• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.1995., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26987

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

24.03.1995., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1995.gada 20.marta sēdi

 

1. Saeimas Prezidijs sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2.Saeimas Prezidijs nolēma 1995.gada 22.martā sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi un izsludināt šādu sēdes darba kārtību - likumprojekts "Par valsts un pašvaldību dzīvokļu fonda privatizāciju" otrajā lasījumā un likumprojekts "Saeimas vēlēšanu likums" otrajā lasījumā.

3. Prezidijs izskatīja Ministru prezidenta iesniegumu, kurā viņš informē, ka ir aicinājis Raimondu Jonīti par rūpniecības politikas un privatizācijas valsts ministru Ekonomikas ministrijā.

Prezidijs nolēma jautājumu par uzticības izteikšanu rūpniecības politikas un privatizācijas valsts ministram iekļaut Saeimas 1995.gada 23.marta sēdes darba kārtībā.

4. Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1995.gada 23.marta sēdes darba kārtību.

5. Prezidijs izskatīja Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas informāciju sakarā ar deputāta Z.Tomiņa lietu.

Prezidijs nolēma nosūtīt minēto informāciju deputātam Z.Tomiņam zināšanai, kā arī saskaņā ar Saeimas Prezidija 1995.gada 6.marta lēmumu "Par Saeimas sekretāra biedra Zigurda Tomiņa iesniegumu" - Saeimas Mandātu un iesniegumu komisijai izskatīšanai.

6. Prezidijs izskatīja Saimnieciskās komisijas informāciju par darba telpu piešķiršanu Pilsonības likuma izpildes komisijai, kā arī pie frakcijām nepiederošajiem deputātiem.

Prezidijs uzdeva Saeimas kancelejai nokārtot tehniskos jautājumus, kas saistīti ar Saimnieciskās komisijas lēmumu par telpu piešķiršanu.

7. Prezidijs nolēma nosūtīt Tautas saskaņas partijas deputātu frakcijas priekšlikumu, kas attiecas uz mūziķa Rafi Haradžanjana uzņemšanu Latvijas pilsonībā par īpašiem nopelniem Latvijas labā, Pilsonības likuma izpildes komisijai ar lūgumu lemt par jautājuma tālākvirzību.

8. Prezidijs izskatīja Revīzijas komisijas priekšlikumus par Saeimas dokumentu kopēšanas kārtības izstrādāšanu.

Minēto jautājumu paredzēts izskatīt Saimnieciskās komisijas 21.marta sēdē, kad tiks lemts par tā konkrētu risinājumu.

9. Prezidijs atbalstīja Ārlietu komisijas lēmumu par deputātu I.Bērziņa un M.Zvaigznes iekļaušanu EDSO Parlamentu asamblejas veidotajā starptautisko novērotāju delegācijā, kas piedalīsies Baltkrievijas parlamenta vēlēšanās.

10. Prezidijs nolēma lūgt Juridisko biroju sniegt atbildi sakarā ar frakcijas "Tēvzemei un brīvībai" priekšsēdētāja M.Grīnblata iesniegumu par deputāta R.Milberga palīgu.

11. Piešķīra komandējumus:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Politikas komitejas loceklim J.Sinkam laikā no 26.marta līdz 28.martam uz Rietumeiropas Savienības asamblejas Politikas komitejas kārtējo sēdi Parīzē (Francija);

2) Saeimas Ārlietu komisijas un Saimnieciskās komisijas sekretāram A.Amerikam laikā no 4.maija līdz 7.maijam uz konferenci "Starptautisko Eiropas drošības organizāciju kompetence un atbildība; Viduseiropas un Austrumeiropas loma un vieta parlamentārajā perspektīvā" Varšavā (Polija).

12. Prezidijs nolēma lūgt Ārlietu komisiju izskatīt un sniegt atzinumu par deputāta A.Siliņa iesniegumu, kurā viņš lūdz atļauju izbraukt uz NATO Sabiedrības aktuālo problēmu komitejas organizētu tikšanos ar NATO valstu un kooperācijas valstu pārstāvjiem laikā no 26.marta līdz 28.martam Briselē (Beļģija).

