• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2012., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248371

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Vēl šajā numurā

30.05.2012., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Paziņojums

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Tamisāru republika", reģ. Nr.43603019838, valde paziņo, ka ar 2012.gada 14.maija dalībnieka lēmumu ir nolemts samazināt SIA "Tamisāru republika" pamatkapitālu. Visiem kreditoriem, kas vēlas saņemt nodrošinājumu, un/vai pieteikt kreditora prasījumu, lūdzam iesniegt pretenzijas sabiedrības valdei Rīgā, Valguma ielā 8/10, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publikācijas dienas "Latvijas Vēstnesī".

 

 

Paziņojums

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Pilsētas klubs", reģ. Nr.40003382321, valde paziņo, ka ar 2012.gada 14.maija dalībnieka lēmumu ir nolemts samazināt SIA "Pilsētas klubs" pamatkapitālu. Visiem kreditoriem, kas vēlas saņemt nodrošinājumu, un/vai pieteikt kreditora prasījumu, lūdzam iesniegt pretenzijas sabiedrības valdei Rīgā, Vecpilsētas ielā 12, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publikācijas dienas "Latvijas Vēstnesī".

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!