• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2012., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/249352

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

20.06.2012., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 Dažādi sludinājumi

Paziņojums par apdrošināšanas portfeļa nodošanu

Saskaņā ar Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma 68. panta pirmo daļu mēs ar šo paziņojam, ka 2012. gada 10. maijā Lietuvas Banka ir izsniegusi pirmsapvienošanas atļauju, tādējādi piekrītot nedzīvības apdrošināšanas portfeļa nodošanai (Portfeļa nodošana) no Akcinė draudimo bendrovė "ERGO Lietuva" (reģistrācijas numurs: 110012799, juridiskā adrese: Geležinio Vilko g. 6A, Viļņā, Lietuvā) (ERGO LIT) sabiedrībai ERGO Kindlustuse Aktsiaselts (reģistrācijas numurs: 10017013, juridiskā adrese A. H. Tammsaare tee 47, Tallinā, 11316, Igaunijā) (ERGO EST) pārrobežu apvienošanas rezultātā (lai pabeigtu apvienošanu un pēc tam nodotu apdrošināšanas portfeli, Lietuvas Bankai būs jāapstiprina, ka izdotā apvienošanas atļauja ir spēkā un ir atļauts pabeigt apvienošanu un attiecīgi nodot apdrošināšanas portfeli).

Pārrobežu apvienošanas ietvaros ERGO LIT un "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrība (reģistrācijas numurs: 40003131253, juridiskā adrese Ūnijas ielā 45, Rīgā LV 1039, Latvijā) (ERGO LV) tiks pievienotas ERGO EST un pārstās eksistēt bez likvidācijas procesa, un visi to aktīvi, tiesības un saistības, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar attiecīgās pievienojamās sabiedrības apdrošināšanas portfeli, tiks nodotas ERGO EST, kas pieņems Eiropas sabiedrības (SE) formu un turpinās komercdarbību ar nosaukumu ERGO Insurance SE ar tās juridisko adresi un galveno biroju A. H. Tammsaare tee 47, Tallinā, 11316, Igaunijā.

Portfeļa nodošana stāsies spēkā datumā, kad Igaunijas komercreģistrā tiks reģistrēta pārrobežu apvienošanas pabeigšana un SE dibināšana. Šī Portfeļa nodošanas (ERGO LIT un ERGO LV pievienošana ERGO EST) rezultātā ERGO EST pārņems no ERGO LIT visas tiesības un pienākumus, kas izriet no nedzīvības apdrošināšanas līgumiem, ieskaitot visus ERGO LIT noslēgtos nedzīvības apdrošināšanas līgumus, kuros ar apdrošināto risku saistītie apdrošināšanas objekti atrodas Latvijā. Šo apdrošināšanas līgumu noteikumi un nosacījumi nemainīsies. Šī Portfeļa nodošana neietekmēs prēmiju maksājumus vai nodrošināto apdrošināšanas segumu.

Ja jums ir jautājumi par Portfeļa nodošanu, lūdzam, rakstiski sazināties ar ERGO LIT: Akcinė draudimo bendrovė "ERGO Lietuva", Geležinio Vilko g. 6A, Viļņa, Lietuva, vai pa e-pastu: administravimas@ergo.lt.

Polišu īpašniekiem būs tiesības izbeigt apdrošināšanas līgumu saskaņā ar apdrošināšanas līguma noteikumiem un nosacījumiem.

 

 

Līdzdarbības LĪGUMS Nr. LD/2012-1

Rīgā 2012. gada 12. jūnijā

Slimību profilakses un kontroles centrs, turpmāk tekstā - PILNVAROTĀJS, tās direktora p.i. Ivetas Gavares personā, kura rīkojas saskaņā ar Veselības ministrijas 2012. gada 9. marta rīkojuma Nr.06-04.1/75 1. punktu, no vienas puses, un