13. Prezidijs pieņēma zināšanai informāciju par Saeimas delegācijas sastāvu, kura apmeklēs Eiropas parlamentu laikā no 23.aprīļa līdz 26.aprīlim.

14. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: 1) A.Siliņam (Saeimas sēdēs laikā no 22.marta līdz 26.martam); 2) A.Pētersonam (Saeimas 16.marta sēdē); 3) J.Straumem (Saeimas 16.marta sēdē); 4) O.Grīgam (Saeimas 16.marta sēdes daļās); 5) M.Graudiņam (Saeimas 16.marta sēdes daļās); 6) D.Staltam (Saeimas 16.marta un 23.marta sēdēs); 7) M.Budovskim (Saeimas 22.marta ārkārtas sēdē, Saeimas 23.marta, 30.marta un 6.aprīļa sēdēs); 8) A.Počai (Saeimas sēdēs laikā no 20.marta līdz 5.aprīlim).

 

Saeimas sekretārs I.Daudišs

 

Deputātu jautājumi

Dokuments nr.333

Par ieslodzījuma vietu mediķu atalgojumu

 

Iekšlietu ministram J.Ādamsona kungam

Jau gandrīz gadu ir aktuāla ieslodzījuma vietu medicīnas darbinieku atalgojuma problēma. Pašreizējā jaunākā un vidējā medicīniskā personāla darba alga ir Ls 30 līdz 35, ārstu alga ir Ls 40 līdz 45. Ņemot vērā medicīniskā personāla specifiskos darba apstākļus (augsta ieslodzīto saslimstība, ikdienas tiešs kontakts ar ieslodzītajiem, kas rada draudus mediķu veselībai un dzīvībai), šī darba samaksa ir nepietiekoša. Lai atrisinātu šo jautājumu, nepieciešams izdarīt grozījumus LR Ministru padomes 1991. gada 13. novembra lēmumā nr.318, un atrast iespēju piešķirt Ieslodzījuma vietu departamentam papildu finansējumu Ls 20 000 apmērā.

Ieslodzījuma vietu medicīnas darbinieku atalgojuma problēma ir apspriesta Aizsardzības un iešlietu komisijas sēdē 1994. gada 20. decembrī, un arī Ministru prezidents 1994. gada 19. decembrī ir uzdevis to risināt iekšlietu ministram J.Ādamsonam, taču līdz šim brīdim tā nav atrisināta, kas rada priekšnosacījumus mediķu masveida aiziešanai no darba ieslodzījuma vietās.

Jautājums: Kas tiek darīts, lai atrisinātu ieslodzījuma vietu medicīnas darbinieku atalgojuma problēmu?

Deputāti: O.Grīgs, L.Kamaldiņš, A.Līgotnis, M.Bekasovs, A.Pētersons,

1995. gada 22.martā A.Grots, G.Bērziņš, Z.Tomiņš, J.Kokins, A.Krastiņš

Dokuments nr.334

Par artilērijas divizionu

 

Aizsardzības ministram J.A.Trapānam

God. ministra kungs!

Lūdzam Jūs atbildēt uz sekojošiem jautājumiem:

1. Līdz kuram datumam ir paredzēts pilnībā sastādīt un nokomplektēt artilērijas divizionu? Kur tas tiks izvietots?

2. Līdz kuram datumam ir paredzēts pilnībā sastādīt un nokomplektēt mīnmetēju divizionu? Kur tas tiks izvietots? Cik daudz Čehijas dāvināto mīnmetēju saņemts?

3. Cik tālu ir pavirzījies process ar plānoto "Chevrolet Blazer" iepirkumu no ASV bruņoto spēku krājumiem?

Saeimas deputāti: A.Grots, O.Grīgs, M.Ā.Kalniņš, U. Lakševics, G.Bērziņš

1995. gada 20. martā

 

 

Ministra atbilde

Dokuments nr.293c

Par sociālā nodokļa parādiem un parādniekiem

 

Latvijas Republikas Saeimai

Labklājības ministrija ir sagatavojusi pārskatu par sociālā nodokļa parādu uzkrājumiem valsts uzņēmumos, organizācijās un iestādēs. Sarakstā ietverti tie uzņēmumi, organizācijas un iestādes, kuru parāds pārsniedz 20 000 latus. Šo uzņēmumu kopējais parāds sociālajam budžetam pēc stāvokļa uz 1995.gada 1.janvāri sastāda 66% no kopējās darba devēju parādnieku summas valsts sociālajam budžetam. 1994.gada IV ceturksnim tas, salīdzinot ar iepriekšējo ceturksni, palielinājies par 0,9%. Šā gada pirmajos divos mēnešos šī parāda pieauguma tendence ir saglabājusies.

