• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi, paziņojumi, reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.07.2001., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26528

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

27.07.2001., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DZIESMA3 COPY.GIF (193692 BYTES)

SLUDINĀJUMI, PAZIŅOJUMI, REKLĀMA

"Saskaņots" "Apstiprinu"
LMB prezidents VZD ģenerāldirektors
G. Grūbe J. Balodis
2001.gada "6." jūnijā 2001.gada "6" jūnijā

NOLIKUMS

par speciālu atļauju (licenču) izsniegšanas kārtību juridiskām personām ģeodēziskajiem, topogrāfiskajiem, zemes mērniecības un zemes ierīcības darbiem

I. Vispārējie noteikumi.

1. Latvijas republikā ir atļauts veikt ģeodēziskos, topogrāfiskos, zemes mērniecības un zemes ierīcības darbus tikai tām juridiskām personām, kuras šo darbu veikšanai likumīgā kārtībā saņēmušas speciālu atļauju (licenci).

2. Speciālu atļauju (licenču) izsniegšana Latvijas Republikā pamatojas uz Latvijas Republikas 1992. gada 15. decembra likumu 'Par valsts zemes dienestu" un Ministru Kabineta 1997. gada 7.oktobra noteikumiem atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanai, citiem Latvijas Republikas likumdošanas aktiem, 2001. gada 15. marta līgumu starp Valsts zemes dienestu un Latvijas mērnieku biedrību, un šo nolikumu.

3. Speciālā atļauja (licence) ir noteiktā kārtībā juridiskām personām izsniegts dokuments, kas apstiprina tiesības veikt ģeodēziskos, topogrāfiskos, zemes mērniecības un zemes ierīcības darbus Latvijas Republikā. Katru darbības veidu licencē atsevišķi.

4. Licencētā darbība ir jāreģistrē Valsts ieņēmumu dienestā likumdošanā noteiktajā kārtībā.

 

II. Speciālas atļaujas (licences) pieprasīšana.

5. Uzņēmuma vadītājam vai viņa vietniekam jābūt kvalificētam speciālistam ar augstāko izglītību kādā no licencējamās darbības veidiem ar vismaz 3 gadu nepārtrauktu darba stāžu licencējamā darba veidā pēdējo piecu gadu laikā;

6. Persona (pretendents), kura vēlas iegūt speciālu atļauju (licenci), iesniedz Latvijas mērnieku biedrības (LMB) licencēšanas komisijai adresētu pieteikumu uz veidlapas saskaņā ar pielikumu Nr.1, tam pievienojot:

a) uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) Statūtu norakstu (kopiju);

b) uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) reģistrācijas apliecības norakstu (kopiju) Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā;

c) uzņēmuma vadītāja vai viņa vietnieka profesionālo kvalifikāciju apliecinošus dokumentus: diploma, pēcdiploma apmācības, kursu u.c. apmācības veidu apliecību kopijas, un profesionālās darbības aprakstu;

d) izziņu par uzņēmumā strādājošo speciālistu kvalifikāciju un tehnisko nodrošinājumu;

e) Valsts ieņēmumu dienesta izziņu par stāšanos nodokļu maksātāju uzskaitē (ja uzņēmums dibināts no jauna) vai Valsts ieņēmumu dienesta izziņu par nodokļu nomaksu;

f) Uzņēmuma reģistra pilnu izziņu, kur redzamas amatpersonas un paraksta tiesības;

g) kvīti par Ls 100 nomaksu Latvijas mērnieku biedrības norēķinu kontā par iesnieguma analīzi, lietas izskatīšanu, speciālas atļaujas (licences) sagatavošanu, lietas noformēšanu un administrēšanu, un komisijas darba apmaksu.

7. Licencēšanas komisijas sekretāre 5 kalendāro dienu laikā informē komisijas priekšsēdētāju par saņemto pieteikumu.

 

III. Pieteikumu izskatīšana.

8. Licencēšanas komisija, ne mazāk, kā 5 cilvēku sastāvā izskata pieteikumu un pieņem lēmumu par speciālas atļaujas (licences) izsniegšanu , vai motivētu atteikumu. Speciālu atļauju (licenci) izsniedz uz 1 gadu.

9. Speciālu atļauju (licenci) vai motivētu atteikumu izsniedz ne vēlāk kā 30 dienu laikā no pieteikuma iesniegšanas dienas Latvijas mērnieku biedrības licencēšanas komisijā. Speciālas atļaujas (licences) saņemšanai pretendents iesniedz kvīti par valsts nodevas Ls 100 nomaksu valsts budžetā.

10. Ja jautājuma objektīvai izlemšanai nav pietiekamu ziņu, LMB licencēšanas komisija septiņu dienu laikā nosūta pieteicējam attiecīgu paziņojumu, kurā pieprasa vajadzīgās ziņas vai dokumentus.

11. Ja desmit dienu laikā pēc minētā paziņojuma saņemšanas pieteicējs nav sniedzis vajadzīgās ziņas vai dokumentus, pieteikums netiek izskatīts un to nosūta atpakaļ pieteicējam.

12. Atkārtotu pieteikumu var iesniegt tikai pēc visu attiecīgajā paziņojumā minēto trūkumu novēršanas.

13. Atteikumu izsniegt speciālu atļauju (licenci) komisija izsniedz rakstiski un tam jābūt motivētam.

14. Iemaksāto nodevu LMB norēķinu kontā neatmaksā, ja speciāla atļauja (licence) netiek izsniegta.

15. Licencēšanas komisija ir tiesīga speciālu atļauju (licenci) anulēt, ja tiek konstatēts, ka saskaņā ar šī nolikuma 6. punkta prasībām iesniegtās ziņas neatbilst īstenībai, kā arī, ja speciālās atļaujas (licences) saņēmējs ir pārkāpis normatīvos aktus vai speciālajā atļaujā (licencē) noteiktos nosacījumus.

16. Licencēšanas komisija ir tiesīga pagarināt izsniegto speciālo atļauju (licenci), bet ne ilgāk par pieciem gadiem.

17. Juridiskā persona, kura vēlas pagarināt licenci, 2 mēnešus pirms licences darbības beigām iesniedz LMB licencēšanas komisijai adresētu:

a) pieteikumu;

b) izpildīto darbu sarakstu;

c) izziņu par personālu (vārds, uzvārds, izglītība, darba pieredze);

d) izziņu par tehnisko aprīkojumu un programmu nodrošinājumu;

e) profesionālās darbības civiltiesiskās apdrošināšanas polises kopiju;

f) Valsts ieņēmumu dienesta izziņu par nodokļu nomaksu;

g) kvīti par Ls 300 nomaksu Latvijas mērnieku biedrības norēķinu kontā par speciālas atļaujas (licences) pagarināšanu;

h) kvīti par valsts nodevas Ls 10 nomaksu.

18. Pamatojoties uz saņemto pieteikumu un LMB licencēšanas komisijas priekšsēdētāja rakstisku iesniegumu, VZD Iekšējā audita departaments 30 dienu laikā no pieteikuma iesniegšanas dienas izlases veidā veic juridiskās personas izpildīto darbu tehnisko kontroli.

19. LMB licencēšanas komisija, pamatojoties uz pārbaudes aktu, lemj par licences pagarināšanu, apturēšanu vai anulēšanu.

20. Ja speciāla atļauja (licence) ir nozaudēta, Licencēšanas komisija pēc rakstiska pieprasījuma saņemšanas izsniedz dublikātu, uz kura tiek izdarīta atzīme "Dublikāts". Par dublikāta izsniegšanu pretendents ieskaita LMB norēķinu kontā Ls 10.

 

IV. Ar licenci saistītās tiesības un pienākumi.

21. Speciāla atļauja (licence) dod tiesības nodarboties ar uzņēmējdarbību tajā norādītajos darbu veidos Latvijas Republikas teritorijā.

22. Uzņēmumā (uzņēmējsabiedrībā) licencētos darbus vada speciālisti ar augstāko izglītību attiecīgajā nozarē atbilstoši 5. punkta prasībām.

23. Darbus licencētās personas izpilda saskaņā ar spēkā esošo Latvijas Republikas likumdošanu, Valsts standartiem, VZD tehniskajām instrukcijām un citiem normatīvajiem dokumentiem.

24. Uzsākot darbību licencējamās nozarēs, licencētās juridiskās personas par to informē attiecīgā rajona Valsts zemes dienesta reģionālo nodaļu.