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs", turpmāk tekstā - PILNVAROTĀ PERSONA, tās valdes priekšsēdētāja Jāņa Buģina personā, kurš rīkojas uz Statūtu pamata, no otras puses, saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.-53. pantu un Ministru kabineta 2003. gada 29. jūlija noteikumiem Nr. 419 "Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līguma publiskošanas kārtība", turpmāk kopā un atsevišķi sauktas PUSES, un, ņemot vērā Ministru kabineta 2012. gada 3. aprīļa noteikumu Nr. 241 "Slimību profilakses un kontroles centra nolikums" 4.5. apakšpunktā noteikto uzdevumu nodrošināt valsts specializētā centra (turpmāk tekstā - Reitox nacionālais fokālais punkts) funkciju dalībai Eiropas Narkotiku un narkomānijas uzraudzības centra (turpmāk tekstā-ENNUC) uzturētajā Eiropas Informācijas tīklā par narkotikām un narkomāniju (Reitox) atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes 2006. gada 12. decembra Regulai (EK) Nr. 1920/2006 par Eiropas Narkotiku un narkomānijas uzraudzības centru, noslēdz šādu līgumu (turpmāk tekstā - Līgums):

 

I. LĪGUMA PRIEKŠMETS

PILNVAROTĀJS uzdod un PILNVAROTĀ PERSONA apņemas Līguma darbības laikā nodrošināt datu failus par personām, kurām veikta medicīniskā pārbaude alkohola, narkotisko un psihotropo vielu noteikšanai un datu failus par personām, kurām veiktas ķīmiski toksiskās analīzes 2010. un 2011. gadā (turpmāk tekstā - Datu faili), sniegšanu atbilstoši šim Līgumam, tā pielikumiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

 

II. PILNVAROTĀS PERSONAS PIENĀKUMI

2.1.PILNVAROTAI PERSONAI ir pienākums:

2.1.1. nodrošināt tādu neidentificējamu datu (turpmāk - Dati) apstrādi (vākšanu, pārveidošanu un sakārtošanu), kas norādīta Līguma 1. pielikumā;

2.1.2. saskaņā ar Līguma IV sadaļu iesniegt sagatavotos Datu failus elektroniski Līguma 10.2. punktā norādītajam PILNVAROTĀJA nozīmētajam pārstāvim un oriģinālu nosūtot pa pastu vai iesniedzot personīgi;

2.1.3. nodrošināt datu apstrādi - to apkopošanu Datu failā un sniegšanu PILNVAROTĀJAM, ievērojot Fizisko personu datu aizsardzības likuma prasības.

 

III. PILNVAROTĀJA PIENĀKUMI UN TIESĪBAS

3.1. PILNVAROTĀJA pienākumi:

3.1.1. veikt maksājumus PILNVAROTAI PERSONAI saskaņā ar šo Līgumu;

3.1.2. sniegt papildus informāciju, kas nepieciešama šī Līguma izpildei;

3.1.3. veikt Līguma izpildes kontroli.

3.2. PILNVAROTĀJA tiesības:

3.2.1. pieprasīt un iepazīties ar sagatavoto Datu failu atbilstību Līguma nosacījumiem;

3.2.2. izmantot saņemtos Datus vienīgi PILNVAROTĀJAM noteiktā uzdevuma izpildei.

 

IV. PIEGĀDES NODROŠINĀŠANAS KĀRTĪBA

4.1.PILNVAROTĀ PERSONA, sniedzot Datus atbilstoši Līguma 1. pielikumā norādītajiem lauku sarakstiem, no pacientu datu bāzes un Alkohola, narkotisko un psihotropo vielu reibuma ekspertīzes nodaļas dokumentācijas par 2010. un 2011. gadu, sagatavo šādus Datu failus:

4.1.1. datu failu par personām, kurām veikta medicīniskā pārbaude alkohola, narkotisko un psihotropo vielu noteikšanai;

4.1.2. datu failu par personām, kurām veiktas ķīmiski toksikoloģiskās analīzes narkotisko un psihotropo vielu noteikšanai;

4.2.PILNVAROTĀ PERSONA līdz 2012. gada 30. jūlijam iesniedz PILNVAROTĀJAM Datu failus elektroniskā formātā un oriģinālu.

4.3.Sniedzot Datu failus, PILNVAROTĀ PERSONA sagatavo tos atbilstoši Līguma 1. pielikumam.