Pielikumā: 1. Atsevišķu valsts uzņēmumu, organizāciju un iestāžu parādnieku saraksts pilsētu un rajonu griezumā.

2. Valsts uzņēmumu, organizāciju un iestāžu parādi sociālajam budžetam pilsētu un rajonu sociālās apdrošināšanas pārvalžu griezumā.

Andris Bērziņš, labklājības ministrs

 

1.pielikums

Valsts uzņēmumu, organizāciju un iestāžu darba devēju

sociālā nodokļa kavēto maksājumu saraksts

pēc stāvokļa uz 1995.gada 1.janvāri (Ls)

 

Valsts uzņēmumu nosaukums Kavējumi uz Kavējumi uz Starpība

Ar cieņu, -
01.10.94. 01.01.95.

 

Centra rajons

Amatpersonu atbildes

Dokuments nr.293a

Par neizmaksātām algām un nesamaksātu sociālo nodokli

 

Privatizējot valsts uzņēmumus un statūtsabiedrības, norēķins par darbiniekiem neizmaksāto darba algu un nesamaksāto sociālo nodokli notiek sekojoši:

1) Ja objekts privatizācijas procesā tiek pārdots ar jebkuru paņēmienu, tad saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju" 55.pantu visas privatizējamā uzņēmuma saistības, tai skaitā par neizmaksāto darba algu un nenomaksāto sociālo nodokli, tiek ar aktu nodotas jaunajam īpašniekam. Objekta privatizācijas noteikumos tiek noteikts termiņš, kura laikā jāveic maksājumi. Neizmaksātā darba alga jāizmaksā arī bijušajiem darbiniekiem, jo tas ir uzņēmuma parāds.

VAS "Straume" tiks acīmredzot ar pārdošanu privatizēts tikai viens cehs Vēja ielā 20.

2) Ja objekts privatizācijas procesā tiek likvidēts, tad saskaņā ar likuma "Par uzņēmējdarbību" 34.pantu pirmās kārtas maksājums, ko veic likvidatori pēc objekta mantas pārdošanas, ir "darbinieku prasījumi, kas izriet no darba tiesiskajām attiecībām". Te ietilpst arī darba alga. Otrās kārtas maksājums ir nodokļi un citi maksājumi valsts budžetā. Privatizācijas aģentūra nodokļu maksājumos pirmo vietu ierāda sociālajam nodoklim.

VAS "Straume" parējā daļa acīmredzot tiks likvidēta. Likvidācijas procesā notiks norēķins ar darbiniekiem, tai skaitā arī ar bijušajiem, par neizmaksāto darba algu.

Jautājumu par VAS "Straume" privatizācijas principiem Privatizācijas aģentūras valde lemj šodien.

1995.gada 23.martā Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors J.Naglis

Dokuments nr.293b

 

Latvijas Republikas Saeimai

Latvijas Republikas Ministru kabinetam

1. Ko Ministru kabinets domā darīt, lai pārtrauktu sociālā nodokļa un algu parādu uzkrāšanos valsts uzņēmumos?

2. Kas un no kādiem līdzekļiem nomaksās strādniekiem nesamaksātās algas un sociālo nodokli?

Pēdējā pusgada laikā, realizējot Ministru kabineta programmas ekonomisko sadaļu, veikti sekojoši pamatpasākumi:

- Ekonomikas ministrija izstrādāja un Ministru kabinets 31.01.95. konceptuāli apsprieda programmas projektu "Koncepcija valsts stratēģijai rūpniecībā".