25. Uzsākot darbību licencējamās nozarēs, juridiskai personai jāveic profesionālās darbības civiltiesisko apdrošināšanu.

26. Licencētās juridiskās personas reģistrē veiktos darbus un ne vēlāk par katra gada 1. februāri iesniedz LMB licencēšanas komisijai pārskatu, atbilstoši formai Pielikums nr.2, par visiem izpildītajiem darbiem. Gada pārskata neiesniegšanas gadījumā licencēšanas komisija anulē licenci.

27. Lēmumu par speciālas atļaujas (licences) atteikšanu vai anulēšanu var pārsūdzēt Valsts zemes dienesta ģenerāldirektoram vai tiesā.

28. Licencēšanas komisija reizi gadā publicē laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" juridisko personu sarakstu, kurām piešķirta licence. Licencēšanas komisija 30 dienu laikā no licences anulēšanas dienas publicē par to informāciju laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

 

IV. Ar licenci saistītā atbildība un kontrole.

29. Par speciālas atļaujas (licences) izmantošanu ir atbildīgs tās saņēmējs. Licences saņēmējs nav tiesīgs nodot to citām personām.

30. Par uzņēmējdarbības uzsākšanu bez speciālas atļaujas (licences), vai uzņēmējdarbības turpināšanu pēc licences anulēšanas vai tās termiņa izbeigšanās, persona tiek saukta pie atbildības, saskaņā ar LR likumdošanu (skat. I.1.punktu).

31. LMB licencēšanas komisija veic izsniegto speciālo atļauju (licenču) uzskaiti un organizē juridisko licencēto personu tehniskās darbības kontroli.

32. Ja tiek konstatēts, ka licencētā persona ir pārkāpusi šo nolikumu, tad licencēšanas komisija ir tiesīga apturēt speciālas atļaujas (licences) darbību uz noteiktu laiku līdz uzstādīto noteikumu izpildīšanai, vai rupju pārkāpumu gadījumā anulēt licenci.

Anulētas licences

Valsts ieņēmumu dienests paziņo:

Valsts ieņēmumu dienesta Licencēšanas komisijas 2001.gada 11.jūlija sēdē tika pieņemts lēmums (sēdes protokols Nr.46) anulēt šādas licences:

degvielas vairumtirdzniecībai

SIA "KORVETE A" (sērija BV Nr.9001-90969)

A/s "BALTIJAS NAFTAS HOLDINGS" (sērija BV Nr.1700-90943)

degvielas mazumtirdzniecībai

SIA "DARDEDZE" (sērija MB Nr.3250-91930)

Dokumentu atsaukums

Valsts akciju sabiedrības "Valsts nekustamā īpašuma aģentūra" 2001.gada 11.janvārī Olgai Škarupinai (Stepanovai) izdoto dzīvesvietas uzziņas 22.formu Nr. 05-15-04-201, adrese: Rīgā, Stabu ielā 41-9 , uzskatīt par nederīgu.

Dokumentu atsaukumi

Rīgas Kurzemes rajona izpilddiekcija izsludina par nederīgu nozagto politiski represētās personas apliecību Valentīnai Lurei, apl.Nr.0108886 .l

 

Uzskatīt par nederīgu pazaudēto diplomu Nr.2458/98 uz Aleksandra Makkara vārda, izsniegtu 1998.gada 30.janvārī Latvijas Jūrniecības reģistrā, otrās klases mehāniķa kvalifikācijai .l

 

SIA "Skandi Auto" izsludina par pazaudētām šādas preču pavadzīmes - rēķinus: no 1997.gada AG-I 456387 no 1999.gada AH-I 820389; A4-I 651432; A4-I 650704; AH-I 820701; AH-I 820748; AH-I 821447; AL-I 650053; AL-I 650351; AL-I 651421; AL-I 651651; AL-I 651652 no 2000.gada AO-I 174548; AO-I 174606; AO-I 203278; AS-I 204171. l

 

SIA "LIG Holding" (reģ.Nr.40003433990) paziņo, ka preču pavadzīmes - rēķini AJ-II no 361820 līdz 361835 uzskatāmi par nederīgiem.l

 

SIA "BRIZ", reģ.Nr.000302737, paziņo, ka p reču pavadzīme - rēķins, RE-1V Nr.745263 , uzskatāms par nederīgu.l

 

SIA "TMMG", reģ.Nr.000333767, paziņo, ka preču pavadzīmes - rēķini, sērija RE-II, no Nr.371350 līdz Nr.371400 uzskatāmi par nederīgiem.l

 

I/u "Skorsals" paziņo, ka par nederīgiem uzskatāmi šādi dokumenti: 1)reģistrācijas apliecība ar Nr.010203302 no 1995.gada 3.marta; 2)nodokļu maksātāja reģistrācijas apliecība - sērija NM Nr.093653; 3)pievienotās vērtības nodokļu maksātāja reģistrācijas apliecība - sērija AA Nr.049742; 4)nodokļu maksātāja reģistrācijas apliecība struktūrvienība - 2 gab., sērija NM Nr.093245, ST Nr.013274; 5)preču pavadzīme - rēķins, veidlapas sērija PJ no Nr.725330 līdz 725500-171 k-ts.; 6)stingrās uzskaites kvīšu grāmatiņas, sērija SI Nr. no 018276 līdz 018300, sērija SI Nr.018301 līdz 018325. l

 

SIA "Elama B" paziņo, ka sakarā ar tukšu pavadzīmju, sērija DA-III Nr.055919; 055920 , pazaudēšanu uzskatīt tās par nederīgām.l

 

SIA "Premier S", LV 40003408353, paziņo, ka preču pavadzīmes - rēķini, sērija RD-II Nr.006180 līdz 006189 (10 gab.) uzskatāmi par nederīgiem.l

 

Dobeles rajona padome izsludina par nederīgu politiski represētās personas apliecību Nr.4600428, kas izsniegta uz IRĒNAS GRAUMANES vārda.l

 

SIA "Radio Liepāja" paziņo, ka preču pavadzīmes - rēķini, sērija PS-II Nr.761311 līdz 761350 tiek uzskatīti par nederīgiem.l

 

Zīmoga atsaukums

Sakarā ar zādzību no 2001.gada 16.jūlija uzskatīt par nederīgu SIA "Ekspresis - D" , reģ.Nr.150302570, apaļo zīmogu.l

 

Priekšlikums nolēmumu izpildīt labprātīgi

Rīgas Centra rajona tiesu izpildītāju kantoris, pamatojoties uz Rīgas apgabaltiesas 2001.gada 16.maijā izsniegtajiem izpildu rakstiem Nr.C-1416/10 par Ls 40 426 un Ls 644,14 solidārām piedziņām par labu Jeļenai Okoņenko un valstij, piedāvā Jeļenai Makarenko un SIA "Baltmode" samaksāt minēto summu ne vēlāk kā līdz 2001.gada 7.augustam. Minētā naudas summa jāsamaksā Rīgas Centra rajona tiesu izpildītāju kantorim, reģ.Nr.90000072239, rēķina Nr.000361101, subkonta Nr.81911900000, Latvijas Banka, kods LACBLV2X. Ja minētajā termiņā jūs nolēmumu neizpildīsit, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un jums, pamatojoties uz Civilprocesa likuma 566.p., 567.p., būs jāsedz ar izpildi saistītie izdevumi.l

Tiesu izpildītāja I.Lapiņa

 

Maksātnespējīgās

akciju sabiedrības bankas "Paritāte"

administratora paziņojums

Ar Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas 2001.gada 17.jūlija spriedumu a/s banka "Paritāte" (000308627) atzīta par maksātnespējīgu no 2001.gada 26.jūnija. Par a/s banka "Paritāte" administratoru maksātnespējas procesā ir apstiprināts zvērināts advokāts Lauris Liepa, darbības vieta: Rīga, Tērbatas iela 4, tālrunis 7041300.

Maksātnespējīgās a/s banka "Paritāte" administrators uzaicina Kredītiestāžu likuma 177.panta 1.daļā noteiktās personas iesniegt maksātnespējīgās a/s banka "Paritāte" sanācijas plānu līdz 2001.gada 10.augustam.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Rīgas apgabaltiesas 2001.gada 18.jūlija spriedumu SIA "Vējzaķusala" , reģ.Nr.010300478, pasludināta par maksātnespējīgu. Par administratoru apstiprināts zvērināts advokāts Normunds Sinkēvičs Rīgas 7.zvērinātu advokātu birojā Rīgā, Maskavas ielā 136, tālr. 7143912.