 

V. LĪGUMA SUMMA UN SAVSTARPĒJO NORĒĶINU KĀRTĪBA

5.1.Šī Līguma summa ir 2283,26 Ls (divi tūkstoši divi simti astoņdesmit trīs lati, 26 santīmi), kas sevī ietver samaksu par darbu, darba devēja sociālajām iemaksām un administrācijas izdevumiem saskaņā ar tāmes finansējumu (2. pielikums, kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa).

5.2.Pēc Datu failu iesniegšanas PILNVAROTĀ PERSONA nosūta PILNVAROTĀJAM rēķinu par darbu.

5.3.PILNVAROTĀJAM ir tiesības 5 (piecu) darba dienu laikā pēc šī Līguma 2.1.2.punktā minēto Datu failu un šī Līguma 5.2. punktā minētā rēķina saņemšanas nosūtīt tos atpakaļ PILNVAROTAI PERSONAI labojumu veikšanai.

5.4.10 (desmit) darba dienu laikā pēc rēķina saņemšanas PILNVAROTĀJS apmaksā PILNVAROTĀS PERSONAS iesniegto rēķinu, ja PILNVAROTĀS PERSONAS darbs pilnībā atbilst šī Līguma noteikumiem un, ja PILNVAROTĀ PERSONA ir iesniegusi PILNVAROTĀJAM Datu failu atbilstoši šī līguma 2.1.2.punktam.

5.5.Šī Līguma 5.3. punktā minētajā gadījumā PILNVAROTĀJS veic apmaksu desmit darba dienu laikā pēc precizētā rēķina un Datu faila saņemšanas no PILNVAROTĀS PERSONAS.

5.6.PILNVAROTĀJAM ir tiesības neveikt pilnu rēķina apmaksu, ja PILNVAROTĀS PERSONAS Datu fails neatbilst Līgumā noteiktajam un tāmes finansējumam.

 

VI. UZDEVUMA IZPILDES KVALITĀTES NOVĒRTĒJUMA KRITĒRIJI UN SASNIEDZAMIE REZULTĀTI

6.1.Līguma izpildes procesā nodrošināt savlaicīgu, precīzu un kvalitatīvu Datu failu iesniegšanu atbilstoši šim Līgumam, tā pielikumiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem. Pamata kvalitātes novērtējuma kritērijs - iespējami pilnīga Līgumā paredzēto Datu failu iesniegšana.

6.2.Darbības sasniedzamie rezultāti ir Datu savlaicīga sagatavošana un iesniegšana PILNVAROTĀJAM Līgumā noteiktajos termiņos.

 

VII. PUŠU ATBILDĪBA

7.1.PILNVAROTĀJAM ir tiesības PILNVAROTAI PERSONAI piemērot līgumsodu par Līgumā noteikto PILNVAROTĀS PERSONAS pienākumu neizpildi līdz 10% no PILNVAROTĀS PERSONAS paredzētā finansējuma.

7.2.PILNVAROTĀJA piemērotais līgumsods tiek uzrādīts aktā un ieturēts rēķinā PILNVAROTAI PERSONAI.

7.3.PILNVAROTAI PERSONAI ir tiesības prasīt no PILNVAROTĀJA kavējuma procentu 0,1% apmērā no norēķinu summas, ja rēķina apmaksa netiek veikta saskaņā ar šo Līgumu.

7.4.PUSES tiek atbrīvotas no atbildības pilnībā vai daļēji par Līguma saistību neizpildi, ja šādas neizpildes cēlonis ir nepārvarama vara (force majeure), kad pēc Līguma noslēgšanas iestājies kāds no PUŠU gribas neatkarīgs apstāklis, kas pilnībā vai daļēji kavē vai padara neiespējamu Līguma nosacījumu izpildi.

7.5.PUSES vienojas, ka par nepārvaramu varu uzskata dabas katastrofu, streiku, masu nekārtības, jebkuru kara un teroristisku darbību, grozījumu Latvijas Republikas normatīvajā aktā, vai kompetentas valsts pārvaldes iestādes lēmumu, kas tiešā veidā ietekmē šā Līguma izpildi, un kā iestāšanos Līguma slēgšanas brīdī nebija iespējams paredzēt un novērst, ievērojot vislielāko rūpību.

7.6. PUSEI, kuras darbība, izpildot Līgumā paredzētās saistības, ir kavēta nepārvaramās varas apstākļu rezultātā, ir pienākums nekavējoties par to ziņot otrai PUSEI.