- Valsts īpašuma fonda padome š.g.martā apstiprināja "Valsts īpašuma pārvaldīšanas programmu", kas paredz:

- noteikt likvidējamo uzņēmumu sarakstu 1995.-1996.gadam;

- noteikt uzņēmumu un statūtsabiedrību sarakstus, kas saglabājami kā valsts īpašums;

- noteikt valsts uzņēmumu un kapitāla daļu uzņēmējsabiedrībās sarakstus, kas nododami privatizācijai;

- kredīta resursu piesaisti, ieķīlājot valsts nekustamo īpašumu;

- valsts īpašuma iznomāšanas kārtību un nosacījumus;

- normatīvo dokumentu apstiprināšanu, kas sakārtos valsts pilnvarnieku institūcijas darbības;

- valsts uzņēmumu sanāciju un rehabilitāciju, nodrošinot tajā skaitā optimālāku privatizāciju.

- Lai stabilizētu uzņēmumu finansiālo stāvokli, pamatojoties uz likumu "Par uzņēmumu ienākuma nodokli", ko Saeima pieņēma š.g.9.februārī, ir izstrādāts MK noteikumu projekts, kas dos iespēju uzņēmumiem dzēst zaudējumus, kas radušies sakarā ar valsts pasūtījumu izpildi un Latvijas rubļa ieviešanu 1992.gadā. Noteikumi stāsies spēkā ar aprīli.

Ministru kabinets izveidojis komisiju, kas gatavo priekšlikumus uzņēmumu savstarpējo parādu kompleksam risinājumam, tai skaitā paredzēts līdz š.g.1.jūlijam izstrādāt likuma projektu par uzņēmuma maksātnespēju, vadoties no vērtību saglabāšanas koncepcijas, un par sanācijas fondu.

Jāatzīmē, ka uz 1994.gada beigām rūpniecības, transporta un citu nozaru valsts uzņēmumu kreditoru parādi sastādīja 391,4 miljonus latu, bet debitoru parādi - attiecīgi 437,8 milj. latu. Valsts un pašvaldību uzņēmumu algu parādi š.g. februārī sasniedz 4,79 milj. latu.

- MK iesniedz Saeimai izskatīšanai pilnveidoto nodokļu likumdošanas paketi, kas citu starpā dod iespēju valsts uzņēmumiem stabilizēt finansiālo stāvokli:

- tiek samazināts nodokļu slogs;

- tiek stimulētas investīcijas;

- tiek atviegloti eksporta, importa nosacījumi, ja tas veicina ražošanu.

- Ar 1994.gada 1.septembri uzsāka darbu Valsts īpašuma fonds, kura pamatuzdevums ir sakārtot valsts īpašuma pārvaldīšanu un realizēt valsts politiku īpašuma apsaimniekošanā.

Algu un nodokļu maksājumu parādi ir jārisina pašiem uzņēmumiem.

Valdība atbilstoši esošajai likumdošanai nodrošina iespējas nokārtot parādus, ja tiek veikta efektīva saimnieciskā darbība.

- Pamatojoties uz likumu "Par nodokļiem un nodevām", Finansu ministrija pagarina nokavēto nodokļu maksājumu termiņus, samazinot nodokļa maksājuma nokavējuma naudu, ja uzņēmums iesniedz attiecīgu pamatojumu. No 1994.gada oktobra līdz 1995.gada martam nokavējuma nauda kopsummā samazināta par Ls 1,4 milj.

- Valsts īpašuma fonda budžetā paredzēti līdzekļi valsts uzņēmumu sanācijai, kas tiks piešķirti, balstoties uz padomes apstiprināta nolikuma pamata.

- Valsts īpašuma fonds, Ministru kabinets, pamatojoties uz uzņēmumu argumentētajiem priekšlikumiem, atļauj realizēt kustamo un nekustamo valsts īpašumu, lai dzēstu algu un nodokļu parādus.

- Valsts īpašuma fonds pēc uzņēmumu pieprasījuma izņēmuma kārtā atļauj ieķīlāt valsts īpašumu, lai saņemtu kredītus algu un nodokļu parādu dzēšanai.