Kreditoru prasījumi pret maksātnespējīgo SIA "Vējzaķusala" iesniedzami trīs mēnešu laikā no šīs publikācijas Rīgā, Maskavas ielā 136, tālr.7143912, 9259432. Kreditoru prasījumu iesniegšanas termiņa nokavēšanas gadījumā prasījumi tiek iekļauti kreditoru prasījumu apmierināšanas pēdējā kārtā.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Vidzemes apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas spriedumu lietā Nr.C05014701 147/01 sabiedrība ar ierobežotu atbildību "NĪTAURE" , reģ. LR Uzņēmumu reģistrā 1992.gada 25.februārī, vienotais reģ.Nr.4950 300 1143, atzīta par maksātnespējīgu no 1999.gada 27.jūlija. Kreditoru pretenzijas pieteikt rakstveidā administratora - LR Uzņēmumu reģistra - pilnvarotajam pārstāvim Jānim Rītiņam Rīgā, Blaumaņa ielā 11/13, "Advokāta A.Jenava birojā", tālr. 7288608, viena mēneša laikā no sludinājuma publikācijas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Pēc minētā termiņa iesniegtās pretenzijas tiks apmierinātas pēdējā kārtā.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Zemgales apgabaltiesas 2001.gada 12.jūlija spriedumu SIA "Jelgavas kolektors" , reģ.Nr.LR Uzņēmumu reģistrā 1995.gada 15.februārī Bauskā ar Nr.360300816, Jelgavā, Satiksmes ielā 7, atzīts par maksātnespējīgu.

Par administratoru ir iecelta zvērināta advokāte Brigita Miķelsone ar prakses vietu Jelgavā, Raiņa ielā 14, tālr. 3022950.

Uzaicinu kreditorus savus prasījumus mēneša laikā no publikācijas dienas iesniegt administratoram Jelgavā, Raiņa ielā 14. Termiņa nokavējuma gadījumā jūsu pretenzijas tiks apmierinātas pēdējā kārtā.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas 2001.gada 17.jūlija spriedumu a/s "Kolilat" , reģ.Nr.000300056, atzīta par maksātnespējīgu. Kreditoru prasījumi piesakāmi rakstveidā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", nosūtot pretenziju un prasījumu apliecinošu dokumentu kopijas administratora - SIA "Inko Partneri" - pilnvarotajam pārstāvim Antonam Hirkovskim K.Valdemāra ielā 57/59-30, Rīgā, LV-1010, tālr. 7338800, fakss 7338700. Pēc termiņa pieteiktie prasījumi tiks apmierināti pēdējā kārtā. Visi līdzšinējie a/s "Kolilat" zīmogi tiek pasludināti par nederīgiem.

Kreditoru sapulce

Likvidējamās a/s "Rīgas vagonu rūpnīca",

reģ.Nr.000302830, noslēguma kreditoru sapulce notiks š.g. 16.augustā pulksten 12 Rīgā, Gaujas ielā 11, 202.kabinetā.

Darba kārtībā:

1. Likvidējamās a/s "Rīgas vagonu rūpnīca" maksātnespējas procesa pārskata un likvidācijas (bankrota) slēguma bilances apstiprināšana.

2. Par bankrota procedūras pabeigšanu.

Administrators

Kreditoru sapulce

Likvidējamās a/s "Latvijas Aviolīnijas"

, reģ.Nr.000303696, noslēguma kreditoru sapulce notiks š.g. 16.augustā pulksten 11 Rīgā, Gaujas ielā 11, 202.kabinetā.

Darba kārtībā:

1. Likvidējamās a/s "Latvijas Aviolīnijas" maksātnespējas procesa pārskata un likvidācijas (bankrota) slēguma bilances apstiprināšana.

2. Par bankrota procedūras pabeigšanu.

Administrators

Kreditoru sapulce

Maksātnespējīgās SIA "SILTUMSERVISS"

, reģ.Nr.150301055, jurid. adrese: Līvāni, Rīgas iela 34a-69, pirmā kreditoru sapulce notiks 2001.gada 22.augustā pulksten 15 Rīgā, Brīvības ielā 52-4. Tālrunis uzziņām 7282901; 7283667. Darba kārtībā: administratora pārstāvja darbības pārskata apstiprināšana, kreditoru prasījumu izskatīšana un apstiprināšana, maksātnespējas stāvokļa risinājuma pieņemšana, administratora pārstāvja atlīdzības noteikšana, jautājuma lemšana par maksātnespējas procesa finansēšanu u.c. jautājumi.

Kreditoru sapulce

Maksātnespējīgās SIA "INNA"

, reģ.Nr.770200026, jurid. adrese: Preiļu rajons, "Riebiņi", pirmā kreditoru sapulce notiks 2001.gada 24.augustā pulksten 13 Rīgā, Brīvības ielā 52-4. Tālrunis uzziņām 7282901; 7283667. Darba kārtībā: administratora pārstāvja darbības pārskata apstiprināšana, kreditoru prasījumu izskatīšana un apstiprināšana, maksātnespējas stāvokļa risinājuma pieņemšana, administratora pārstāvja atlīdzības noteikšana, jautājuma lemšana par maksātnespējas procesa finansēšanu u.c. jautājumi.

Kreditoru sapulce

Maksātnespējīgās a/s "Pierobeža A"

, reģistrācijas Nr.50003245881, pirmā kreditoru sapulce notiks 2001.gada 15.augustā pulksten 15 Rīgā, Zirgu ielā 3 (zvērinātu advokātu biroja "Medvecka, Ramiņa un Arājs" telpās). Darba kārtībā: 1) administratora darbības pārskata apstiprināšana, 2) kreditoru prasījumu izskatīšana un apstiprināšana, 3) maksātnespējas stāvokļa risinājuma noteikšana, 4) administratora atlīdzības noteikšana, 5) citi jautājumi. Administratora - LR Uzņēmumu reģistra - pilnvarotā pārstāve, zvērināta advokāte Ieva Ramiņa Rīgā, Zirgu ielā 3, LV-1050, tālr. 7228980.

Kreditoru sapulce

Administrators sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Brokmans" maksātnespējas procesā paziņo, ka sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Brokmans" (reģ.Nr.000338129) pirmā kreditoru sapulce notiks 2001.gada 15.augustā pulksten 10 Brīvības ielā 40-21a, birojā, Rīgā.

Uzsākta un pabeigta bankrota procedūra

Saskaņā ar kreditoru sapulces lēmumu 2001.gada 29.jūlijā uzsākta un pabeigta SIA "IO KOMPĀNIJA" , reģ.Nr.000300820, juridiskā adrese: Rīgā, Brīvības ielā 110-2, bankrota procedūra. Tālr. 7014170.

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

ir uzsākta valsts īpašuma - saimniecības ēkas "Pārupji" Kandavas pagastā, Tukuma rajonā, privatizācija

Objekta atrašanās vieta: "Pārupji", Kandavas pagasts, Tukuma rajons, LV - 3120.

Fiziskās vai juridiskās personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iepazīties ar informāciju par to un saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju" 21.pantu iesniegt savus priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā K.Valdemāra ielā 31, Rīgā, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, var iegūt tās, piesakoties Privatizācijas aģentūrā, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Tālrunis uzziņām 7021313.

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

ar Privatizācijas aģentūras valdes 2001.gada 5.jūlija lēmumu Nr.162/1944 privatizācijai nodots valsts īpašums - saimniecības ēka "Pārupji" Kandavas pagastā, Tukuma rajonā

Objekta atrašanās vieta: "Pārupji", Kandavas pagasts, Tukuma rajons, LV - 3120.

Saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju" 16.pantu objektu kreditoriem un citām personām savas prasības un pretenzijas jāpiesaka Privatizācijas aģentūrā divu mēnešu laikā no dienas, kad šis paziņojums tiks publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Kreditoru prasību un citu pretenziju apliecinošos dokumentus var sūtīt Privatizācijas aģentūrai pa pastu vai iesniegt aģentūrā darba dienās no pulksten 9 līdz 17. Aģentūras kontaktpersona - Iveta Šīmane, tālr.7021327.

Ja kreditori, to skaitā valsts un pašvaldību institūcijas, kas ir atbildīgas par valsts un pašvaldību nodokļu un nodevu samaksas uzskaiti un kontroli, savas prasības iepriekšminētajā termiņā nepieteiks, tās šo objektu privatizācijā netiks ņemtas vērā.

Tiek nodots privatizācijai

Launkalnes pagasta padome paziņo, ka nodod privatizācijai ar pārdošanas metodi pašvaldības objektu "Silvas Lejas 3" Launkalnes pagasta Silvā .

