• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.01.1995., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta - "Draudzīgā aicinājuma" veicinātāji

Vēl šajā numurā

24.01.1995., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta

Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar, 23.janvārī, tikās ar Baltkrievijas Republikas premjerministru Mihailu Čigiru. Sarunas ievadā Latvijas Valsts prezidents norādīja, ka Latvija vēlas veidot labas kaimiņattiecības ar visām tai apkārt esošajām valstīm. Viņš izteica gandarījumu, ka Latvijas un Baltkrievijas attiecībās ir izdevies atrisināt gandrīz visas problēmas. Guntis Ulmanis pakavējās atmiņās pie sava nesenā brauciena uz Daugavpils rajonu, kura laikā viņš tikās ar tur dzīvojošajiem baltkrieviem un ar gandarījumu konstatēja viņu apņēmību pilnvērtīgi iekļauties Latvijas sabiedrības dzīvē.

Guntis Ulmanis interesējās par politisko un saimniecisko situāciju Baltkrievijā saistībā ar pavasarī gaidāmajām vēlēšanām šajā valstī. Tika uzsvērta stabilas nacionālās valūtas un makroekonomiskās stabilizācijas nepieciešamība.

Sarunas nobeigumā tika skartas Latvijas un Baltkrievijas turpmākās saimnieciskās un tirdznieciskās sadarbības iespējas, jautājums par Latvijas un Baltkrievijas vēstniecību ierīkošanas problēmām Minskā un Rīgā.

Valsts prezidenta Kanceleja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!