• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvija un Dānija, transports un sakari. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.1995., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Republikas obligāto valsts dienestu

Vēl šajā numurā

02.03.1995., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvija un Dānija, transports un sakari

Transports un sakari ir visai būtiskas ekonomikas nozares. Tās vieno cilvēkus un valstis. Dānijai šajās sfērās ir izveidojušies labi kontakti ar Latviju, vakar tiekoties ar LR satiksmes ministru Andri Gūtmani, atzīmēja Dānijas Karalistes vēstnieks Latvijā Maikls Mecs Merhs. Viņš izteica Dānijas valdības vēlēšanos sadarbību paplašināt un meklēt jaunas kooperācijas iespējas.

Vēstnieku interesēja Latvijas ostu darbs un to attīstības perspektīvas, Rīgas ostā saskatot nepieciešamību likvidēt sadrumstalotību, kāda radusies, pārņemot Krievijas atstātos objektus. A.Gūtmanis paskaidroja, ka patlaban aktuāla ir ostu reorganizācija, menedžmenta maiņa, pilna transporta servisa nodrošināšana, veidojot stabilu un efektīvu ostu dzelzceļa sasaisti Dānijas valdības vārdā. Maikls Mecs Merhs izteica gatavību sniegt nepieciešamo palīdzību.

Dānijas vēstnieks uzaicināja ministru un ministrijas speciālistus piedalīties Baltijas jūras padomes, Eiropas Savienības un Dānijas valdības organizētajā konferencē par Baltijas jūras ostu jautājumiem, kas maijā notiks Kopenhāgenā un kas tiek rīkota tāpēc, lai ostu attīstībā varētu iesaistīt arī privātuzņēmējus.

 

Aivars Čukurs,

SM Preses un informācijas

nodaļas vecākais referents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!