Pretendentu pieteikšanās un privatizācijas projektu iesniegšanas termiņš - mēnesis kopš šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Pieteikumi un privatizācijas projekti iesniedzami Launkalnes pagasta padomē Valkas rajonā, Launkalnes pagastā, "Pilskalnos", tālr. 4778366.

Neapdzīvojamo telpu privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē piecus objektus.

50% no pirkuma maksas ir jāsamaksā latos un 50% - privatizācijas sertifikātos.

Objektus tiek piedāvāts privatizēt šādām personām:

- īpašuma kompensācijas sertifikātu īpašniekiem

- privatizācijas sertifikātu īpašniekiem

Ja izsolei reģistrējas vairāki dalībnieki, priekšroka dodama kompensācijas sertifikātu īpašniekiem.

Personām, kuras vēlas privatizēt šos objektus, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram - Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijai Rīgā, R.Vāgnera ielā 5, 108.kabinetā, kur saņemama informācija par privatizējamajiem objektiem, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi. Tālr. uzziņām 7012695, 7012696, 7012658.

Objekti:

neapdzīvojamas telpas - 134,80 kv.m

Rīgā, Aptiekas ielā 11

Objekta sākotnējā izsoles cena - Ls 9342

Privatizācijas objekta izsole notiks 2001.gada 30.augustā pulksten 10 Rīgā, R.Vāgnera ielā 5, Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, 3.stāvā, konferenču zālē.

neapdzīvojamās telpas - 17,95 kv.m

Rīgā, Dzelzavas ielā 23

Objekta sākotnējā izsoles cena - Ls 979

Privatizācijas objekta izsole notiks 2001.gada 30.augustā pulksten 11 Rīgā, R.Vāgnera ielā 5, Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, 3.stāvā, konferenču zālē.

neapdzīvojamās telpas - 286,70 kv.m

Rīgā, Ezera ielā 9

Objekta sākotnējā izsoles cena - Ls 16 849

Privatizācijas objekta izsole notiks 2001.gada 30.augustā pulksten 14 Rīgā, R.Vāgnera ielā 5, Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, 3.stāvā, konferenču zālē.

neapdzīvojamās telpas - 73,30 kv.m

Rīgā, Kalnciema ielā 1, korp.1

Objekta sākotnējā izsoles cena - Ls 2453

Privatizācijas objekta izsole notiks 2001.gada 30.augustā pulksten 15 Rīgā, R.Vāgnera ielā 5, Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, 3.stāvā, konferenču zālē.

neapdzīvojamās telpas - 61,35 kv.m

Rīgā, Slokas ielā 26

Objekta sākotnējā izsoles cena - Ls 11 593

Privatizācijas objekta izsole notiks 2001.gada 31.augustā pulksten 10 Rīgā, R.Vāgnera ielā 5, Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, 3.stāvā, konferenču zālē.

Valsts a/s "Latvijas dzelzceļš"

Nekustamā īpašuma pārvalde

izsludina konkursu

"Indras stacijas ēkas izbūve"

Konkursa noteikumus var saņemt Rīgā, Gogoļa ielā 3, 519.kabinetā, darbdienās no pulksten 9 līdz 16, tālr. 5834236, 5834941, samaksājot dalības maksu Ls 150 (viens simts piecdesmit lati 00 santīmi) + PVN 18%.

Dalības maksa jāpārskaita AKB "Baltijas tranzītu banka" Rīgas filiālē "Dzelzceļš", kods 310101720, norēķinu konts Nr.000421042.

Piedāvājumu iesniegšanas pēdējais termiņš un vieta: 23.08.2001. pulksten 9 valsts a/s "Latvijas dzelzceļš" Nekustamā īpašuma pārvalde Dzirnavu ielā 147/1, 7.kabinetā, Rīgā, LV-1050.

Konkursa piedāvājumu atvēršana notiks 23.08.2001. pulksten 10 Rīgā, Gogoļa ielā 3, 227.kabinetā.

Ventspils pilsētas

pašvaldības SIA "Pārventas siltums"

izsludina konkursu

par tiesībām saņemt pasūtījumu:

2500-10000 t mazuta M-100 piegāde

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš līdz 2001.gada 19.jūlijam pulksten 13

Konkursa dokumentus (maksa Ls 150) var iegādāties Ventspilī, Talsu ielā 84, pie sagādes daļas vadītāja A.Plendišķa

Tālrunis 3602206, fakss 3602210.

SIA "Pārventas siltums" norēķinu rēķins Nr.01402060036 a/s "Hansabanka", kods HABALV22.

Apmaksa par piegādāto mazutu tiks veikta ar saimnieciskās darbības rezultātā gūtajiem līdzekļiem.

Dalībnieku sapulce

Likvidējamās garāžu īpašnieku kooperatīvās sabiedrības "AUTOAPARĀTS" , reģ.Nr.010311666, juridiskā adrese: Rīga, Starta iela 30, likvidatora - zvērinātu advokātu biroja "CENTRS" - pārstāve zvērināta advokāte Aina Bērziņa paziņo, ka likvidējamās dārzkopības sabiedrības "AUTOAPARĀTS" dalībnieku kopsapulce notiks 2001.gada 18.augustā pulksten 13 Rīgā, Brīvības ielā 52-4. Tālr. uzziņām 7282901. Darba kārtībā: likvidatora pārstāvja darbības pārskata apstiprināšana, lēmuma par likvidācijas pabeigšanu pieņemšanu un citi jautājumi.

Atkārtota kārtējā akcionāru pilnsapulce

Saskaņā ar likuma "Par akciju sabiedrībām" 56.panta 3.daļu un 2001.gada 23.jūlija kārtējās akcionāru pilnsapulces lēmumu 2001.gada 17.augustā pulksten 11 tiek sasaukta akciju sabiedrības "Olaines Ķīmiski - farmaceitiskā rūpnīca" atkārtotā kārtējā akcionāru pilnsapulce.

Darba kārtībā:

1. Statūtkapitāla palielināšana.

2. Statūtu grozījumi.

3. Dažādi.

Sapulce notiks a/s "Olainfarm" telpās Olainē, Rūpnīcu ielā 5. Akcionāru reģistrācija no pulksten 10 līdz 10.45. Reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personību apliecinošs dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarotā persona, tai jāuzrāda arī pienācīgi apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru pilnsapulcē.

Akcionāriem, kuri vēlas piedalīties pilnsapulcē ar balsstiesībām, likumā noteiktajā kārtībā iepriekš jānobloķē tiem piederošas akcijas Latvijas Centrālajā depozitārijā. Uz akciju bloķēšanu var pieteikties pie vērtspapīru konta turētāja līdz 2001.gada 8.augustam.

Ar lēmumu projektiem par akcionāru pilnsapulces darba kārtībā paredzētajiem jautājumiem var iepazīties a/s "Olainfarm" Juridiskajā daļā Olainē, Rūpnīcu ielā 5, darba laikā.

Akciju sabiedrības "Olaines ķīmiski - farmaceitiskā rūpnīca" valde

VALSTS ATBALSTA

UZRAUDZĪBAS KOMISIJA

Informējam, ka 2001.gada 20.jūlijā Valsts atbalsta uzraudzības komisija pieņēma pozitīvus lēmumus par "Mazo un vidējo uzņēmēju attīstības kreditēšanas" atbalsta programmu (lēmums Nr.26) un par valsts atbalstu z/s "Lejaslāči" (lēmums Nr.27). Pilni VAUK lēmuma teksti pieejami Komisijas sekretariātā.

FM valsts sekretāres vietniece, VAUK priekšsēdētāja I.Sudraba

Paziņojums par Rīgas rajona

Ādažu pagasta saimniecības "Jaunkūlas" 1.zemesgabala sadalīšanas projekta

(detālā plānojuma) apstiprināšanu

Rīgas rajona Ādažu pagasta padomē 2001.gada 17.jūlijā ir apstiprināti saistošie noteikumi Nr.10 "Par saimniecības "Jaunkūlas" 1.zemesgabala sadalīšanu apbūves gabalos un apbūves noteikumiem" (protokols Nr.5, § 4.7.), kas darbojas saimniecības "Jaunkūlas" 1.zemesgabala (kad.Nr.8044-010-0042) robežās. Ar detālā plānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties Ādažu pagasta būvvaldē.

