• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Labklājības ministrijas jauno dialogu ar sabiedrību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2001., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latviju nākotnes Eiropā

Vēl šajā numurā

02.07.2001., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Labklājības ministrijas jauno dialogu ar sabiedrību

2.jūlijā Labklājības ministrija (LM) atzīmēja interneta mājaslapas interaktīvās akcijas “Sarunas” gada jubileju un pirmo reizi organizē to videoversiju, lai tādējādi veicinātu ciešāku LM informācijas apmaiņu ar sabiedrību.

Turpmāk iedzīvotājiem, piedaloties LM “Sarunās”, būs iespēja videoversijā redzēt ministrijas speciālistus vai pieaicinātos viesus, kuri atbild uz iedzīvotāju iknedēļas jautājumiem. “Sarunas” tika rīkotas sadarbībā ar “Tilts Integration”, kas ar tehniku un programmatūru nodrošināja videopārraidīšanu internetā.

LM “Sarunu” jauno versiju atklāja labklājības ministrs Andrejs Požarnovs. Ministrs pateicās speciālistiem par vērtīgo darbu, veicinot sabiedrības un ministrijas divpusējo sadarbību, un novēlēja arī turpmāk tikpat daudz uzņēmības un radošu ideju “Sarunu” pilnveidošanā.

A. Požarnovs ar gandarījumu atzīmēja, ka LM informācijas apmaiņu ar iedzīvotājiem ir atzinīgi novērtējuši arī neatkarīgi eksperti — ANO Attīstības programmas pārskatā par tautas attīstību 2000.—2001.gadā “Sabiedriskās politikas process Latvijā” par politikas publiskā atbildīguma piemēru tiek minēta Labklājības ministrijas interneta mājaslapa.

Pasākumā piedalījās LM speciālisti, AIDS profilakses centra, Nodarbinātības valsts dienesta, Profesionālās karjeras izvēles centra, Latvijas Dzimumu līdztiesības apvienības un citu gada laikā interneta “Sarunās” piedalījušos institūciju pārstāvji.

Kopš 2000. gada jūlija kopumā notikušas 49 interaktīvas sarunas par iedzīvotājiem aktuālajiem LM un tās institūciju kompetencē esošajiem jautājumiem.

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!