• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veidojas Naturalizācijas pārvaldes teritoriālās nodaļas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.1995., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26609

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Vēl šajā numurā

05.01.1995., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veidojas Naturalizācijas pārvaldes teritoriālās nodaļas

Pašlaik Naturalizācijas pārvaldes darbinieki dara visu nepieciešamo, lai 1.februārī varētu uzsākt iesniegumu pieņemšanu no personām, kuras vēlēsies kļūt par Latvijas pilsoņiem. Viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir teritoriālo nodaļu izveide un to nodrošināšana ar telpām, kā arī nodaļu darbinieku izraudzīšana. Turklāt katrā rajona centrā paredzēts izveidot teritoriālo nodaļu filiāles, kurās strādās pa vienam darbiniekam, kas pieņems naturalizācijas iesniegumus.

Kā intervijā VPD pastāstīja Naturalizācijas pārvaldes priekšniece Eiženija Aldermane, teritoriālo nodaļu izveide un to komplektēšana ar darbiniekiem notiek ciešā sadarbībā ar vietējām pašvaldībām. Vēl pagājušā gada nogalē pašvaldību vadītājiem tika izsūtītas vēstules ar lūgumu atrast teritoriālajām nodaļām piemērotas telpas.

Šobrīd ir gatava uzsākt darbu Daugavpils nodaļa, kas pieņems iesniegumus no pilsētas un rajona iedzīvotājiem, un Aizkraukles teritoriālā nodaļa, kurā ietilpst arī Jēkabpils un Ogres rajoni. Ir apstiprināti arī minēto nodaļu vadītāji. Tiek veidotas teritoriālās nodaļas Ventspilī un Rīgas Latgales priekšpilsētā. 5. un 6. janvārī E.Aldermanei paredzētas tikšanās ar deviņu rajonu pašvaldību vadītājiem Gulbenē un Rēzeknē, kur arī tiks izvietotas Naturalizācijas pārvaldes teritoriālās nodaļas.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!