Paziņojums

Tiek izsludināta Bauskas rajona Gailīšu pagasta attīstības programmas projekta un teritorijas plānojuma 1.redakcijas sabiedriskā apspriešana.

Ar materiāliem var iepazīties, sākot no š.g. 23.jūlija līdz 17.septembrim, Gailīšu pagasta padomes ēkā, 16.kabinetā, darba dienās no pulksten 8 līdz 16.

Gailīšu pagasta attīstības programma un teritorijas plānojuma 1.redakcija tiks apstiprināta Gailīšu pagasta padomes sēdē 2001.gada 19.septembrī.

Paziņojums

Z/s "Pīcītes" , reģ.Nr.56101010831, pamatojoties uz Rīgas Zemgales priekšpilsētas 18.jūlija lēmumu, iepriekšējā īpašnieka noslēgtie līgumi un citas juridiskās saistības nav saistošas jaunajiem īpašniekiem. Pretenzijas iesniegt 10 dienu laikā pēc publikācijas laikrakstā.

Z/s "Pūcītes" īpašnieki

Brīdinājumi

SERGEJ SPIRIDONOV

, līdz 2001.gada 7.augustam izvāciet mēbeles, atbrīvojiet istabu, samaksājiet parādu par 192 kub.m karstā ūdens un 127 kub.m aukstā ūdens Nīcgales ielā 23-34.l Valentīna Baranova

 

Aleksejam Devjatņikovam

Ķekavas ielā 5-18, Rīgā, jāsamaksā īres un komunālo maksājumu parāds - kopsummā Ls 1588,51. Ja parāds 30 dienu laikā netiks nokārtots, tiks iesniegta prasība par īres līguma izbeigšanu.l

Rīgas pašvaldības uzņēmums namu pārvalde "Zemgale"

 

Jāni Babri

, dzīv. Rēzeknē, Koku ielā 7-7, SIA "Pilots LTD" brīdina, ka uz 2001.gada 1.jūliju īres maksas parāds ir Ls 100,71. Lūdzam 30 dienu laikā no publikācijas dzēst šo parādu. Pretējā gadījumā būsim spiesti griezties ar prasību tiesā par izlikšanu no dzīvokļa un parāda piedziņu.l

 

Zojai Budilko

Ozolciema ielā 10/7-19, Rīgā, tiek piedāvāts 30 dienu laikā samaksāt īres un komunālo maksājumu parādu, kopsummā Ls 815,44. Ja parāds netiks nokārtots, tiks iesniegta prasība par īres līguma izbeigšanu.l

Rīgas pašvaldības uzņēmums namu pārvalde "Zemgale"

 

Annai Kuzņecovai

Zemaišu ielā 1/5-39, Rīgā, jāsamaksā īres un komunālo maksājumu parāds kopsummā Ls 1444,71. Ja parāds netiks nokārtots 30 dienu laikā, tiks iesniegta prasība par īres līguma izbeigšanu.l

Rīgas pašvaldības uzņēmums namu pārvalde "Zemgale"

 

Sakarā ar to, ka īrnieces Zinaīda Tutina, Natālija Lavrinoviča un Marija Djakonova Blaumaņa ielā 12-5, nav samaksājušas īres un komunālo maksājumu parādu Ls 241,23, brīdinām, ja viena mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas dienas parāds par īri un komunālajiem pakalpojumiem netiks samaksāts, namīpašuma īpašnieki sniegs prasību tiesā par dzīvojamās telpas īres līguma laušanu un īrnieku izlikšanu no dzīvojamajām telpām ar visām viņiem piederošajām mantām un no viņiem atkarīgajām personām bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas. l

Nama Rīgā, Blaumaņa ielā 12, apsaimniekotājs SIA "VestaBalt"

Rīgā, P.Brieža ielā 15, tālr.7323608.

 

Uzaicinājums nolēmumu izpildīt labprātīgi

SIA "Office USA", pamatojoties uz Rīgas Kurzemes rajona tiesas 2001.gada 3.aprīlī izsniegto izpildu rakstu Nr.C-755/9 par Ls 1873,62 piedziņu no SIA "Office USA", (reģ.Nr.000311924) par labu SIA "Evis", uzaicinu jūs samaksāt minēto naudas summu ne vēlāk kā desmit dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas Latgales priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantora depozīta rēķinā Nr.02-000144308, LUB Rīdzenes filiālē, reģ.Nr.90000072258. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsit šo priekšlikumu, tiesas spriedums tiks izpildīts piespiedu kārtā un jums saskaņā ar Civilprocesa likuma 567. un 568.pantu būs jāsedz ar to saistītie izdevumi.l

Tiesu izpildītājs J.Stepanovs

Precizējot iepriekš publicēto

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantoris 2001.gada 25.jūlija laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" Nr.111 ievietoja sludinājumu par nekustamā īpašuma Rīgā, Priedkalnes ielā 6, pārdošanu izsolē. Sludinājumā ir norādīta nepareiza izsoles sākumcena.

Precizējam, ka nekustamā īpašuma Rīgā, Priedkalnes ielā 6, izsoles sākumcena ir Ls 31 500.

Precizējot iepriekš publicēto

"Latvijas Vēstneša" 96.numura (21.06.2001.) izsoles sludinājumā par Ingai Meierei piederošo nekustamo īpašumu "Brīvkalni", kas atrodas Lapmežciema pag., Tukuma rajonā izsoles sākumcena ir Ls 850.

Nekustamā īpašuma novērtējums ir Ls 594.

Nodrošinājums - 10% (59,40).

Piedzinēji: 1) valsts, 2) Alvis Martinsons, 3) Cela Fardmane, 4) Ļevs Kacs, 5) Maritana Kozuļeva.

Izsole

2001.gada 28.augustā pulksten 12 Rīgā, Baltā ielā 3/9, notiks likvidējamās a/s "Līvānu stikls" , reģistrācijas Nr.000318815, juridiskā adrese: Līvāni, Zaļā ielā 23, nekustamās mantas otrā izsole ar lejupejošu soli.

Mantas sastāvā likvidējamās a/s "Līvānu stikls" nekustamais īpašums - viesnīca Līvānos, Zaļā ielā 15

. Izsoles sākuma cena Ls 7000. Izsoles drošības nauda Ls 700.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties pie likvidējamās a/s "Līvānu stikls" administratora SIA "Forums Audits" Rīgā, Baltā ielā 3/9, darba dienās no pulksten 9 līdz 17. Manta apskatāma tās atrašanās vietā, apskates laiku iepriekš saskaņojot ar administratora pārstāvi.

Izsoles dalībnieku reģistrācija notiek līdz 2001.gada 27.augustam pulksten 12 pie likvidējamās a/s "Līvānu stikls" administratora Rīgā, Baltā ielā 3/9, darba dienās no pulksten 9 līdz 17.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības likvidējamās a/s "Līvānu stikls" administratoram Rīgā, Baltā ielā 3/9, līdz izsoles dienai. Tālrunis uzziņām 7472333.

Izsole

Madonas rajona tiesu izpildītāju kantoris pirmajā izsolē pārdod SIA "ARKVIS" piederošo nekustamo īpašumu.

Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala 37,4 ha platībā, t.sk. 4,1 ha lauksaimniecības zemes un 32,6 ha meža, kas atrodas Madonas rajona Mētrienas pagastā ar nosaukumu "Roznieki", kadastra Nr.7076 001 0025.

Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 370 (trīs simti septiņdesmit lati).

Parādnieks - SIA "ARKVIS", reģ.Nr.000348021, Rīgā, Lazdonas ielā 5-25.

Piedzinējs - a/s "Parekss banka", reģ.Nr.000307459, Rīgā, Smilšu ielā 3.

Hipotekārais kreditors - a/s "Parekss banka".

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma Madonas rajona TIK, reģ.Nr.90000072474, kontā Nr.000361101, subkonts 81914100000, Valsts kase, Latvijas Banka, kods 310101170.

Izsole notiks 2001.gada 29.augustā pulksten 10 Madonas rajona TIK telpās Madonā, Saieta laukumā 4, tālr. 4822803.

Izsole

Maksātnespējīgās likvidējamās SIA "KALNA - DZEGŪZES"

, reģ.Nr.920100953, administratora pilnvarotā persona zvērināta advokāte Ērika Beitāne paziņo, ka tiek izsludināta maksātnespējīgās likvidējamās SIA "KALNA - DZEGŪZES" mantas izsole.