7.7.Nepārvaramas varas iestāšanās jāapstiprina ar attiecīgas kompetentas iestādes izziņu.

7.8.Nepārvaramas varas gadījumā PUŠU saistības tiek pagarinātas par termiņu, kurā ilgst nepārvaramas varas apstākļi.

 

VIII. PILNVAROTĀS PERSONAS DARBĪBAS UZRAUDZĪBAS KĀRTĪBA

8.1.PILNVAROTĀJA nozīmētais pārstāvis veic uzraudzību pār PILNVAROTĀS PERSONAS darbību, kas saistīta ar Līgumā paredzēto saistību izpildi.

8.2.PILNVAROTĀJS papildus šī Līguma 3.2. punktā noteiktajam ir tiesīgs jebkurā laikā un jebkurā korespondences formā (ar vēstuli, elektroniski, pa faksu u.c.) pieprasīt no PILNVAROTĀS PERSONAS visa veida informāciju, kas saistīta ar šajā Līgumā noteikto saistību izpildes darbībām.

8.3.PILNVAROTAI PERSONAI ir pienākums ne vēlāk kā 15 dienu laikā pēc šāda pieprasījuma saņemšanas iesniegt rakstiski pieprasīto informāciju PILNVAROTĀJAM.

 

IX. LĪGUMA DARBĪBAS TERMIŅŠ, LĪGUMA GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

9.1.Līgums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu un ir spēkā līdz Līgumā paredzēto saistību pilnīgai izpildei.

9.2.Līgums un tā pielikumi var tikt grozīti vai papildināti, PUSĒM rakstveidā par to vienojoties. Rakstveida vienošanās kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

9.3.PILNVAROTĀJAM ir tiesības prasīt izdarīt grozījumus Līgumā attiecībā uz finanšu apjomu, ja ir pieņemti jauni normatīvi akti vai izdarīti grozījumi spēkā esošajos normatīvajos aktos, kas attiecas uz Līguma priekšmetu, informējot par to PILNVAROTO PERSONU 5 (piecas) darba dienas iepriekš.

9.4.PUSES Līgumu var izbeigt pirms termiņa, savstarpēji rakstveidā vienojoties.

9.5.PUSES var izbeigt Līgumu pirms termiņa, rakstveidā brīdinot par to otru PUSI ne mazāk kā 1 (vienu) mēnesi iepriekš.

9.6.PUSES var izbeigt Līgumu pirms termiņa, brīdinot par to otru PUSI 5 (piecas) darba dienas iepriekš šādos gadījumos:

9.6.1.kāda no PUSĒM nepilda Līguma noteikumus vai neizpilda tos pilnīgi un savlaicīgi;

9.6.2. vismaz viena no PUSĒM beidz pastāvēt vai to reorganizē;

9.6.3.Valsts pārvaldes iekārtas likumā noteiktajos gadījumos.

 

X. NOZĪMĒTIE PĀRSTĀVJI

10.1. PUSES šī Līguma efektīvākai izpildei un koordinācijai nozīmē pārstāvjus:

10.1.1. No PILNVAROTĀJA puses nozīmētais pārstāvis ir: Atkarības slimību riska analīzes nodaļas pētnieks Mārcis Trapencieris, tālr. 67388187, e-pasts: marcis.trapencieris@spkc.gov.lv.

10.1.2. No PILNVAROTĀS PERSONAS puses nozīmētais pārstāvis ir: Medicīnas statistikas daļas vadītāja vietniece VikmaneBaiba , tālr. 67080212, e-pasts: baiba.vikmane@rpnc.lv.

10.2. Visi šajā Līgumā minētie dokumenti, kas jāiesniedz PILNVAROTĀJAM jāadresē šī Līguma 10.1.1. apakšpunktā minētajam pārstāvim.

10.3. Nozīmēto pārstāvju prombūtnes gadījumā PUSES nozīmē citus pārstāvjus, kas atbild par Līguma izpildi, par to savlaicīgi informējot otru PUSI.

