• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Copernicus" stipendijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2001., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25478

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jauno darba likuma projektu

Vēl šajā numurā

20.06.2001., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par "Copernicus" stipendijām

Austrumu, Dienvidaustrumu un Viduseiropas studentu apvienība "Copernicus" Vācijā arī turpmāk piedāvā stipendijas izglītības papildināšanai vienam semestrim Berlīnē, Hamburgā vai Minhenē.

Apvienība "Copernicus" ir ieguvusi Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrijas veicināšanas balvu, kuru jūlijā pasniegs Vācijas prezidents Johanness Raus. Stipendijas var saņemt studenti, kuri studē tieslietas, ekonomiku, politiku vai tehniskās zinātnes, ir pabeiguši četrus semestrus ar labām vai ļoti labām sekmēm, kā arī labi vai ļoti labi pārvalda vācu valodu un ir sabiedriski aktīvi cilvēki.

Stipendija paredzēta četru mēnešu studijām universitātē, divu mēnešu praksei firmā vai iestādē, dzīvošanai vāciešu ģimenē, ceļa izdevumiem, izdevumiem par vīzu, apdrošināšanu, vietējo sabiedrisko transportu Vācijā un citiem izdevumiem — aptuveni 350 Vācijas marku mēnesī. Studijas jāuzsāk 2002.gada 1.aprīlī (pieteikumu pieņemšana līdz 2001.gada 1.oktobrim) vai 2002.gada 1.oktobrī (pieteikumu pieņemšana līdz 2002.gada 1.aprīlim).

Vācijas vēstniecība Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!