• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - par autovadītājiem un drošību uz ceļiem - tiekoties ar Vācijas zemesbankas pārstāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.2001., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25636

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - tiekoties ar Eiropas Parlamenta pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

26.06.2001., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— par autovadītājiem un drošību uz ceļiem

Ceļu satiksmes negadījumu statistika liecina, ka pērnā gada asiņainie Jāņi, kad uz ceļiem bojā gāja 26 un cieta vēl 124 satiksmes dalībnieki, šogad nav atkārtojušies. Patīkami, ka Latvijas autovadītāji ir uzklausījuši saprāta balsi un pie stūres alkohola reibumā ir sēdušies tikai atsevišķi indivīdi.

Gribu uzteikt Ceļu satiksmes drošības direkciju, Rīgas Galveno policijas pārvaldi, Ceļu policiju un citas organizācijas, kas veica pastiprinātu skaidrojošu un profilaktisku darbu ar līgotājiem, aicinot atturēties no braukšanas dzērumā.

Pievienojoties šiem aicinājumiem, vēlos uzsvērt, ka ne tikai svētkos, bet arī ikdienā ir jāizvairās no transporta līdzekļa vadīšanas reibumā. Atbalstāmas ir jebkuras aktivitātes un projekti, kas propagandē ideju par skaidru prātu, vadot automobili.

Ministru prezidents Andris Bērziņš

— tiekoties ar Vācijas zemesbankas pārstāvi

Ministru prezidents Andris Bērziņš 22.jūnijā tikās ar Vācijas bankas “Norddeutsche Landesbank” prezidentu Dr.Bodinu un bankas pārstāvjiem. Dr.Bodins apliecināja, ka “Norddeutsche Landesbank” Latvijā darbojas jau gandrīz gadu kopš brīža, kad a/s “Pirmā Latvijas komercbanka” tika piesaistīts stratēģiskais investors, kā arī izteica pateicību par iespēju ienākt Latvijas banku tirgū, kur ar valdības un Latvijas Bankas sniegto atbalstu tā sekmīgi var darboties un attīstīties. “Norddeutsche Landesbank” prezidents arī informēja, ka banka darbojas ne tikai Vācijā, bet arī visā Baltijas jūras reģionā, kur saskata labas iespējas savas darbības paplašināšanai.

Sarunas gaitā gan Ministru prezidents, gan Dr.Bodins atzina, ka abām pusēm ir vienots viedoklis galvenajos jautājumos, kuri stratēģiski svarīgi banku sektoram.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!