 

XI. NOSLĒGUMA NOTEIKUMI

11.1. PUSES apņemas ar Līgumu saistītos strīdus risināt sarunu ceļā. Strīdus, kuros nav panākta vienošanās, PUSES risina Latvijas Republikas normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā.

11.2. Līgums ir sastādīts uz 6 (sešām) lapām, 2 (divos) eksemplāros, pa 1 (vienam) eksemplāram katrai PUSEI. Abiem eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

 

XII. PUŠU REKVIZĪTI UN PARAKSTI

PILNVAROTĀJS

Slimību profilakses un kontroles centrs

Duntes iela 22, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas Nr. Nr. 90009756700

Valsts kase TRELLV22

Konta Nr. LV54TREL2290677001000

Direktora p.i.

_______________________ I. Gavare

z.v.

PILNVAROTĀ PERSONA

VSIA "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs"

Tvaika iela 2, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas Nr.50003342481

Valsts kase TRELLV22

Konta Nr.LV11TREL9290410000000

Valdes priekšsēdētājs

_________________________ J.Buģins

z.v.

 

 

1. pielikums 2012. gada 12. jūnija līdzdarbības līgumam Nr. LD/2012-1

Datu failos izmantojamo datu un lauku saraksts

1. Ekspertīžu un ķīmiski toksikoloģisko analīžu dati

Karte
Individuālas kartes numurs
Pacienta vārda pirmais burts
Pacienta uzvārda pirmais burts
Dzimšanas datums
Personas koda pirmā daļa
Dzimums
Teritorijas kods (ATVK)
Piezīmes par klientu
Individuālās kartes datums
TB statuss
HIV statuss
Hep statuss
 
Akts
Individuālā akta numurs
Individuālās kartes numurs
Akta numurs (veikto analīžu)
Individuālā akta datums
Laboratorijas slēdziens
Vadījis automašīnu
Viela1
Viela2
Viela3
Viela4
Viela5
Nosūtītājs
PILNVAROTĀJS

Slimību profilakses un kontroles centrs

Duntes iela 22, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas Nr. Nr. 90009756700

Valsts kase TRELLV22

Konta Nr. LV54TREL2290677001000

Direktora p.i.

_______________________ I. Gavare

z.v.

PILNVAROTĀ PERSONA

VSIA "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs"

Tvaika iela 2, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas Nr.50003342481

Valsts kase TRELLV22

Konta Nr.LV11TREL9290410000000

Valdes priekšsēdētājs

_________________________ J.Buģins

z.v.

 

 

2. pielikums 2012. gada 12. jūnija līdzdarbības līgumam Nr. LD/2012-1

Tāme finansējumam (Ls)

3 (trīs darbinieki) Atalgojums 1600
  Darba devēja sociālās iemaksas 385,44
  Administrācijas izdevumi (15%) 297,82
  Kopā: 2283,26
PILNVAROTĀJS

Slimību profilakses un kontroles centrs

Duntes iela 22, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas Nr. Nr. 90009756700

Valsts kase TRELLV22

Konta Nr. LV54TREL2290677001000

Direktora p.i.

_______________________ I. Gavare

z.v.

PILNVAROTĀ PERSONA

VSIA "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs"

Tvaika iela 2, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas Nr.50003342481

Valsts kase TRELLV22

Konta Nr.LV11TREL9290410000000

Valdes priekšsēdētājs

_________________________ J.Buģins

z.v.

 

 

Paziņojums par SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" B kategorijas piesārņojošās darbības iesnieguma sabiedrisko apspriešanu

Plānotās darbības: Metāla konstrukciju ražošana

Uzņēmuma adrese: Rūpniecības iela 39, Ventspils, LV-3601.

Uzņēmuma īpašnieki: SIA "Izoterms", Reģ. Nr. LV 40103013287, Valērijs Kļimovs

Ar iesniegumu un tam pievienotajiem dokumentiem iespējams iepazīties darba dienās:

-SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca", Rūpniecības ielā 39, Ventspilī, 2. stāvā, iepriekš saskaņojot laiku pa tālruni 63630414;

-Ventspils reģionālās vides pārvaldes Atļauju daļā Dārzu ielā 2, Ventspilī no plkst. 8.30-17.00.

