• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ķīnas vicepremjers Latvijā (turpinājums ). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.1995., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27033

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai zemnieku neizģērbtu līdz kaulam

Vēl šajā numurā

31.03.1995., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ķīnas vicepremjers Latvijā

Pie mūsu ārlietu ministra

Turpinājums no 1.lpp.

Ievērojot, ka gan Latvijai, gan Ķīnai ir kopīga kaimiņvalsts – Krievija, tika apskatīti arī esošie un iespējamie divpusējo attiecību veidošanas līgumi ar Krieviju. Ķīnas puse bija informēta par aizvadītajā gadā noslēgtajiem līgumiem starp Latviju un Krieviju, kā arī par pašreizējo stāvokli šo līgumu realizācijā, īpaši attiecībā uz demobilizētajām militārpersonām. Atsevišķi tika aplūkota situācija Krievijā un tās iespējamās sekas attiecībās ar kaimiņvalstīm. Ķīnas ārlietu ministrs izteica viedokli, ka nacionālisma pieaugums Krievijā pamatoti rada bažas arī tās kaimiņvalstīs.

Apskatot divpusējās sadarbības perspektīvas, abas puses vienojās par nepieciešamību turpināt divpusējās līgumiskās bāzes veidošanu, kā arī veicināt sadarbību kultūras, izglītības un zinātnes jomās. Potenciālas ekonomiskās sadarbības jomā tika minētas tādas nozares kā tekstilrūpniecība un smagā rūpniecība.

ĀM preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!