• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2012., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248387

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

30.05.2012., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par izmaiņām Ventspils brīvostas maksās

Izdarīt Ventspils brīvostas maksās šādus grozījumus:

1. Izteikt 1.2.5.punktu šādā redakcijā:

"1.2.5.No tonnāžas, kanāla, kravas un mazo kuģu maksām tiek atbrīvoti:

- valsts dienesta kuģi;

- mācību iestāžu kuģi un zinātnes - pētniecības kuģi;

- hospitāļu kuģi;

- labdarības misijas kuģi, ja tiem ir LR Labklājības ministrijas izsniegts apliecinošs dokuments;

- Ventspils ostas flotes kuģi;

- ostas padziļināšanas kuģi, kurus izmanto Brīvostas pārvalde;

- kuģi, kuri pieder Brīvostas pārvaldei vai kurus tā nomā;

- jahtas un izpriecu kuģi;

- kuģi, kuri ienāk ostā ārkārtēju apstākļu spiesti."

2. Izteikt 2.3.punktu šādā redakcijā:

"2.3.No tonnāžas maksas tiek atbrīvoti:

- sauskravas kuģi ar bruto tonnāžu līdz 10 000, izņemot kuģus, kuros krauj beramos minerālmēslus, un konteinerkuģi, ro-ro kuģi, ro-pax kuģi;

- kuģi, kuri ienākuši ostā pēc degvielas, ūdens, produktiem vai citas apgādes, veikt remontu, bet neveic kravas operācijas;

- pasažieru un kruīza kuģi;

- kuģi, kuri spiesti atstāt ostu pēc daļējas kravas iekraušanas un/vai izkraušanas un atgriežas ostā no ārējā reida kravas iekraušanas un/vai izkraušanas turpināšanai."

3. Izteikt 3.3.punktu šādā redakcijā:

"3.3. No kanāla maksas tiek atbrīvoti:

- sauskravas kuģi ar bruto tonnāžu līdz 10 000, izņemot kuģus, kuros krauj beramos minerālmēslus, un konteinerkuģi, ro-ro kuģi, ro-pax kuģi;

- kuģi, kuri ienākuši ostā pēc degvielas, ūdens, produktiem vai citas apgādes, veikt remontu, bet neveic kravas operācijas;

- pasažieru un kruīza kuģi;

- kuģi, kuri spiesti atstāt ostu pēc daļējas kravas iekraušanas un/vai izkraušanas un atgriežas ostā no ārējā reida kravas iekraušanas un/vai izkraušanas turpināšanai."

4. Izteikt 9.2.punktu šādā redakcijā:

"9.2. Maksa par velkoņa - ugunsdzēsēja dežūrām pie kuģa tiek noteikta pēc likmes 255 EUR stundā."

5. Izteikt 10.1.punktu šādā redakcijā:

"10.1. Maksa par velkoņu izmantošanu, neatkarīgi no to skaita, pie tauvošanas darbiem no kuģiem, tiek iekasēta pēc likmes par operāciju:

10.1.1. pietauvošana vai attauvošana 0,17 EUR par 1 BT;

10.1.2. pārtauvošana no vienas piestātnes uz otru 0,235 EUR par 1 BT;

10.1.3. pārtauvošanas vienas piestātnes robežās 0,150 EUR par 1 BT."

6. Izteikt 10.4.punktu šādā redakcijā:

"10.4. Ja velkoņi tiek izmantoti darbiem, kuri nav saistīti ar kuģu tauvošanu, apkalpo kruīza kuģus vai arī regulārā satiksmē kursējušus Ro-Ro vai kravas-pasažieru, vai pasažieru kuģus, tad tiek pielietotas sekojošas stundu likmes:

10.4.1. ar dzinēju jaudu līdz 2’000 Zs - 223 EUR stundā;

10.4.2. ar dzinēju jaudu lielāku par 2’000 Zs - 534 EUR stundā.

Stundu likmes tiek samazinātas vai palielinātas atbilstoši 10.2 un 10.3.punkta nosacījumiem."

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012. gada 6.jūlijā plkst.11.00 Latvijas Biomedicīnas pētījumu un studiju centrā Rātsupītes ielā 1, konferenču zālē, LU Bioloģijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēdē VITA IGNATOVIČA aizstāvēs promocijas darbu "Melanokortīnu un purīnu receptoru funkcionalitāte un ģenētika" bioloģijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai.

Recenzenti: Dr.hab.biol. Astrīda Krūmiņa (LBMC); Dr.hab.biol. Ruta Muceniece (LU Medicīnas fakultāte); Dr.med. David Gloriam (Kopenhāgenas Universitāte, Dānija).

Ar darbu, sākot no 2012.gada 21.jūnija, varēs iepazīties LU Akadēmiskās bibliotēkas filiālē Rīgā, Raiņa bulv. 19 - 203.