Sabiedriskās apspriešana notiks š.g. 27. jūnijā plkst. 17.30 uzņēmuma administratīvajā ēkā, konferenču zālē Rūpniecības ielā 39, Ventspilī.

Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Ventspils reģionālās vides pārvaldē Dārzu ielā 2, Ventspilī līdz š.g. 28. jūlijam.

 

 

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija paziņo, ka tas mājaslapā www.sprk.gov.lv ir ievietots Konsultāciju dokuments par nosacījumiem radiofrekvenču spektra joslas 2300MHz - 2360MHz lietošanas tiesību piešķiršanai un nolikuma projektu un Konsultāciju dokuments par grozījumiem Numura saglabāšanas pakalpojuma nodrošināšanas noteikumos.

Komentārus un priekšlikumus par Konsultāciju dokumentu lūdzam iesūtīt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai pa pastu un uz elektroniskā pasta adresi: sprk@sprk.gov.lv, 30 dienu laikā no paziņojuma publikācijas laikrakstā ,,Latvijas Vēstnesis".

 

 

Paziņojums par SIA "Art tehno" ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektiem

SIA "Art Tehno", reģ. Nr. 40103226512, juridiskā adrese: Pulkveža Brieža iela 9 k-1, Rīga, LV-1010, izstrādāja un 2012.gada 12.jūnijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektus Baložu pilsētā, Ķekavas novadā un Spilves ciemā, Babītes novadā, Babītes pagastā. Tarifu projekti aprēķināti saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010.gada 12.maija padomes lēmumu Nr.1/8 "Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika".

Baložu pilsēta

Sabiedriskā pakalpojuma veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums (%)

Ūdensapgādes pakalpojumi 0,422 0,90 +113%
Kanalizācijas pakalpojumi 0,70 0,88 +26%
Spilves ciems      

Sabiedriskā pakalpojuma veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums (%)

Ūdensapgādes pakalpojumi 0,526 0,74 +41%
Kanalizācijas pakalpojumi 1,642 1,47 -10%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 01.07.2012. Tarifu izmaiņas ir saistītas ar tarifa apstiprināšanas nepieciešamību Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu lietotājs var SIA "Art Tehno", Pulkveža Brieža ielā 9 k-1, Rīgā, LV-1010, darba dienās no plkst.8.00 -12.00 un no plkst.13.00 -16.00, iepriekš sazinoties ar SIA "Art Tehno" valdes priekšsēdētāju Ēriku Flaumani tālr.Nr.26312703.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifu projektu rakstveidā var iesniegt SIA "Art Tehno", Pulkveža Brieža ielā 9 k-1, Rīgā, LV-1010, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV - 1010, faksa Nr. 67097277, e- pasts: sprk@sprk.gov.lv) 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

 

 

Nevalstisko labdarības organizāciju pieteikšanās Eiropas Komisijas programmas vistrūcīgākajām personām īstenošanai Latvijā 2013. gadā

Zemkopības ministrija aicina nevalstiskās labdarības organizācijas pieteikties Eiropas Komisijas programmas "Pārtikas produktu piegāde no intervences krājumiem labdarības organizācijām izdalīšanai vistrūcīgākajām personām" īstenošanai 2013. gadā.

Programma tiek īstenota saskaņā ar kārtību, kas noteikta Eiropas Komisijas 2010. gada 14. septembra Regulā Nr. 807/2010, ar ko nosaka sīki izstrādātus noteikumus pārtikas piegādei no intervences krājumiem vistrūcīgākajām personām Savienībā.

Ar nevalstisko labdarības organizāciju atlases vērtēšanas kritērijiem un nosacījumiem pretendenti var iepazīties Ministru kabineta 2009. gada 8. decembra noteikumos Nr. 1415 "Kārtība, kādā tiek administrēti un uzraudzīti tirgus intervences pasākumi augkopības un lopkopības produktu tirgū, īstenojot Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām".

Saņemt pieteikuma formu, kā arī iesniegt pieteikumu dalībai programmas īstenošanā 2013. gadā var Zemkopības ministrijā katru darbdienu no plkst. 9.00 līdz 15.00 Rīgā, Republikas laukumā 2, 2018. kabinetā, kā arī Zemkopības ministrijas tīmekļa vietnē www.zm.gov.lv.

