• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts ieņēmumu dienesta Ludzas rajona nodaļas direktoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2001., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25419

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

1941. gada 14. jūnija deportācijas padomju deportāciju politikas kontekstā

Vēl šajā numurā

19.06.2001., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts ieņēmumu dienesta Ludzas rajona nodaļas direktoru

Valsts ieņēmumu dienests

Informācija sabiedrībai

VID nav izplatījis informāciju par Saeimas deputāta J.Dobeļa interesi par VID Ludzas rajona nodaļas direktoru V.Liscovu.

Ņemot vērā J.Dobeļa izplatīto informāciju, nosūtām VID saņemto J.Dobeļa vēstuli un VID sniegto atbildi uz to.

Pielikumā: vēstules uz 2 lapām.

2001. gada 18. jūnijā VID Komunikāciju daļas vadītāja Dita Kļaviņa

 

Saeimas deputāts

Valsts ieņēmumu dienesta

ģenerāldirektoram A.Sončika kungam

Esmu saņēmis informāciju par to, ka Ludzas rajona VID nodaļas priekšnieka V.Liscova darbība neatbilst viņa ieņemamajam amatam (pārmērīga alkohola lietošana, profesionāli zems līmenis, nepamatotu rīkojumu izdošana).

Lūdzu Jūs pārbaudīt minētā darbinieka rīcību un novērtēt tās atbilstību ieņemamajam amatam.

30.01.2001. Ar cieņu, — Juris Dobelis (paraksts)

VID ģenerāldirektora A.Sončika rezolūcija: Ā.Sīpolas k–dz. Lūdzu organizēt pārbaudi kopā ar personāldaļas vadību un par rezultātiem informēt mani. 31.01.2001. A.S.

 

Valsts ieņēmumu dienests

LR Saeimas deputātam J.Dobelim

Pārbaudot Jūsu 2001. gada 30. janvāra vēstulē sniegto informāciju par Valsts ieņēmumu dienesta Ludzas rajona nodaļas direktora Vjačeslava Liscova darbību, informējam, ka V.Liscovs strādā Valsts ieņēmumu dienestā atbildīgos amatos no 1994. gada un savas darbības laikā ir pierādījis, ka ir kompetents, attiecīgu izglītību ieguvis darbinieks. Pārbaudes laikā ir pārbaudīta V.Liscova pieņemto lēmumu kvalitāte, piemērojot disciplinārsodus. Atsevišķos gadījumos konstatēts nepietiekami argumentēts pamatojums darbinieka atbrīvošanai no amata par darba līguma un iekšējās darba kārtības noteikumu neievērošanu. Mūsu rīcībā nav informācijas, kas apstiprinātu Jūsu izteikto pieņēmumu par V.Liscova neatbilstību ieņemamajam amatam sakarā ar pārmērīgu alkohola lietošanu vai neprofesionālu darbu.

Turklāt Valsts ieņēmumu dienesta Iekšējā audita daļa 2001. gada pirmajā pusē ir plānojusi Ludzas rajona nodaļā analizēt veicamos pasākumus saistībā ar darbinieku izvietojumu, štatu sadalījumu un racionālu esošā personāla izmantošanu, kā arī analizēt un izvērtēt personāla kvalitatīvo sastāvu, attīstības virzienus un plānoto resursu pietiekamību.

2001. gada 13. februārī Ģenerāldirektors A.Sončiks (paraksts)

 

Finansu ministrija

Informācija presei

Finansu ministrs Gundars Bērziņš nepieļaus godprātīgu un profesionālu darbinieku nomaiņu Valsts ieņēmumu dienestā (VID), īpaši laikā, kad sākusies grūta un principiāla cīņa pret nelegālās ekonomikas pārstāvjiem.

Finansu ministrs atgādina, ka Saeimas deputāts Juris Dobelis jau nesen ierosinājis izskatīt vienas VID vadošas amatpersonas — Vjačeslava Liscova — atbilstību ieņemamajam amatam. Tagadējie izteikumi par VID ģenerāldirektora Andreja Sončika darbības izvērtēšanu un deputāta iejaukšanās šajā lietā ir pilnīgi nepamatota, uzskata G.Bērziņš.

Ministrs uzsver, ka nepieļaus labu un godprātīgu VID darbinieku nomaiņu. “Aicināt izvērtēt atbilstību amatam un veicināt amatpersonu nomaiņu — tas ir izplatītākais veids, ko izmanto nelegālā biznesa pārstāvji, lai pretdarbotos nodokļu administrācijas likumīgajai interesei par šo biznesu un tā attiecībām ar valsti,” norāda finansu ministrs.

18.06.2001. Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!