 

 

Paziņojums par tarifa projektu

SIA "Saulkrastu komunālserviss", reģ. Nr. 40103027944, Liepu iela 3, Saulkrastu novads, LV-2160, 2012. gada 14. maijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdens apgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar "Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika".

Sabiedriskā pakalpojuma veids

Spēkā esošais tarifs * (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums * (%).

Ūdens apgādes pakalpojums

0,4948

0,86

+73,8%

Kanalizācijas pakalpojums

1,0511

1,19

+13,2%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2012. gada 1.jūliju. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar izmaiņām tarifa aprēķināšanas metodikā.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var Liepu ielā 3, Saulkrastu nov., LV-2160, no plkst. 9.00 līdz 12.00, kurā lietotājs var iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu, iepriekš sazinoties ar valdes locekli Guntaru Ozoliņu pa tālr. 26529380.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt Liepu ielā 3, Saulkrastu nov., LV-2160, e-pasta adrese: Guntars.sks@apollo.lv, faksa numurs 67951817, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā, Brīvības ielā 55, faksa Nr.67097200, vai tās reģionālās struktūrvienības adresē), e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 29.jūnijā plkst.14.00 Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē Alberta ielā 10, 313.telpā notiks Latvijas Universitātes Vides zinātnes promocijas padomes atklātā sēde, kurā disertāciju ģeogrāfijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai vides zinātnē aizstāvēs Ēriks Leitis.

"Ekotūrisms Latvijā: problēmas un risinājumi ilgtspējīgas tūrisma nozares pilnveidošanā"

Recenzenti: prof. Dr.geogr. Oļģerts Nikodemus, LU ĢZZF; prof. Dr.geogr. Maija Rozīte, Turība/LU ĢZZF; asoc.prof. Dr.oec. Dzintra Atstāja, Banku augstskola

Ar promocijas darbu var iepazīties LU daudznozaru bibliotēkā, Raiņa bulvārī 19, kā arī internetā LU mājas lapā.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 27.jūnijā plkst. 14.00 LU Ekonomikas promocijas padomes atklātā sēdē Rīgā, Aspazijas bulvarī 5, 322.auditorijā promocijas darbu ekonomikas doktora (Dr. oec.) zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs Ērika Žubule, tēma "Valsts budžeta procesa analīze un pilnveidošana".

Nozare - ekonomika, apakšnozare - finanses un kredīts. Recenzenti:

1. prof. Dr.oec. Inta Brūna, LU;

2. prof. Dr.oec. Kārlis Ketners, RTU;

3. prof. Dr.oec. Ingrīda Jakušonoka, LLU.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Centrālajā bibliotēkā Rīgā, Kalpaka bulvārī 4.

LU Ekonomikas promocijas padomes priekšsēdētāja Dr.oec., prof. Ē.Šumilo.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 20.jūnijā plkst. 16.00 RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē Kronvalda bulvārī 1-117 telpā notiks "RTU - P14" Promociju padomes atklātā sēde, kurā promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai elektrotehnikas nozarē aizstāvēs Antons Patļins par tēmu "Integrētā sistēmas risinājuma izstrādāšana sabiedriskā transporta ilgtspējīgai attīstībai". Recenzenti:

Dr.habil.sc.ing., profesors I.Raņķis (RTU, Latvija); Dr.habil.sc.ing., profesors J.Merkurjevs (RTU, Latvija); Dr.habil.sc.ing., profesors Jerzy Mikulski (Silesiana TU, Polija). Ar promocijas darbu var iepazīties RTU EEF mājas lapā http://www.eef.rtu.lv un RTU Zinātniskajā bibliotēkā, Ķīpsalas ielā 10.

 

 

Paziņojums par dzelzceļa pārbrauktuves slēgšanu

VAS "Latvijas Dzelzceļš" paziņo, ka sliežu ceļu remonta dēļ 2012.gada 15.jūnijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 17.00 autotransporta kustībai tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Olaines novadā uz autoceļa V 1088 ,,Pievedceļš Klīves karjeram". Tālr. 67230222.

 

 

Paziņojums

Atsaucoties uz likuma "Par nodokļiem un nodevām" 25.panta ceturto daļu, Liepājas pilsētas pašvaldība informē, ka, pamatojoties uz likuma "Par nodokļiem un nodevām" 25.panta pirmās daļas 3.punktu un 25.panta trešo daļu, ar Liepājas pilsētas domes 2012.gada 10.maija lēmumu Nr.152 "Par S.Izbaša nekustamā īpašuma nodokļa parāda dzēšanu" ir dzēsts nekustamā īpašuma nodokļa parāds un ar to saistītā nokavējuma nauda nodokļu maksātājam SERGEJAM IZBAŠAM (Sergey Izbash), pers. kods 2202XX-XXXXX.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!