• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi, paziņojumi, reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.1995., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26789

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma (turpinājums)

Vēl šajā numurā

09.02.1995., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sludinājumu pieņemķanas vietas: kinoteātra "Rīga" kasēs vai redakcijas dienestā

- Baznīcas ielā 4a, 4. stāvā, 404.ist., tālr. 211044 , 211711

Licencēšanas komisijas paziņojums

Finansu ministrija paziņo, ka licencēšanas komisija izsniegusi licenci Rīgas veselības apdrošināšanas akciju sabiedrībai "Rīgas slimokase" , kas atrodas Rīgā, Skolas ielā 3, par tiesībām nodarboties ar veselības apdrošināšanu (apdrošināšanu pret slimībām).

Licencēšanas komisijas paziņojums

Finansu ministrija paziņo, ka licencēšanas komisija izsniegusi licenci apdrošināšanas akciju sabiedrībai "PAREKSS APDROŠINĀŠANAS KOMPĀNIJA" , kas atrodas Rīgā, Kr.Barona ielā 20/22, par tiesībām nodarboties ar nelaimes gadījumu apdrošināšanu, kravu apdrošināšanu, vispārējās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu, palīdzības apdrošināšanu.

Licencēšanas komisijas paziņojums

Finansu ministrija paziņo, ka licencēšanas komisija izsniegusi licenci apdrošināšanas akciju sabiedrībai "VIRA A" , kas atrodas Rīgā, Brīvības ielā 62—19, par tiesībām nodarboties ar vispārējās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu.

Licencēšanas komisijas paziņojums

Finansu ministrija paziņo, ka licencēšanas komisija izsniegusi licenci apdrošināšanas akciju sabiedrībai "RĪGAS APDROŠINĀŠANAS SABIEDRĪBA" , kas atrodas Rīgā, Grēcinieku ielā 22/24, par tiesībām nodarboties ar nelaimes gadījumu apdrošināšanu, sauszemes transporta (izņemot dzelzceļa transportu) apdrošināšanu, palīdzības apdrošināšanu.

Licencēšanas komisijas paziņojums

Finansu ministrija paziņo, ka licencēšanas komisija izsniegusi licenci apdrošināšanas akciju sabiedrībai "Dukāts" , kas atrodas Rīgā, Republikas laukumā 2, par tiesībām nodarboties ar kravu apdrošināšanu.

SIA "LUDZA" sapulce

ASIA "LUDZA" paziņo ka 1995. g. 17. februārī notiks kopēja locekļu sapulce pēc adreses Ludzā, 1. maija ielā 16—14. Sapulces sākums pulksten 14.

ASIA "LUDZA" valde

Konkurss ēkas iegādei

Smiltenes virsmežniecības Vidagas mežniecība izsludina konkursu ēkas (mežniecības kantora ierīkošanai) iegādei Alūksnes rajona Virešu pagasta "Vidagā".

Rakstisku pieteikumu pieņemšanas termiņš — š.g.31.marts.

Sīkāka informācija pa tālruni — Alūksne 61485.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!