• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības 24.janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.1995., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

25.01.1995., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdības 24.janvāra sēdē

Vakar, 24.janvārī, MK kārtējā sēdē tika akceptēti grozījumi likumā "Par kooperatīvajām sabiedrībām". Grozījumi paredz svītrot likumā pantu, kas paredz medicīnisko kooperatīvo sabiedrību izveidi, jo šīs sabiedrības šobrīd praktiski neeksistē un netiek dibinātas.

Pieņemti noteikumi par meža atjaunošanu un meža atjaunošanas kārtību. Noteikumu uzdevums ir nodrošināt Latvijas Republikas vārdā parakstīto starptautisko saistību izpildi mežu atjaunošanā, kā arī noteikt meža resursu atražošanas kārtību visu īpašuma veidu mežos.

Izdarot grozījumus MK noteikumos par pārtikas produktu un preču parfimērijas izstrādājumu un rotaļlietu obligāto sertifikāciju, valdība pārcēlusi šo preču obligātās sertifikācijas uzsākšanas termiņu no 1995.gada 1.janvāra uz 1995.gada 1.jūliju.

Valdība akceptēja Latvijas un Turcijas valdības līguma projektu par gaisa satiksmi. Līgums paredz organizēt regulāru gaisa satiksmi starp Latviju un Turciju.

Valdība pagaidām neapstiprināja valsts nodevu par personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā, kas bija paredzēta 50 latu apmērā. Nodevas apmēru paredzēts noteikt, ministriem sanākot kopā ceturtdien, — pēc jautājuma saskaņošanas LC un TPA koalīcijas padomē.

Lai paātrinātu tiesu reformas realizācijas gaitu Latvijā, valdībā tika pārrunāts jautājums par valsts institūciju nodrošināšanu ar telpām 1995.gadā.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!