• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību PVN samazinātās likmes ieviešanā degvielai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.2012., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248488

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Esat laipni gaidīts Latvijā, prezidenta kungs!

Vēl šajā numurā

31.05.2012., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību PVN samazinātās likmes ieviešanā degvielai

29.maijā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Latvijas Degvielas tirgotāju asociācijas padomes priekšsēdētājs Ojārs Karčevskis, Degvielas tirgotāju un ražotāju savienības prezidents Sergejs Semjonovs un finanšu ministrs Andris Vilks parakstīja Sadarbības memorandu par PVN likmes samazināšanu.

Latvijas Republikas Ministru kabinets, Latvijas Degvielas tirgotāju asociācija un Degvielas tirgotāju un ražotāju savienība vienojušies par sadarbību samazinātās pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmes ieviešanas procesā.

Latvijas Degvielas tirgotāju asociācija un Degvielas tirgotāju un ražotāju savienība atbalsta Ministru prezidenta Valda Dombrovska ierosinājumu ar 2012.gada 1.jūliju samazināt PVN pamatlikmi par 1%, lai izlīdzinātu nodokļu slogu ar kaimiņvalstīm un ierobežotu inflāciju. Latvijas Degvielas tirgotāju asociācija un Degvielas tirgotāju un ražotāju savienība sola informēt savus biedrus par šo Sadarbības memorandu un tā mērķiem, kā arī aicināt savus biedrus pēc grozījumu pieņemšanas, cenu noteikšanā godprātīgi balstīties uz jauno, samazināto pievienotās vērtības nodokļa standartlikmi.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!