 

1995.gada 13.martā Valsts īpašuma fonda ģenerāldirektors J.Kosītis

1. Rīgas restaurācijas birojs 61833 98964 37131
2. VRU "Elektromontāža" 34012 32906 -1106
3. AS "REMR" 190272 171203 -19069
4. AS "Rīgas adītājs" 210882 233720 22838
5. Rūpnīca "Stars" 25820 40973 15153
522819 577766 54947
Zemgales priekšpilsēta
1. N/u "Meteors" 299497 334736 35239
2. Tekstilgalant. fabrika "Lenta" 97830 107733 9903
3. Tehnoloģisko rīku rūpnīca 143782 157704 13922
4. Dzelzsbetona konstrukciju rūpn. 93326 97552 4226
5. Rīgas tekstiliekārtu rūpnīca 13332 13535 203
647767 711260 63493
Ziemeļu rajons
1. A/s "Rīgas zvejniecība" 2732859 3075954 343095
2. Kaija 178444 142901 -35543
3. Latvijas ūdensceļi 130723 153533 22810
4. OZOLS - mēbeļu raž. uzņēmums 33182 37391 4209
6. Rīgas tirdzniecības osta 96842 1346 -95496
7. Elektromašīnbūves rūpnīca 830111 552572 -277539
8. Elektrospuldžu rūpnīca 36858 33026 -3832
9. Vidzeme - mēbeļu uzņēmums 32400 38674 6274
10. Vēsma 28833 31150 2317
4100252 4066547 -33705
Latgales priekšpilsēta
1. VNU "ĒRA" 209510 234106 24596
2. VU "Latgale" 53090 66651 13561
3. Metālkonstrukcija 106456 118321 11865
4. Rīgas filcs 22461 23831 1370
5. Reaģents 97393 106011 8618
6. VU "Māra" 78279 89494 11215
7. VNU "Kvadrāts" 469263 553759 84496
8. VU "Rēmus" 38108 45645 7537
9. Eksperiment. mehanizēto līdz. rūpn. 94118 118321 24203
10. VU "Pļavnieki" 32644 36621 3977
11. VU "Būvmehanizācija" 30304 39311 9007
123626 1432071 200445
Vidzemes priekšpilsēta
1. Rīgas audums 222311 240279 17968
2. Vagonu rūpnīca 751987 1064646 312659
3. VAS "Kosmoss" 123368 145266 21898
4. VEF-tranzistors 357236 450081 92845
5. VU "VEF-KT" 997255 1122807 125552
6. Progress - valsts rūpn. 35437 38683 3246
7. VAS "RINAR" 279898 318378 38480
8. A/s "ALFA" 423959 452353 28394
9. Astotais marts 93172 112311 19139
10. VAS Rīgas motorūpnīca 295938 314936 18998
11. Rīgas manufaktūra 191990 206275 14285
12. VEF-Instrumentu rūpnīca 113003 131158 18155
13. A/s Rīgas apgērbs 51321 59354 8033
14. VEF-rekonstrukc. ekspluatāc. centrs 186686 223255 36569
4123561 4879782 756221
Kurzemes priekšpilsēta
1. Ēku celtniecības kombināts 176752 199724 22972
2. Rīgas radiorūpnīca 819786 882534 62748
3. Latvijas stikls 151127 149894 -1233
4. A/S "Rīgas tekstils" 361575 373861 12286
5. Rīgas apgaismes rūpnīca 256850 293042 36192
1766090 1899055 132965
Daugavpils pilsēta
1. VAS "Dauteks" 1957772 2538893 581121
2. VAS "Daugava" 110770 123072 12302
3. VAS "Lokomotīve" 1317387 1827798 510411
5. Latgales alus 166601 228977 62376
6. Daugavpils mēbeļu kombināts 77532 97557 20025
7. Valsts firma "Dauer" 922417 1140552 218135
8. VU "Virpa" 82519 107508 24989
4634998 6064357 142359
Jelgavas pilsēta
1. Jelgavas mašīnbūves rūpnīca 220059 362981 142922
2. Lauksaimniecības mašīnu rūpnīca 109015 123194 14179
3. VU "Latvijas keramika" 220176 32672 106096
4. VU "Larelini" 179539 275382 95843
5. VAS "Zemgales celtnieks" 51735 76585 24850
780524 1164414 383890
Jūrmalas pilsēta
1. Slokas celulozes un papīra fabrika 254638 289885 35247
254638 289885 35247
Liepājas pilsēta
1. Okeāna zvejas flotes Liepājas bāze 614199 687245 73046
2. Kuģu remonta rūpnīca 555771 656203 100432
3. Mašīnbūves rūpnīca 197004 225099 28095
4. Fabrika "Liepājas apavi" 106757 124030 17273
5. Liepājas cukurfabrika 50456 23539 -26917
6. VAS "Hidrolat" 291333 327535 36202
7. Zivju konservu rūpnīca 61243 76965 15722
8. Liepājas sērkociņu rūpnīca 61121 77349 16228
1937884 2197965 260081
Rēzeknes pilsēta
1. AS "Rēzeknes slaukšanas iekārtu rūpnīca 248068 276312 28244
2. Autobusu parks 59657 72353 12696
307725 348665 40940
Ventspils pilsēta
1. Zivju konservu kombināts 56568 75001 18433
56568 75001 18433
 
