• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mūsu godātie abonenti, - šodien pie Jums iet 1994.gada "LV D" pēdējā, 17. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.1995., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26660

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Skatiens uz iepriekšējo nedēļu

Vēl šajā numurā

18.01.1995., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mūsu godātie abonenti, – šodien pie Jums iet 1994.gada "LV D" pēdējā, 17. burtnīca

Tā nu iznāk, ka tikai tagad varam mierīgu prātu sacīt: 1994. likumdošanas gads ir beidzies. Visi Saeimas pieņemtie likumi ir izsludināti, visi Valdības normatīvie akti – publicēti. Un vākos ar uzrakstu "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti. 1. burtnīca" savai otrajai publiskajai dzīvei sāk kārtoties MK 1995.gada noteikumi, lēmumi... Vēl gan pirms tam palaižot pa priekšu ceturto tematisko rādītāju (delta), kas aptvers aizvadītā gada pēdējo ceturksni un ko kodifikatore kuru katru dienu iesniegs redakcijai.

Šī – 17. burtnīca – sevī uzņēmusi visus tos 18 likumus (galvenokārt agrāko likumu grozījumus), kurus no 1. līdz 22. decembrim pieņēma Saeima un no 17. līdz 30. decembrim izsludināja Valsts prezidents, kā arī MK 219., 223., 224., 226. noteikumus, 144., 147. lēmumu un 3. instrukciju. Līdz ar to šī burtnīca kā abrakasis ir mazāka, resp., plānāka par iepriekšējām – tikai ar 16 lappusēm, tomēr nav mazāk svarīga kā jebkurai cibai vāks.

Bet vienlaikus mēs domājam, kā abpusēji izdevīgi izpildīt pašu vēl arī citus izvirzītos uzdevumus – kā padarīt plašākai sabiedrībai pieejamus Latvijas parakstītos, pieņemtos un apstiprinātos starptautiskos līgumus. Un kā visparocīgāk sakārtot ne vien normatīvo aktu, bet absolūti visu tiesību aktu rādītāju, kurā būtu fiksēts pilnīgi viss, ko Saeima, Ministru kabinets, Valsts prezidents un Ministru prezidents pagājušajā gadā bija nodevuši "Latvijas Vēstneša" un līdz ar to – sabiedrības ziņā. Gaidiet: acīm redzot tas tuvākajos laikraksta laidienos arī parādīsies – lai palīdzētu Jums orientēties šajā jau plašajā tieslietu straumē! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!