• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kanceleja: Par regulējuma pilnveidošanu pēc iedzīvotāju iniciatīvas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.2012., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/249626

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

26.06.2012., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kanceleja:
Par regulējuma pilnveidošanu pēc iedzīvotāju iniciatīvas

Balstoties uz iedzīvotāju iniciatīvu, tiks veikti grozījumi normatīvajā regulējumā par to, kā piešķiramas naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā un naudas balvas apmēru.

Valsts kanceleja saņēma iedzīvotājas vēstuli par viņas dēla panākumiem Pasaules Jauniešu olimpiskajās spēlēs, iegūstot zelta medaļu, un normatīvā regulējuma ierobežojumiem balvas saņemšanā. Pēc Valsts kancelejas ierosinājuma Izglītības un zinātnes ministrija plāno izstrādāt grozījumus noteikumos par kārtību, kādā piešķiramas naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā, to apmēru, kā arī norādot Pasaules Jaunatnes olimpiskās spēles kā papildu sacensību veidu.

Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane uzsver, ka šis gadījums ir viens no piemēriem, kā ikviens iedzīvotājs spēj ietekmēt valdības lēmumu pieņemšanu un pilnveidot normatīvo regulējumu atbilstoši sabiedrības vajadzībām. E.Dreimane aicina ikvienu iedzīvotāju aktīvi izmantot plašās līdzdalības iespējas valdības lēmumu pieņemšanā, sadarbojoties ar Valsts kanceleju un ministrijām.

2012.gada pirmajā ceturksnī kopumā Ministru kabinetā un Valsts kancelejā ir saņemts 741 fizisko un juridisko personu iesniegums, no tiem 687 adresēti premjeram un valdībai, uzklausīti 50 apmeklētāji.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!