 
2. pielikums
Valsts uzņēmumu, organizāciju un iestāžu darba devēju
sociālā nodokļa kavēto maksājumu kopsummu saraksts
rajonos un pilsētās
N.p.k. Pilsētas (rajonu) pārvaldes nosaukums Kavējumi Kavējumi Starpība
uz 01.10.94. uz 01.01.95
1. Centra rajona sociālās nodrošināšanas
nodaļa 1311423 1269203 -42220
2. Zemgales priekšpilsētas sociālās
apdrošināšanas pārvalde 851496 937045 85549
3. Latgales priekšpilsētas sociālās
apdrošināšanas pārvalde 5667324 5310485 -356839
4. Ziemeļu rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 1667368 1669768 2400
5. Vidzemes priekšpilsētas sociālās
apdrošināšanas pārvalde 4882399 5616173 733774
6. Kurzemes rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 2924830 3161581 236751
7. Daugavpils pilsētas sociālās apdrošināšanas
pārvalde 5067164 6449383 1382219
8. Jelgavas pilsētas sociālās apdrošināšanas
pārvalde 941086 1303317 362031
9. Jūrmalas pilsētas sociālās apdrošināšanas
pārvalde 320426 337067 16641
10. Liepājas pilsētas sociālās apdrošināšanas
pārvalde 2107179 2478904 371725
11. Rēzeknes pilsētas sociālās apdrošināšanas
pārvalde 475863 506234 30371
12. Ventspils pilsētas sociālās aprūpes
pārvalde 124068 98066 -26002
13. Alūksnes rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 128778 148470 19692
14. Balvu rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 69028 60156 -8872
15. Bauskas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 88421 113614 25193
16. Cēsu rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 240041 270212 30171
17. Daugavpils rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 100337 132518 32181
18. Dobeles rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 4226 4411 185
19. Gulbenes rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 134577 155962 21385
20. Jēkabpils rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 295538 330879 35341
21. Jelgavas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 463536 546212 82676
22. Krāslavas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 123020 132873 9853
23. Kuldīgas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 17290 159478 142188
24. Liepājas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 195055 188767 -6288
25. Limbažu rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 57897 70394 12497
26. Ludzas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 100345 112612 12267
27. Madonas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 162612 167570 4958
28. Ogres rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 1329904 1542429 212525
29. Preiļu rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 373251 352622 -20629
30. Rēzeknes rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 25880 4881 -20999
31. Rīgas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 1031407 1152708 121301
32. Saldus rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 74487 103541 29054
33. Aizkraukles rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 560183 649435 89252
34. Talsu rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 363245 1108782 745537
35. Tukuma rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 208934 221095 12161
36. Valkas rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 40935 43492 2557
37. Valmieras rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 997547 953335 -44212
38. Ventspils rajona sociālās apdrošināšanas
pārvalde 4603 5868 1265
Kopā 33402925 37721072 4318147

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!