• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mūsu godājamie abonenti, - šodien pie Jums iet arī "LV D" kārtējā, 16.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.1995., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nota Krievijas Federācijai

Vēl šajā numurā

05.01.1995., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mūsu godājamie abonenti, — šodien pie Jums iet arī "LV D" kārtējā, 16.burtnīca

 

Ceram, ka nebūs daudz tādu, kas "Latvijas Vēstnesi" sāk iepazīt tikai ar šo gadu un kam šī burtnīca šodienas pasta kastē iekritīs kā kaut kas galīgi nepazīstams. Kā redzat, tas jau ir mūsu valsts normatīvo likumdošanas aktu īpašais sešpadsmitais laidiens. Un tā amplitūda ir patiesi iespaidīga.

Vispirms — trīs desmiti likumu, kas Saeimā pieņemti no 10. līdz 24.novembrim un Valsts prezidenta izsludināti no 12.novembra līdz 13.decembrim un kuru lielākā tiesa apstiprinājusi virkni Latvijas starptautisko līgumu ar Dāniju, Zviedriju, Norvēģiju, Somiju, Baltkrieviju, Austrāliju, Turciju, Poliju, Krieviju un citām zemēm un starptautiskām organizācijām. (Pie viena: vai pamanījāt mūsu mudinājumu vecā gada numurā (nr.152, 30.dec.) — apsvērt, cik liela interese vai nepieciešamība Jums būtu pēc pašiem šiem līgumiem?)

Tad — divi desmiti Valdības noteikumu (nr.208—221) un lēmumu (nr.132—138).

Tomēr arī ar to vēl nav "izsmelts" viss 1994.gada Latvijas normatīvo aktu krājums. Tāpēc gaidiet arī izdevuma "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 17.burtnīcu, kuras manuskripts jau uzblīdis gana biezs.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!