• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālā attīstības plāna izstrādi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2012., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248313

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pārnozaru sadarbību lauksaimniecības problēmu risināšanā

Vēl šajā numurā

29.05.2012., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālā attīstības plāna izstrādi

Pārresoru koordinācijas centrs (PKC) ir apkopojis organizāciju un privātpersonu iesniegtos ierosinājumus par Nacionālā attīstības plāna 2014.–2020.gadam (NAP2020) melnrakstu. No 10. līdz 24.maijam kopumā saņemts vairāk nekā 600 priekšlikumu no nevalstiskajām organizācijām, pašvaldībām, plānošanas reģionu padomēm, augstskolām, Saeimas deputātiem un privātpersonām. Ar visiem iesniegtajiem ierosinājumiem var iepazīties mājaslapā www.nap.lv.

Tiek gaidīti un apkopoti priekšlikumi no nozaru ministrijām. Ministrijas sniegs informāciju par plānā ietverto uzdevumu īstenošanai nepieciešamo finansējumu un tā avotiem. Pamatojoties uz to, tiks turpināts darbs pie NAP2020 izstrādes, sabalansējot nākamā septiņu gadu perioda nacionālās prioritātes ar iespējām – pieejamajiem valsts un ārvalstu, t.sk. ES, līdzekļiem.

19.jūnijā Ministru kabinetā plānots pieņemt lēmumu par NAP2020 1.redakciju. Jūlijā un augustā tiks veikts plāna stratēģiskais ietekmes uz vidi novērtējums, to vērtēs arī ārvalstu eksperti. Sabiedrībai būs iespēja diskutēt un sniegt savus priekšlikumus par jau precizēto NAP2020 versiju.

NAP2020 gala versiju plānots iesniegt Ministru kabinetā septembra beigās, un Saeima tiks aicināta to izskatīt līdz decembrim.

Dace Apsīte-Plezere, PKC konsultante

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!