Pieteikums un papildus nepieciešamie dokumenti jāiesniedz Zemkopības ministrijā līdz 2012.gada 1.augustam.

Programmas kontaktpersona Zemkopības ministrijā - Lauksaimniecības departamenta Augkopības nodaļas vadītāja Kristīne Sirmā, tālruņa numurs: 67027462, e-pasta adrese: Kristine.Sirma@zm.gov.lv.

 

 

Paziņojums par tarifa projektu

SIA "Viļānu namsaimnieks", reģ. Nr. 52403003451., Liepu iela 2, Viļāni, Viļānu novads, 08.06.2012., Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza Viļānu novada ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar SPRK 12.02.2010. Padomes lēmumu Nr.1/8 "Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika" .

Sabiedriskā pakalpojuma veids

Spēkā esošais tarifs * (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums * (%)

Ūdensapgādes pakalpojumi 0.29 0.44 +52%
Kanalizācijas pakalpojumi 1.15 0.92 -20%

Piedāvātie tarifi varētu stāties spēkā ar 2012.gada 1.septembri. Tarifu izmaiņas ir saistītas ar to, ka SIA "Viļānu namsaimnieks" 2012.gadā 30.maijā pabeidza realizēt ūdenssaimniecības rekonstrukcijas projektu "Ūdenssaimniecības attīstība Viļānu pašvaldībā, 3. kārta" kas rada izmaiņas pakalpojumu izmaksās, kā arī sakarā ar to, ka ar 2009.gada 01.oktobri SIA "Viļānu namsaimnieks" sniedz ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumus visā Viļānu novada administratīvajā teritorijā. Ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifi, saskaņā ar likumu "Par Sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem", jāapstiprina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu projektu lietotāji var SIA "Viļānu namsaimnieks", Liepu iela 2, Viļāni, Viļānu novads, darba dienās no 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00, iepriekš sazinoties ar SIA "Viļānu namsaimnieks" valdes locekli Daini Igauni, tālrunis 64662756.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "Viļānu namsaimnieks", Liepu iela 2, Viļāni, Viļānu novads LV 4650, e-pasts: vilanu.namsaimnieks@inbox.lv, fakss: 64662756, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā, Brīvības ielā 55, faksa Nr.67097200, e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv) vai tās reģionālā struktūrvienība (Daugavpils, Ģimnāzijas ielā 16, e-pasta adrese: janis.kravalis@sprk.gov.lv) 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

 

 

Paziņojums par akcīzes nodokļa daļēja audita rezultātiem

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka ir veikts akcīzes nodokļa daļējs nodokļu audits un pieņemts 2012.gada 8.jūnija lēmums Nr.23.5/587, kas Valērijam Železņakovam, personas kods 2408XX-XXXXX, uzliek pienākumu iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nodoklis vai maksājums Summa (Ls) Saņēmēja rekvizīti Konta Nr.
Akcīzes nodoklis cigaretēm 330,91 Valsts kase

reģ. Nr.90000050138

BIC kods TRELLV22

LV96TREL1060000524100

LV59TREL1060131021000

Soda nauda 99,27
KOPĀ: 430,18 x x

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 70.panta pirmo daļu administratīvais akts stājas spēkā ar brīdi, kad tas paziņots adresātam, un atbilstoši Paziņošanas likuma 11.panta piektajā daļā noteiktajam dokuments uzskatāms par paziņotu nākamajā dienā pēc tā publiskas paziņošanas.

Saskaņā ar likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 22.panta 2.1daļu, likuma "Par nodokļiem un nodevām" 37.panta pirmo daļu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu šo lēmumu Valērijam Železņakovam (personas kods 2408XX-XXXXX) ir tiesības viena mēneša laikā pēc tā paziņojuma publicēšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektoram, sūdzību iesniedzot Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldē Skanstes ielā 52, Rīgā, LV-1013.

 

 

Paziņojums par prakses vietas maiņu

Kurzemes apgabaltiesas zvērināta notāre Inguna Bakanauska paziņo, ka mainījusi savu prakses vietu. Jaunā prakses vietas adrese ir Lielā iela 4, Talsi, LV-3201.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!