Izsole notiks 2001.gada 29.augustā pulksten 13 ar vairāksolīšanu, bet nepārdošanas gadījumā 2001.gada 13.septembrī pulksten 12 ar mazāksolīšanu. Izsoles notiks zvērinātu advokātu birojā "BEITĀNE UN PARTNERI" Rīgā, Brīvības ielā 52 - 4.

Tiks izsolīta uzņēmumu manta par kopējo sākuma cenu Ls 1740.

Manta sastāv no: barības smalcinātāja "Volgar", vieglajiem diskiem zemes irdināšanai, saldējamā skapja, vienas traktora piekabes un smagās automašīnas ĒČĄ- ĢĢĒ 555.

Dalībnieku reģistrācija tiek veikta zvērinātu advokātu birojā "BEITĀNE UN PARTNERI" Rīgā, Brīvības ielā 52 - 4, līdz 2001.gada 28.augustam uz vairāksolīšanu un līdz 2001.gada 12.septembrim uz mazāksolīšanu.

Tālrunis uzziņām 7282804. Turpat var iepazīties ar izsoles noteikumiem.

Precizējot iepriekš publicēto

"Latvijas Vēstneša" 2001.gada 111.numura 32.lappuses 1.slejas 2.sludinājumā par Voiceham Teivānam piederošā nekustamā īpašuma izsoli pirmajā rindkopā jābūt: Cēsu Tiesu izpildītāju kantoris pārdod otrajā izsolē Voiceham Teivānam piederošo nekustamo īpašumu un tālāk kā tekstā. Atvainojamies visām ieinteresētajām personām.

Izsole

Likvidējamās akciju sabiedrības "Latvija"

, reģ.Nr.000300967 (turpmāk tekstā - sabiedrība), administratore paziņo, ka atkārtotā publiskā izsolē ar lejupejošu soli tiks pārdota sabiedrībai piederošā kustamā manta, nekustamā manta un tiesības iegādāties nekustamo mantu .

Izsole tiks uzsākta 2001.gada 28.augustā pulksten 11 Rīgā, Zilupes ielā 7, DzĪKS "Rītupes nami" namu pārvaldes telpās.

Ar izsolāmās mantas sastāvu, izsoles noteikumiem (t.sk. izsoles dalībnieku reģistrācijas kārtību) var iepazīties darba dienās no 2001.gada 10.augusta līdz 24.augustam Rīgā, Zilupes ielā 7, DzĪKS "Rītupes Nami" namu pārvaldes telpās:

- pirmdienās, trešdienās no pulksten 9 līdz 12

- ceturtdienās no pulksten 15 līdz 18.30

Tālr. uzziņām no pulksten 10 līdz 14: 7145035; 7296992; 9461155, 9221053.

Izsole

Daugavpils pilsētas dome pārdod mutiskā izsolē vienstāva ķieģeļu mūra ēku ar pagrabu un telpu kopējo platību 108,4 kv.m, t.sk. 1.stāva telpas 56,6 kv.m, pagrabtelpas 51,8 kv.m un zemesgabalu 145 kv.m platībā ar kadastra Nr.0500-001-7920 Daugavpilī, Alejas ielā 81. Objekts ir iznomāts.

Izsole notiks 2001.gada 25.augustā pulksten 10 Daugavpils pilsētas domes lielajā zālē Daugavpilī, K.Valdemāra ielā 1.

Privatizējamā objekta - ēkas un zemesgabala Daugavpilī, Alejas ielā 81, - nosacītā cena jeb starta cena izsolē ir Ls 7755, t.sk. ēkas - Ls 5000 (pieci tūkstoši latu), zemesgabala - Ls 2755 (divi tūkstoši septiņi simti piecdesmit pieci lati), kas pārdodams par kadastrālo vērtību pretendentam, kas izsolē nosolījis visaugstāko cenu.

Maksāšanas līdzekļi par ēku - lati 100%; par zemesgabalu lati - 20%, īpašuma kompensācijas sertifikāti - 80%.

Pirmā iemaksa 30% no izsolē nosolītās cenas latos maksājamās daļas veicama 10 dienu laikā kopš izsoles.

Galīgais norēķins latos veicams līdz 2001.gada 1.decembrim, izdarot proporcionālas ikmēneša iemaksas.

Privatizācijas sertifikātos maksājamā pirkuma maksas daļa jāsamaksā līdz 2001.gada 1.decembrim.

Izsoles dalībnieki var reģistrēties līdz 2001.gada 22.augustam pulksten 17 Daugavpils pilsētas domē K.Valdemāra ielā 1, 7.istabā, iepriekš samaksājot reģistrācijas nodevu Ls 100, iemaksājot drošības naudu 10% no latos maksājamās izsoles sākumcenas (Ls 5551), t.i. Ls 555,10 iemaksājot iemaksas Daugavpils pilsētas domes norēķinu centra (DDNC) kontā Nr.4402014000 / 30203201100 a/s "Parekss banka" Daugavpils filiālē, kods 310101708 un uzrādot pasi (fiziskas personas) vai reģistrācijas apliecību, apliecinātu statūtu kopiju, izziņu no Uzņēmumu reģistra par kapitāla daļu sadali starp Latvijas Republikas pilsoņiem vai to valstu pilsoņiem, kurām ir tiesības pirkt zemi Latvijas Republikā, un nepilsoņiem, izziņas no Valsts ieņēmumu dienesta un pilsētas domes finansu nodaļas par nodokļu apmaksu, zvērināta revidenta vai licencēta audita atzinumu par pretendenta maksātspēju, pilnvaru pārstāvēt juridisko personu izsolē (derīga uzrādot pasi), dokumentus par izsoles reģistrācijas nodevas un drošības naudas iemaksām.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties Daugavpils pilsētas domē K.Valdemāra ielā 1, 7.istabā, tālr. 5404347, 5404348, 5404348.

Izsole

Alūksnes rajona Mālupes pagasta padome 2001.gada 24.augustā pulksten 10 rīko cirsmu izsoles Mālupes pagasta padomes telpās Mālupes pagastā, "Doktorātā", p/n Mālupe, Alūksnes rajonā, LV-4358.

Ar izsoles noteikumiem iepazīties un pieteikties var Mālupes pagasta padomē no 2001.gada 6.augusta darbadienās no pulksten 8 līdz 16. Tālr.4341441, tālr./fakss 4341321.

Izsole

Rīgas Ziemeļu rajona Tiesu izpildītāju kantoris pirmajā izsolē A.Pumpura ielā 1, 2001.gada 3.septembrī pulksten 9 pārdod nekustamo īpašumu - 1 / 2 domājamo daļu zemesgabala Rīgā, Jaunciema gatvē b/n, kad.Nr.0100-114-2009, platība 19 983,5 kv.m. Apgrūtinājumi - zemesgabalā atrodas "Rīgas elektrotīkli" gaisvadu tīkli 850 kv.m platībā. Piebraucamie ceļi uz citiem mājīpašumiem.

Zemesgabala novērtējums ir Ls 4600.

Parādniece - Rasma Skuja, 33 Watts Road, Ryde, NWS, Austrālija.

Piedzinējs - RD Finansu departaments K.Valdemāra ielā 3.

Hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā Rīgas Ziemeļu rajona tiesu izpildītāju kantora, reģ.Nr.90000072281, depozīta kontā 34500029, a/s "Multibanka", kods MULTLV2X, 10% nodrošinājuma summa no nekustamā īpašuma novērtējuma Ls 460. Tālr.7331863, D.van Deilena.

Izsole

Rīgas Ziemeļu rajona Tiesu izpildītāju kantoris pirmajā izsolē A.Pumpura ielā 1, 2001.gada 5.septembrī pulksten 11 pārdod nekustamo īpašumu - zemesgabalu Rīgā, Krusas ielā/Lietus ielā, kad.Nr.0100-120-0063. Apgrūtinājumi - elektrisko tīklu gaisvadu līnijas 200 m aizsargjosla, telekomunikācijas, fiziskām personām piederoši divi namīpašumi.

Zemesgabala novērtējums - Ls 2000.

Parādnieks - Jānis Veselis Meldru ielā 24-53.

Piedzinējs - RD Finansu departaments K.Valdemāra ielā 3.

Hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā Rīgas Ziemeļu rajona tiesu izpildītāju kantora, reģ.Nr.90000072281, depozīta kontā 34500029, a/s "Multibanka", kods MULTLV2X, 10% nodrošinājuma summa no nekustamā īpašuma novērtējuma Ls 200. Tālr.7331863, D.van Deilena.

