• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā: 2001. gada 11. jūnija sēde. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2001., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25481

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs: - intervijā Latvijas Radio vakar, 19.jūnijā

Vēl šajā numurā

20.06.2001., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

2001. gada 11. jūnija sēde

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta R.Mežecka iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam R.Mežeckim neapmaksātu atvaļinājumu laikā no šā gada 12.jūnija līdz 15.jūnijam.

3. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2001.gada 13.un 14.jūnija sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2001.gada 14.jūnijā plkst.17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 11.jūnija līdz 17.jūnijam.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Lauksaimniecības un mežsaimniecības apakškomisija mainījusi nosaukumu un turpmāk sauksies Vides, lauksaimniecības un mežsaimniecības apakškomisija.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par Baltijas asamblejas un Ziemeļu padomes 3.kopīgajā sēdē, 7.Baltijas padomē un Baltijas asamblejas 18.sesijā pieņemtajiem dokumentiem.

8. Izskatīja Saeimas priekšsēdētāja biedra R.Ražuka iesniegumu, kurā viņš ierosina sasaukt Saeimas sēdes šā gada 20.un 21.jūnijā. Par minēto jautājumu Prezidijs lems nākamajā sēdē.

8. Pieņēma lēmumu par "Noteikumu par darba samaksas izmaksāšanas termiņiem un darba laika uzskaites kārtību" apstiprināšanu.

9. Nolēma nodot Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai izskatīšanai piecu Saeimas deputātu izvirzīto Ivo Baumaņa kandidatūru Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļa amatam.

10. Pieņēma lēmumu "Par Latvijas Parlamentāriešu atbalsta grupas Tibetai priekšsēdētāja P.Apiņa iesniegumu".

12. Izskatīja deputātes V.Paegles iesniegumu par komandējumu uz konferenci Viļņā laikā no 15.jūnija līdz 17.jūnijam. Prezidijs nolēma lūgt deputāti V.Paegli noformēt minēto ielūgumu parastajā kārtībā.

13. Izskatīja deputāta J.Vidiņa iesniegumu par komandējumu uz Maskavu šā gada 26.un 27.jūnijā. Prezidijs nolēma lūgt deputātu J.Vidiņu noformēt minēto ielūgumu parastajā kārtībā.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem, Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei B.Straumei, Saeimas deputātiem V.Balodim, J.Lejam, O.Spurdziņam, Saeimas kancelejas direktora vietniekam V.Ziemelim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R.Plēsumam un Stenogrammu nodaļas tulkam B.Lasmanei oficiālā vizītē uz Horvātiju no 2001.gada 20.jūnija līdz 24.jūnijam;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam laikā no 2001.gada 12.jūnija līdz 15.jūnijam uz Maskavu (Krievija);

3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam 2001.gada 12.jūnijā uz Luksemburgu;

4) Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantei M.Dzirniecei laikā no 2001.gada 15.jūnija līdz 17.jūnijam uz Gēteborgu (Zviedrija);

5) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem J.Dobelim, R.Labanovskim, A.Bērziņam, K.Lībanei, B.Cilevičam un delegācijas sekretāram M.Olekšam laikā no 2001.gada 20.jūnija līdz 29.jūnijam uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas 2001.gada sesijas 3.daļu Strasbūrā (Francija).

15. Pieņēma zināšanai deputāta A.Kiršteina pārskatu par NATO PA pavasara sesiju Viļņā 2001.gada 27.—31.maijā.

16. Nolēma sasaukt nākamo Prezidija sēdi 15.jūnijā plkst.14.00.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!