• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - tiekoties ar Vācijas rūpnieku delegāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2001., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25106

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - 5.jūnijā savā Jūrmalas rezidencē, tiekoties ar NATO kandidātvalstu bruņoto spēku komandieriem

Vēl šajā numurā

07.06.2001., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— tiekoties ar Vācijas rūpnieku delegāciju

Vakar, 6.jūnijā, Ministru prezidents Andris Bērziņš tikās ar Vācijas Rūpniecības konfederācijas delegāciju, kuras sastāvā ir šīs konfederācijas ģenerāldirektors Lūdolfs fon Vartenbergs, konfederācijas Austrumu komisijas pārstāvis Antons Fogts, Eiropas politikas departamenta vadītājs Bernhards Velške, kā arī “Vereinsbank” un Rietumu bankas valdes loceklis Rolfs Kirhfelds. Izrādot interesi par Latvijas ekonomisko attīstību, delegācijas pārstāvji apliecināja Vācijas biznesa aprindu vēlēšanos investēt Baltijas reģionā, tādējādi attīstot un pastiprinot valstu ekonomisko sadarbību un tirdznieciskos sakarus.

Rūpniecības konfederācijas pārstāvji interesējās par ES un NATO paplašināšanās gaitu, iekļaujot tajās Baltijas valstis. Ministru prezidents savukārt uzsvēra, ka tas dotu papildu drošības garantijas biznesa pārstāvjiem, ieguldot investīcijas visā Baltijas reģionā.

Tikšanās dalībnieki interesējās arī par Baltijas valstu trīspusējo sadarbību, kā arī Latvijas ekonomisko sadarbību un tirdznieciskajiem sakariem ar Krieviju.

Ministru prezidents informēja delegācijas pārstāvjus par paveikto un turpmāk veicamajiem uzdevumiem likumdošanas, nodokļu politikas un robežu sakārtošanā, kā arī informēja, ka regulāri notiekošajās Ārvalstu investoru padomes, kā arī Baltijas Ministru padomes sanāksmēs tiek izskatīti jautājumi, kas veicina biznesa vides uzlabošanu un infrastruktūras sakārtošanu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!