Izsole

Pirmajā atklātajā augšupejošā izsolē par latiem tiek pārdots maksātnespējīgajai SIA "Ķīšezers AS" piederošais nekustamais īpašums - administratīvais korpuss, caurlaides ēka, agroķīmijas laboratorija, veikals, kiosks, taras noliktava, materiālu noliktava, divas vienstāva noliktavas, darbnīcas, sūkņu stacija, transformatora apakšstacija ar sadzīves telpām, siltummezgla ēka, siltummezgls, vienstāva dēļu šķūnis, āra tualetes, nojumes, degvielas uzpildes stacija, divas automašīnu estakādes, dzelzceļa atzars, ūdens rezervuārs, dīķis un aka ūdens pārsūknēšanai, tornis skaidu pārsūknēšanai, arkas Nr.28 un 29, divas vienlaidu siltumnīcas; dzelzsbetona un metāla karkass - gaitenis ar arkām; ziemas siltumnīcas 28A un 29A; septiņas ziemas siltumnīcas (19A, 20A, 21A, 22A, 23A, 24A, 25A); astoņas ziemas siltumnīcas (11A, 12A, 13A, 14A, 15A, 16A, 17A, 18A); ziemas siltumnīcas 0,55ha; ziemas siltumnīcas (11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18); gaitenis starp siltumnīcām; ziemas siltumnīcas (58, 59, 60); plēvju siltumnīcas (49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57); ziemas siltumnīcas (58A, 59A, 60A); plēvju siltumnīcas (49A, 50A, 51A, 52A, 53A, 54A, 55A, 56A, 57A); gaitenis starp siltumnīcām; plēvju siltumnīcas 1.bloks; plēvju siltumnīcas 3.bloks; plēvju siltumnīcas 4.bloks; plēvju siltumnīcas 5.bloks; plēvju siltumnīcas 7.bloks; plēvju siltumnīcas 8.bloks; plēvju siltumnīcas 9.bloks; arku komplekss; bioķīmijas arka; arkas, ziemas eksperimentālās siltumnīcas; divi mēslošanas mezgli; asfalta un betona plātņu segumi; žogs ap teritoriju; inženierkomunikācijas - elektrokabeļi, ūdensvadi, kanalizācija, drenāža, siltumtrase; kas viss atrodas Rīgā, Rusova ielā 1.

Viss nekustamais īpašums tiek pārdots kā vienots objekts.

Pārdošanas cena ir Ls 270 000.

Hipotekārie kreditori nav reģistrēti.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj to pārdošanu izsolē, jāpiesaka savas prasības līdz izsoles dienai.

Mutiska augšupejoša izsole notiks 2001.gada 3.oktobrī pulksten 10 Rīgā, Vīlandes ielā 5, ZvAB "Bērziņš, Marga un Vīnkalns" telpās.

Pretendentu nepieteikšanās gadījumā mutiska lejupejoša izsole ar sākuma cenu Ls 150 000 notiks 2001.gada 12.oktobrī pulksten 11 Vīlandes ielā 5, Rīgā, ZvAB "Bērziņš, Marga un Vīnkalns" telpās.

Pretendentu reģistrēšanās uz mutisku augšupejošu objekta izsoli notiek divu mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Pretendentu reģistrēšanās uz lejupejošu izsoli notiek vienas nedēļas laikā pēc iepriekšminētā termiņa beigām.

Izsoles nodrošinājums 10% no sākuma cenas.

Ar izsoles noteikumiem iepazīties, papildu informāciju saņemt un reģistrēties izsolei var darbadienās ZvAB "Bērziņš, Marga un Vīnkalns" telpās Vīlandes ielā 5, Rīgā.

Izsole

Aizkraukles rajona tiesu izpildītāju kantoris otrajā izsolē pārdod n ekustamo īpašumu Aizkraukles rajona Staburaga pagasta "Saleniekos", kas reģistrēts uz Aivara Vinduļa vārda. Nekustamais īpašums sastāv no diviem zemesgabaliem 20,6 ha platībā (17,5 ha un 3,1 ha), no tā lauksaimniecībā izmantojamā zeme 10,1 ha un mežaudze 8,8 ha platībā. Uz zemesgabala atrodas namīpašums - dzīvojamā ēka un palīgceltnes. Divstāvu dzīvojamā māja celta no mūra ar šīfera jumtu, izbūvētas 10 istabas. Palīgceltnes - saimniecības ēka, pagrabs, kūts, šķūnis - ar apbūves laukumu 455,7 kv.m.

Otrās izsoles sākumcena ir Ls 7878,29.

Parādnieks - Aivars Vindulis Aizkraukles rajonā, Staburaga pagastā, "Saleniekos".

Piedzinējs - Aizkraukles virsmežniecība Aizkraukles rajonā, Jaunjelgavā, Oškalna ielā 6.

Hipotekārie kreditori nav zināmi. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai.

Izsole nekustamajam īpašumam - Aizkraukles rajona Staburaga pagasta "Salenieki" - notiks 2001.gada 10.septembrī pulksten 10 Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 4, 225.kabinetā.

Personai, kura piedalās izsolē, jāiemaksā Aizkraukles rajona tiesu izpildītāju kantora norēķinu kontā nodrošinājuma summa 10% no pirmās izsoles sākumcenas.

Tālrunis uzziņām 15122529.

Izsole

Rēzeknes tiesu izpildītāju kantoris pārdod pirmajā izsolē nekustamo īpašumu, kas sastāv no sešiem zemesgabaliem, kuru kopējā platība ir 30,4 ha, no tās 17,3 ha lauksaimniecībā izmantojamā zeme un 9,7 ha mežs. Pirmā zemesgabala ar Nr.7870-02-0002 platība ir 14,3 ha, otrā zemesgabala ar Nr.7870-03-0003 platība ir 1,7 ha, trešā zemesgabala ar Nr.7870-06-0005 platība ir 2,0 ha, ceturtā zemesgabala ar Nr.7870-04-0004 platība ir 4,2 ha, piektā zemesgabala ar Nr.7870-04-0005 platība ir 7,0 ha, sestā zemesgabala ar Nr.7870-03-0002 platība ir 1,2 ha. Uz zemesgabala atrodas dzīvojamā māja ar piebūvi, ēkas kopējā platība 92,3 kv.m, no tās dzīvojamā platība 57,5 kv.m, kas sastāv no četrām dzīvojamām istabām un astoņām saimniecības ēkām.

Parādnieks - zemnieku saimniecība "Galdiņi", īpašnieks Jāņis Zaremba Rēzeknes rajonā, Maltā, Kalnu ielā 28.

Piedzinējs - VAS "Lauku attīstības fonds" Rīgā, Republikas laukumā 2.

Hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Izsoles sākuma cena ir Ls 10 810,78.

Izsole notiks 2001.gada 10.septembrī pulksten 10 Rēzeknes TIK Raiņa ielā 5a.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesakās līdz izsoles dienai Rēzeknes TIK, tālr. 4622632.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no izsoles sākuma cenas Rēzeknes TIK kontā Nr.000361101, subkontā 81914400000, Valsts kase, Latvijas Banka, kods LACBLV2X, reģ.Nr.90000072506.

Izsole

2001.gada 28.augustā pulksten 11 notiks likvidējamās akciju sabiedrības "Latvijas Ūdensceļi" nekustamā īpašuma izsole. Nekustamā īpašuma atrašanās vieta: Rīgā, Tvaika ielā 37a.

Uzziņas par izsoles noteikumiem pa tālr. 9207888; 9542342.

Izsole

Maksātnespējīgā likvidējamā i/u "TOVANCEVA FIRMA"

, reģ.Nr.010200245, administratora pārstāve Ērika Beitāne paziņo, ka tiek izsludināta maksātnespējīgā likvidējamā i/u "TOVANCEVA FIRMA" mantas izsole.

Izsole notiks 2001.gada 7.septembrī pulksten 12 ar vairāksolīšanu, bet nepārdošanas gadījumā 2001.gada 17.septembrī pulksten 12 ar mazāksolīšanu. Izsole notiks zvērinātu advokātu birojā "Beitāne un Partneri" Rīgā, Brīvības ielā 52 - 4.

