• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Tiekoties ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2012., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/249030

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ordeņu kapitula paziņojums

Par Atzinības krusta piešķiršanu

Vēl šajā numurā

12.06.2012., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs:
Tiekoties ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju

6.jūnijā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs tikās ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu un pārrunāja pašvaldības plānotos pasākumus, lai novērstu Valsts kontroles revīzijas ziņojumā konstatētos normatīvo aktu pārkāpumus un nepilnības.

Lai turpmāk Jelgavas pilsētas vietējais laikraksts “Jelgavas Vēstnesis” veiktu funkciju, kāda ir pašvaldības laikrakstam, – informētu par aktualitātēm savā pašvaldībā, tikšanās laikā tika panākta vienošanās par jebkādas turpmākās reklāmas publicēšanas aizliegumu.

A.Rāviņš informēja E.Sprūdžu par savu lēmumu grozīt pašvaldības laikraksta nolikumu, kas noteiks aizliegumu turpmāk šajā laikrakstā publicēt reklāmas sludinājumus.

Ministrs uzsvēra, ka atbalstāma ir pašvaldības vēlme sniegt atbalstu reģiona uzņēmējiem, tomēr šāds izvēlētais veids, sniedzot iespējas viņiem reklamēties pašvaldības laikrakstā, kropļo uzņēmēju konkurenci un aicināja Jelgavas pilsētas vadītāju apzināt citus risinājumus šāda atbalsta sniegšanai reģiona uzņēmējiem.

Tikšanās noslēgumā E.Sprūdžs aicināja Jelgavas pilsētas domi aktīvi turpināt darbu pie Valsts kontroles sniegtā atzinuma izvērtēšanas un konstatēto trūkumu novēršanas. Savukārt A.Rāviņš uzsvēra, ka tuvākajā laikā pašvaldībā tiks izvērtēta pilsētas amatpersonu atbildība saistībā ar Valsts kontroles konstatētajiem pārkāpumiem.

Vides aizsardzības
un reģionālās attīstības ministrijas
Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!