• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.2012., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248476

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

31.05.2012., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Mersedesei Violai Uzulēnai, dzīv. Hamburgas ielā 10-2, Rīgā, no Hamburgas ielā 10, Rīga, mājas īpašniekiem SIA "SAPROEKS" un pilnsabiedrības "Eleon Enterprais LLP", kurus pārstāv Inga Bērziņa: Tā kā jūs neesat maksājusi par īri un pamatpakalpojumiem, jūsu parāds par īri un komunālajiem pakalpojumiem ir trīs simti trīdesmit pieci lati piecdesmit deviņi santīmi (Ls 335,59). Piedāvāju jums mēneša laikā nomaksāt izveidojušos parādu. Ja parāds netiks samaksāts, būšu spiesta vērsties tiesā ar prasību par īres līguma izbeigšanu un jūsu izlikšanu no telpām bez citu dzīvojamo telpu ierādīšanas.

 

Veltai Krastiņai, dzīv. Hamburgas ielā 10-2, Rīgā, no Hamburgas ielā 10, Rīgā mājas īpašniekiem SIA "SAPROEKS" un pilnsabiedrības "Eleon Enterprais LLP", kurus pārstāv Inga Bērziņa: Tā kā Jūs neesat maksājusi par īri un pamatpakalpojumiem, Jūsu parāds par īri un komunālajiem pakalpojumiem ir deviņi simti četrdesmit četri lati sešdesmit viens santīms (Ls 944,61). Piedāvāju Jums mēneša laikā nomaksāt izveidojušos parādu. Ja parāds netiks samaksāts, būšu spiesta vērsties tiesā ar prasību par īres līguma izbeigšanu un Jūsu izlikšanu no telpām bez citu dzīvojamo telpu ierādīšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!