• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tikšanās pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.1995., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26598

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valdībai un Pašvaldību savienībai - pa ceļam

Vēl šajā numurā

05.01.1995., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tikšanās pie Valsts prezidenta

Vakar Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar aizsardzības ministru J.A.Trapānu, NBS komandieri pulkvežleitnantu J.Dalbiņu, NBS štāba priekšnieku pulkvedi J.Arnesu un Zemessardzes štāba priekšnieku pulkvedi J.Eihmani. Tikšanās gaitā tika izskatīti valsts aizsardzības sistēmas attīstības galvenie virzieni 1995.gadā.

Aizsardzības ministrs analizēja ministrijas uzdevumus, uzsverot nepieciešamību aktivizēt Baltijas valstu sadarbību aizsardzības jomā, sevišķi robežkontroles jautājumos, kā arī informēja par Latvijas tālāko iesaistīšanos programmā "Partnerattiecības mieram".

NBS komandieris un štāba priekšnieks ziņoja par NBS štāba izveides gaitu un vienotu NBS apmācības un apgādes sistēmu izveidošanu. Īpaša uzmanība tika pievērsta problēmām, kas radušās aviācijā un gaisa telpas kontroles sistēmas izveidošanā.

Zemessardzes štāba priekšnieks informēja par darbu, kas tiek veikts Zemessardzē sakarā ar jaunā likuma "Par valsts aizsardzību" pieņemšanu, par turpmāko sadarbību ar Iekšlietu ministriju tiesiskās kārtības nodrošināšanā valstī.

Tikšanās dalībnieki uzsvēra, ka lielāka uzmanība jāpievērš NBS tālākās attīstības programmmai.

Valsts prezidenta Kanceleja

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!