• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi, paziņojumi, reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.1995., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27204

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

17.05.1995., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LATVIJAS VALSTS ĪPAŠUMA FONDS

Valsts īpašuma fonda padomes lēmums

par kredīta piešķiršanu valsts akciju sabiedrības "VEF" sanācijai

 

Pamatojoties uz Valsts īpašuma fonda statūtiem, nolikumu par Valsts īpašuma fonda budžeta līdzekļu izlietošanu uzņēmumu sanācijai un valsts akciju sabiedrības "VEF" iesniegumu:

1) atļaut Valsts īpašuma fondam piešķirt valsts akciju sabiedrībai "VEF" kredītu Ls 50 000 (piecdesmit tūkstošus latu) ar atmaksāšanas termiņu 1 gads un procentu likmi 15 (piecpadsmit) procenti gadā;

2) valsts akciju sabiedrībai "VEF" katru mēnesi sastādīt un iesniegt Valsts īpašuma fondā pārskatu par Valsts īpašuma fonda piešķirto līdzekļu izlietošanu un valsts akciju sabiedrības "VEF" ieņēmumiem un izdevumiem.

Izraksts no Valsts īpašuma fonda padomes sēdes protokola nr.8

1995.gada 21.aprīlī

LATVIJAS VALSTS ĪPAŠUMA FONDS

Valsts īpašuma fonda padomes lēmums

par līdzekļu piešķiršanu valsts uzņēmuma

"RADONS" darbības izdevumu segšanai

 

Pamatojoties uz Valsts īpašuma fonda statūtiem, valsts uzņēmuma "Radons" 1995.gada 4.janvāra vēstuli nr.10-7/6 un Finansu ministrijas 1994.gada 24.novembra vēstuli nr.01-03/664:

1) atļaut Valsts īpašuma fondam piešķirt valsts uzņēmumam "Radons" 1995.gada pirmā un otrā ceturkšņa darbības izdevumu segšanai Ls 10 000 (desmit tūkstošus latu);

2) valsts uzņēmumam "Radons" katru ceturksni sastādīt un iesniegt Valsts īpašuma fondā pārskatu par valsts budžeta līdzekļu un Valsts īpašuma fonda piešķirto līdzekļu izlietošanu.

Izraksts no Valsts īpašuma fonda padomes sēdes protokola nr.7

1995.gada 14.martā

 

LATVIJAS VALSTS ĪPAŠUMA FONDS

Valsts īpašuma fonda padomes lēmums

par kredīta piešķiršanu

valsts akciju sabiedrības "LETA" sanācijai

 

Pamatojoties uz Valsts īpašuma fonda statūtiem, nolikumu par Valsts īpašuma fonda budžeta līdzekļu izlietošanu uzņēmumu sanācijai un valsts akciju sabiedrības "LETA" 1995.gada 29.marta vēstuli nr.13-730/618, Valsts īpašuma fonda padome nolemj:

1) atļaut Valsts īpašuma fondam piešķirt valsts akciju sabiedrībai "LETA" kredītu Ls 16 000 (sešpadsmit tūkstošus latu) ar atmaksāšanas termiņu divi gadi un procentu likmi 2 (divi) procenti mēnesī apgrozāmo līdzekļu papildināšanai;

2) valsts akciju sabiedrībai "LETA" sastādīt un iesniegt Valsts īpašuma fondā pārskatu par Valsts īpašuma fonda piešķirto līdzekļu izlietošanu un katru ceturksni sastādīt un iesniegt Valsts īpašuma fondā pārskatu par valsts akciju sabiedrības "LETA" ieņēmumiem un izdevumiem.

Izraksts no Valsts īpašuma fonda padomes sēdes protokola nr.8

1995.gada 21.aprīlī

Vēlēšanu komisijas kandidātu pieteikšana

Kuldīgas rajona vēlēšanu komisijas locekļu kandidātus likuma "Par pilsētu, rajonu, pagastu vēlēšanu komisijām" 6.,7.,8.pantā noteiktajā kārtībā lūdzam pieteikt līdz š.g. 8.jūnijam Kuldīgas rajona padomē, Pilsētas laukumā 2, Kuldīgā, LV-3301.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!