• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas preses konferenču raidīšanu televīzijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.1995., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26762

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

03.02.1995., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas preses konferenču raidīšanu televīzijā

Latvijas Radio un televīzijas padome,

nr.26./01-13, 1995.gada1.februārī

[Visu Saeimas frakciju vadītājiem] (personiski)

[Saeimas preses dienesta vadītājam] (personiski)

Š.g. 31.janvāra sēdē, izskatot Latvijas Televīzijas koncepciju 1995. darba gadam, Latvijas Radio un televīzijas padome pievērsa uzmanību tam, ka Latvijas televīzijas abās programmās visizdevīgākajos raidlaikos dažkārt redzami diezgan apšaubāmas vērtības raidījumi (piemēram, raidījums "Dziesma manai paaudzei"), bet Saeimas preses konference, kas būtībā plašākām Latvijas iedzīvotāju aprindām ir vienīgā iespēja uzzināt visu partiju frakciju viedokli par Saeimā aplūkotajiem jautājumiem, tiek atvirzīta aizvien sliktākā raidlaikā. Pēdējā laikā Saeimas preses konferenci jau rāda pulksten 17.00, kad neviens darba cilvēks to skatīties nevar (valdības preses konferenci rāda pulksten 20.00).

Šāds stāvoklis Radio un televīzijas padomes sekretariātam neliekas normāls, īpaši tuvojoties vēlēšanām. Tāpēc bijām ļoti izbrīnīti, saņemot no Latvijas televīzijas ģenerāldirektora J.Rākina kunga paskaidrojumu, ka Saeimas preses konferenču raidījumi notiekot uz līguma pamata starp Saeimu un Latvijas televīziju un ka pašreizējais stāvoklis abas puses apmierinot. Radio un televīzijas padomes sekretariāts vēlētos uzzināt Jūsu frakcijas viedokli, lai pie šī jautājuma vēl varētu atgriezties.

Patiesā cienā, —

padomes priekšsēdētājs Z.Skujiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!