• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta gaitas Vācijā Par uzņēmumu ienākuma nodokļa aprēķināšanas un maksāšanas kārtību avansa maksājumu daļā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.04.1995., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27057

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nelegālajiem imigrantiem

Vēl šajā numurā

06.04.1995., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta gaitas Vācijā

No 2.aprīļa līdz 4.aprīlim Ministru prezidents Māris Gailis uzturējās Vācijas pilsētā Hannoverē. Vizītes laikā Ministru prezidents piedalījās rūpniecības izstādes atklāšanas ceremonijā, kā arī atklāja Latvijas uzņēmumu kopstendu. Savā uzrunā M.Gailis atzīmēja, ka Latvijai ir svarīgi sevi parādīt Rietumu tirgos, ar to piesaistot jaunus kapitālieguldījumus.

Māris Gailis apmeklēja vācu lieluzņēmumu "Thyssen" un "Krupp", kā arī dažu citu firmu ekspozīcijas.

Preses konferencē Vācijas un citu valstu žurnālistus Latvijas premjers informēja par politisko un saimniecisko attīstību. Īpaša interese žurnālistiem bija par privatizācijas gaitu Latvijā. Māris Gailis sniedza intervijas vairākiem vadošiem Vācijas masu informācijas līdzekļiem, to starpā arī "Deutsche Welle" un "Handelsblatt".

Māris Gailis tikās ar Folksvāgena fonda (Volkswagen foundation) vadību. Tikšanās laikā sarunu dalībnieki nonāca pie kopīgas atziņas, ka līdzšinējo sekmīgo sadarbību starp Folksvāgena fondu un Latvijas zinātniekiem vēl iespējams krietni paplašināt. Līdz šim fonds Latvijas zinātnes atbalstam jau piešķīris 719 000 vācu marku.

Māra Gaiļa tikšanās laikā ar Lejassaksijas kultūras un zinātnes ministri Šuhardes kundzi tika apspriesta šīs Vācijas zemes palīdzības programma Latvijas augstskolām. Īpašu interesi Vācijas puse izrādīja par reģionālo augstskolu attīstību Latvijā.

Vizītes noslēgumā Māris Gailis tikās ar Lejassaksijas zemes Ministru prezidentu Gerhardu Šrēderu. Tikšanās laikā tika apspriestas Latvijas un Lejassaksijas tālākās attīstības perspektīvas.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!