• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 14. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.2001., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem militārā dienesta likumos

Vēl šajā numurā

06.06.2001., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 14. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar piecpadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 3. un 10. maijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti no 15. līdz 30. maijam, un astoņiem Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti no 30. aprīļa līdz 15. maijam. Saeima ratificējusi vairākus starptautiskos līgumus: par Latvijas Republikas dalību Eiropas Vides aģentūrā un Eiropas Vides informācijas un novērojumu tīklā un sarunu nobeiguma protokolu, Latvijas un Kipras nolīgumu par tirdzniecības kuģošanu un divus papildprotokolus par grozījumiem Latvijas un Turcijas brīvās tirdzniecības līguma C protokolā. Ar nākamā gada 1. janvāri stāsies spēkā jaunais likums par zvērinātiem revidentiem. Grozījumi izdarīti Izglītības likumā, Autopārvadājumu likumā, Enerģētikas likumā un likumos "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem", "Par vērtspapīriem", "Par nodokļiem un nodevām", "Par uzņēmumu un uzņēmējsabiedrību maksātnespēju" u.c.

Ministru kabineta izdotie noteikumi "Būvizstrādājumu atbilstības novērtēšanas kārtība reglamentētajā sfērā" nosaka prasības, kādas jāievēro, lai aizsargātu Latvijas tirgu no nedrošiem būvizstrādājumiem. Tie attiecas uz minerālajiem materiāliem un pildvielām, betonu, siltumizolācijas materiāliem, koksnes, stikla, metāla izstrādājumiem u.tml. Saskaņā ar likumu "Par nekustamā īpašuma nodokli" izdoti ēku kadastrālās vērtēšanas noteikumi. Pirmajā pielikumā dots veidlapas paraugs, bet otrajā — fiziskā stāvokļa koeficienti ēkām atkarībā no to nolietojuma. Saskaņā ar Dzīvnieku aizsardzības likumu izdoti noteikumi par savvaļas dzīvnieku turēšanu nebrīvē un dzīvnieku kolekciju veidošanu. Saskaņā ar Meža likumu izdoti noteikumi par dabas aizsardzību meža apsaimniekošanā. Noteikumiem par zivju resursiem nodarītā zaudējuma kompensēšanu pielikumā dotas formulas zaudējumu aprēķināšanai. Noteikumiem par gaļas sadalīšanu un iesaiņošanu pielikumā norādīti blakusprodukti, kuri nav izmantojami cilvēku uzturā. Noteikumiem par prasībām mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem pielikumā ir šo līdzekļu klasifikācijas tabula. Saskaņā ar Profesionālās izglītības likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā valsts deleģē sabiedriskajām organizācijām atsevišķu funkciju veikšanu. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!