• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta, Ministru prezidenta un Saeimas priekšsēdētāja tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.01.1995., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26579

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieņemšanā pie Ministru prezidenta - Dānijas vēstniece, diplomātiskā korpusa vecākā - kultūras ministrs un kinocentra vadītājs

Vēl šajā numurā

03.01.1995., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta, Ministru prezidenta un Saeimas priekšsēdētāja tikšanos

Kā tikšanās reizē ar žurnālistiem 30.decembrī uzsvēra Valsts prezidents Guntis Ulmanis, šī nav speciāla tikšanās reize, bet gan kārtējā tikšanās, tikai tā notiek pašā gada nogalē, kad nākas izvērtēt paveikto un nepaveikto, analizēt tos apstākļus, kas radījuši kļūdas, kā arī rast to risinājumu un apzināties nākotnē veicamo.

Kā uzsvēra Valsts prezidents Guntis Ulmanis, šajā gadā ir bijuši būtiski visu Latvijas dzīvi ietekmējoši notikumi, kuri liek pārdomāt, kā rīkoties turpmāk.

Ministru prezidents Māris Gailis teica, ka ikviena saspringta situācija ļauj mācīties ne tikai valdībai, bet arī sabiedrībai kopumā. Kļūdas visbiežāk rodas steigas rezultātā, kā arī neapvaldot emocijas, kur turpretī būtu jābalstās uz patiesu situācijas analīzi.

Sarunas laikā tika apspriestas triju valsts institūciju — Valsts prezidenta, Ministru kabineta un Saeimas — savstarpējā sadarbība. Valsts prezidents Guntis Ulmanis norādīja, ka pastāv perspektīvas tās būtiskai izaugsmei. Tikšanās nobeigumā gan Guntis Ulmanis, gan Māris Gailis un Anotolijs Gorbunovs savu savstarpējo sadarbību vērtēja kā teicamu.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!