos elektrosakaros, ģeodēzijā, zemes ierīcībā), pieredze vadošā darbā, t.sk. zemes reformas un privatizācijas procesu realizācijā, valsts ģeodēzisko tīklu atjaunošanā un papildināšanā, valsts zemes ierīcības un uzmērīšanas darbu izpildes organizācijā, digitālajā kartogrāfijā un fotogrametrijā, nekustamo īpašumu vērtēšanas sistēmas veidošanā un tās darbības nodrošināšanā, nekustamo īpašumu kadastra veidošanā un ieviešanā, valsts, juridisko un fizisko personu nodrošināšanā ar nepieciešamo nekustamā īpašuma kadastra un ģeogrāfisko informāciju zemes pārraudzībā un zemes lietošanas kontrolē, pieredze sadarbībā ar pašvaldībām un ārzemju partneriem, starptautisku projektu vadīšanā, vismaz divu svešvalodu zināšanas. Priekšroka tiks dota tiem pretendentiem, kuriem būs skaidra iestādes pašreizējās attīstības tālākā virzība atbilstoši Valsts zemes dienestam izvirzītajiem uzdevumiem.

* Ventspils nodaļā — nodaļas vadītājs

Nepieciešama augstākā izlītība (ekonomiskā, lauksaimniecības celtniecībā, ģeodēzijā vai zemes ierīcībā), pieredze vadošā darbā, t.sk. zemes reformas un privatizācijas procesu realizācijā, nekustamo īpašumu vērtēšanas sistēmas veidošanā un tās darbības nodrošināšanā, nekustamo īpašumu kadastra veidošanā un ieviešanā, valsts, juridisko un fizisko personu nodrošināšanā ar nepieciešamo nekustamā īpašuma kadastra un ģeogrāfisko informāciju, zemes pārraudzībā un zemes lietošanas kontrolē, pieredze sadarbībā ar pašvaldībām, vismaz divu svešvalodu zināšanas. Priekšroka tiks dota tiem pretendentiem, kuriem būs skaidra iestādes pašreizējās attīstības tālākā virzība, kā arī darbs reģionālās nodaļas ietvaros, atbilstoši Valsts zemes dienestam izvirzītajiem uzdevumiem.

* LR VZD Iekšējā audita departamentā Tehniskās kontroles un analīzes sektorā — sektora vadītājs tehniskās uzraudzības vērtēšanas jautājumos

Amata darbības sfērai nepieciešama augstākā izglītība (rūpniecībā un civilajā celtniecībā, ģeodēzijā vai zemes ierīcībā), praktiskā darba pieredze nekustamā īpašuma inventarizācijas un vērtēšanas darbos, pārzināt nekustamā īpašuma, ēku un būvju inventarizācijas normatīvos dokumentus, spēja strādāt teorētisku un praktisku darbu, prasme kontaktēties ar cilvēkiem, vēlama pieredze nekustamā īpašuma tirgū, svešvalodu zināšanas un prasme strādāt ar datoru.

* LR VZD Finansu un materiālo resursu departamentā Materiālo resursu sektorā — sektora vadītājs

Amata darbības sfērai nepieciešama augstākā vai vidējā speciālā ekonomiskā (finansu) izglītība, praktiskā darba pieredze valsts budžeta iestādē (uzskaites, finansu un ekonomiskajos jautājumos), cenu aptauju un izsoļu organizēšanā, pieredze darbā ar datorizētajām grāmatvedības programmām, kā arī būt komunikablam attiecībās ar juridiskām un fiziskām personām, atbildības sajūta pret veicamajiem pienākumiem.

Gaidām LR likuma "Par valsts civildienestu" 6. panta un amata darba pienākumu apraksta prasībām atbilstošus pretendentus. Pretendenti tiek aicināti pieteikumam pievienot CV ar konkrētām ziņām par iepriekšējo darbu un izglītību apliecinošus dokumentus. Pieteikumi personīgi jāiesniedz divdesmit dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas Rīgā, 11. Novembra krastmalā 31, Personāla daļā — 425. kabinetā, tālrunis 7228193, 7226111.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!