Tiks izsolītas i/u "TOVANCEVA FIRMA" un personīgi uzņēmuma īpašniekam G.Tovancevam piederošās kapitāla daļas šādos uzņēmumos - SIA "Būvdizains RDG", SIA "Korporācija RDG", SIA "Kingsize Holding Company", SIA komercfirma "MAV Moda", SIA "Šiks", prasījuma tiesības pret G.Tovancevu (debitora parāds) Ls 1 060 645, G.Tovancevam saskaņā ar noslēgtajiem laulības līgumiem piederošais kustamais un nekustamais īpašums . Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, lūdzam pieteikt un izmantot pirmpirkuma tiesības līdz izsoles uzsākšanai. Izsoles sākumcena Ls 10 000. Dalībnieku reģistrācija tiek veikta zvērinātu advokātu birojā "Beitāne un Partneri" Rīgā, Brīvības ielā 52 - 4, līdz 2001.gada 6.septembrim uz vairāksolīšanu, līdz 2001.gada 14.septembrim uz mazāksolīšanu. Tālrunis uzziņām 7282804, 7287878. Turpat var iepazīties ar izsoles noteikumiem.

Izsole

Likvidējamo dārzkopības kooperatīvo sabiedrību "AINAVA"

, reģ.Nr.010306025, un "LEJAS", reģ.Nr.01036206, LR Uzņēmumu reģistra ieceltā likvidatore zvērināta advokāte Aina Bērziņa paziņo, ka tiek izsludināta šo likvidējamo dārzkopības kooperatīvo sabiedrību mantas atklāta mutiska izsole mazāksolīšanā, kas notiks 2001.gada 8.augustā zvērinātu advokātu biroja "Centrs" telpās Rīgā, Brīvības ielā 52-4.

1.Pulksten 10 izsolē tiks pārdots k/s "Ainava", reģ.Nr.010306025, mantas kopums, izsoles sākumcena - Ls 61

2.Pulksten 11 izsolē tiks pārdota k/s "Lejas", reģ.Nr.010306206, mantas grupa Nr.1 , izsoles sākumcena Ls 762, t.sk.:

- ūdensvads;

- ūdenssūknis;

- ūdenssūkņa vadības pults;

- ūdenssūkņa vadības telpa;

- vārti;

- sanitārās zonas žogs.

Iepazīšanās ar izsoles noteikumiem un dalībnieku reģistrācija notiek darba dienās līdz 2001.gada 6.augustam no pulksten 10 līdz 16 zvērinātu advokātu birojā "Centrs" Rīgā, Brīvības ielā 52 - 4. Tālrunis uzziņām 7282901, 7283667

Izsole

Ogres rajona TIK pārdod pirmajā izsolē ar augšupejošu soli divus nekustamos īpašumus:

1. 1985./ - 86.gadā iesāktu dzīvojamo ēku; divstāvu, kopējā platība 277,9 kv.m; 1988.gadā celtu vienstāva saimniecības ēku, kopējā platība 50,0 kv.m; zemi - 1200 kv.m.

Nekustamais īpašums nostiprināts zemesgrāmatā uz Artūra Saldaka vārda. Īpašums atrodas Ogres rajonā, Lielvārdē; 65 km no Rīgas, 2 km no Lielvārdes centra, 1,5 km no dzelzceļa stacijas "Lielvārde", 1,2 km no Daugavas. Hipotēka a/s "Parekss banka".

2. 1890.gadā celtām ēkām: dzīvojamās mājas, apvienotu kūti, klēti, pagrabu, nojumi; 1960.gadā celtu šķūni; zemes 2,4 ha.

Nekustamais īpašums nostiprināts zemesgrāmatā uz Veltas Saldakas vārda. Īpašums atrodas Ogres rajonā, Ķeguma lauku teritorijā, Daugavas krastā, 1 km no ceļa Rīga - Jaunjelgava, 37 km no Rīgas, 3 km no Ķeguma HES. Hipotēka Sandrai Reizniecei.

Parādnieks - Artūrs Saldaks Līču ielā 8, Lielvārdē.

Piedzinējs - Andris Velhoviks Matīsa ielā 40/42, Rīgā.

Garants - Velta Saldaka, "Jaunlubauši", Ķeguma l.t.

1.izsoles sākuma cena ir Ls 3000, un tā notiks 2001.gada 10.septembrī pulksten 10.

2.izsoles sākuma cena ir Ls 6300, un tā notiks 2001.gada 10.septembrī pulksten 12 Ogres rajona TIK telpās Ogrē, Rīgas ielā 98.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties izsolē, līdz tai jāiemaksā 10% nodrošinājums no izsoles sākuma cenas Ogres rajona TIK, reģ.Nr.90000072489, depozītā LUB Ogres filiālē, kods UNLALV2X, rēķ.Nr.33-300701803.

Uzziņas pa tālr. 5071074.

Izsole

Cēsu rajona Amatas novada dome pārdod izsolē nekustamos īpašumus

Amatas novada Drabešu pagastā:

1. "Pumpuru parks", 10,1 ha, ar mežu 8,6 ha, kadastra Nr.4246 005 0122, īpašums atrodas GNP teritorijā.

Izsoles sākuma cena ir Ls 30 000 (+PVN 18%).

Amatas novada Amatas pagastā:

2."Ķieģeļnīca", 3,1 ha, ar mežu 3,1 ha, kadastra Nr.4242 003 0059.

Izsoles sākuma cena ir Ls 500 (+PVN 18%).

3. "Baloži", 13,8 ha, ar mežu 8,9 ha,. kadastra Nr.4242 003 0058.

Izsoles sākuma cena ir Ls 900 (+PVN 18%).

4. "Zālītes", 13,6 ha, mežs 13,5 ha, kadastra Nr.4242 005 0139, un 0,2 ha, mežs 0,2ha, kadastra Nr.4242 0050138.

Izsoles sākuma cena Ls 4500 (+PVN 18%).

Izsole notiks Amatas novada domes telpās Amatas novada Drabešu pagasta "Ausmās", 2001.gada 27.augustā pulksten 13. Izsoles pretendentiem pieteikties līdz 27.08.2001. pulksten 10 Amatas novada domē.

Izsoles dalībniekiem līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no izsoles sākumcenas par izsolāmo objektu Amatas novada domes norēķ.kontā Nr.50000013301, LUB Cēsu filiālē.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka savas tiesības līdz izsoles dienai.

Nekustamos īpašumus var apskatīt, saskaņojot apmeklējumu ar Amatas novada domi. Tālrunis uzziņām 9266314, M.Timermanis.

Izsoles atsaukums

SIA "Inwest" paziņo par likvidējamās SIA "Silar International" īpašuma, kas sastāv no Zvejniekciema zivju pārstrādes rūpnīcas un pamatlīdzekļiem, kas atrodas Ostas ielā 1, Zvejniekciemā, Saulkrastu lauku teritorijā, Rīgas rajonā, izsoles atcelšanu.

Izsoles atsaukums

Ogres rajona TIK atsauc 2001.gada 6.augustā izsludināto trešo izsoli Rolandam Pēterfeldam piederošajam nekustamajam īpašumam - nepabeigtas piecstāvu dzīvojamās mājas karkasam un zemei ar kopējo platību 3703 kv.m, kas atrodas Ogrē, Zaķu ielā 1.

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

2001.gada 13.augustā tiek uzsākta sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Birojs 2000" (kods - 5139; saīsinātais nosaukums- B2000) darbinieku parakstīšanās uz kapitāla daļām

Objekta juridiskā adrese: K.Valdemāra iela 31, Rīga, LV-1887.

Sabiedrības pamatkapitāls: Ls 2000.

Pamatkapitāls sadalās 2000 kapitāla daļās.

Vienas kapitāla daļas nominālvērtība: Ls 1.

Sabiedrības darbiniekiem pārdodamo kapitāla daļu īpatsvars objekta pamatkapitālā: 20%.

Vienas kapitāla daļas nosacītā cena: Ls 13.

Sabiedrības darbiniekiem pārdodamo kapitāla daļu skaits: 400.

Maksāšanas līdzekļi: 100% privatizācijas sertifikāti.

Kapitāla daļu sadalījums kvotās pretendentiem:

Nostrādātais laiks mēnešos Kapitāla daļu kvota

līdz 6 20

līdz 27 68

līdz 28 76

vairāk nekā 28 84

Darbinieku parakstīšanās uz kapitāla daļām tiek noteikta no 13.08.2001. līdz 24.08.2001. Parakstīšanās notiek darba dienās no pulksten 10 līdz 16 sabiedrības telpās K.Valdemāra ielā 5, Rīgā (310.telpā). Ierodoties uz parakstīšanos jāņem līdzi:

- pase;

- privatizācijas sertifikātu grāmatiņa.

Dokumenti kapitāla daļu apmaksai bankā jāiesniedz līdz 2001.gada 31.augustam.

Tālrunis uzziņām 7043602..

 

e

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!