• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 15. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2001., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25256

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Literatūras, mākslas un zinātnes iestādēm un organizācijām, literatūras, mākslas un zinātnes darbu autoriem

Vēl šajā numurā

13.06.2001., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 15. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 17. un 24. maijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti no 30. maija līdz 6. jūnijam, un divdesmit vienu Ministru kabineta dokumentu, kas izdots no 15. līdz 23. maijam. Saeima ratificējusi Starptautisko konvenciju par iejaukšanās tiesībām atklātā jūrā naftas piesārņojuma gadījumā un tās pielikumu un protokolu, Apvienoto Nāciju Organizācijas konvenciju par transnacionālo organizēto noziedzību un Asociācijas padomes lēmumu par grozījumiem Eiropas līguma 3. protokolā.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus vairākos agrāk izdotajos tiesību aktos: par sociālās apdrošināšanas iemaksu likmēm, par sociālās apdrošināšanas kontu paziņojumiem, par naftas produktu apriti, par valsts noslēpuma objektiem u.c. Izdoti jauni noteikumi par uzturēšanās atļauju izsniegšanu un reģistrēšanu, par prostitūcijas ierobežošanu, par meža monitoringu un par kārtību, kādā ārvalstniekiem atmaksājams pievienotās vērtības nodoklis. Saskaņā ar likumu "Par mērījumu vienotību" izdoti trīs noteikumi: par metroloģiskajām prasībām fasētajām precēm un to kontroles kārtību, par metroloģiskajām prasībām pudelēm, ko izmanto par mērtraukiem, un to kontroles kārtību un par fasēto preču nominālā daudzuma un iepakojuma nominālā tilpuma standartvērtībām. Saskaņā ar Farmācijas likumu izdoti noteikumi par aptieku atvēršanas un darbības prasībām. Tie attiecas uz aptiekas telpām, aprīkojumu, darba organizāciju un apmeklētāju farmaceitisko aprūpi. Aptiekā var veidot pastāvīgo apmeklētāju (klientu) reģistru, kurā apkopo personas datus un medicīniskos datus vismaz par pēdējiem divpadsmit mēnešiem. Šos datus reģistrā drīkst iekļaut tikai ar klienta piekrišanu. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!